Медведев заплаши съдиите в Хага: Оглеждайте се в небето за ракети

Определи ефективността му като нулева
20 мар 2023 09:06, Александър Попов
597
Медведев заплаши съдиите в Хага: Оглеждайте се в небето за ракети
Снимка: БГНЕС

Дмитрий Медведев определи Международния наказателен съд, който издаде заповед за арест на президента Владимир Путин, като нулево ефективен.

"Да вземем този гаден, ничий МНС, създаден въз основа на Римския статут, към който големите държави не са се присъединили. Кого е осъдил той? Три дузини неизвестни лица. Президентът на Судан плю на обвиненията му и не е на разположение на "правосъдието" въпреки военния преврат в собствената му страна. Останалите изобщо не си струва да бъдат споменавани. С други думи, неговата ефективност е нулева", написа Медведев в своя Телеграм канал.

Още по темата
Той казва, че решението на международния съд да "съди президента на друга ядрена сила, която не участва в МНС", е взето след "възможно най-твърдия натиск от САЩ". Според него "последиците за международното право ще бъдат чудовищни", а "за цялата система на международните отношения ще настъпи мрачен залез", тъй като "доверието е изчерпано".

"Вижте, те казват, "ние сме смели, вдигайки ръка срещу най-голямата ядрена сила". Уви, господа, всички се прекланят пред Бог и ракетите. Човек може добре да си представи използването на хиперзвукова "Оникс", изстреляна от руски кораб в Северно море върху сградата на съда в Хага. Тя не може да бъде свалена, уви. А и съдът е само една мизерна международна организация, а не населението на някоя натовска държава. Така че те няма да започнат война. Те се страхуват. И никой няма да ги съжалява. Така че, граждани съдии, гледайте внимателно към небето...", пише Медведев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


597
Още по темата: Дмитрий Медведев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
466
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.До края на 2023.
465
2
 
4
 
! Отговори
АТИЛА преди 1 година
Само Путин ще оправи света !
464
2
 
4
 
! Отговори
Рамбо първа кръв преди 1 година
Давай другарю Путин смело мачкай тия нагли евроатлантици не ги жали !!! Страда цял свят от тях почвай ги със големите ядрени оръжия и да се свършва вече !
463
1
 
5
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Няма нужда да им пращате ракети.Достатъчно е една подводница да изплува пред Ротердам една в залива Хъдсън и една в Темза.Никой няма да посмее да ги атакува,защото знаят с какво са натоварени.Капитаните им да излязат да се изпикаят на мостика и да се връщат на дежурсто в Атлантика,Северно и Балтийско море.Тогава тона на говорене ще омекне значително и няма да има жертви.
462
4
 
1
 
! Отговори
Някой в Русия преди 1 година
Трябва да прибере тоя на тихо и спокойно място. Загубата на активи на Запад му повлия зле на психиката.
461
3
 
4
 
! Отговори
М.Едведев преди 1 година
Даай водку, водку дааай, водку и сельооодку.. !
460
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия от кремъл сошли с ума, особено тоа джуджак, но за днес.ссср тва е най-важно! що нема снимки от войната, разрушенията, избитите украинци, а ми пишат *** кво се изцепват я моменти на умопомрачение! и всички русняци са виновни за войната, всички да последния крепостен, защото гласуват и подържат путин и кликата му - в русия винаги е така, нема народ има цар-бащица друготое ***!
459
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-многото което могат да направят менторите на българските русофили е да изпратят другарите Петров и Чепига да намажат дръжките на вратите на МНС с новичок. До толкова са руските възможности.
458
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхме ги руските ракети. Пълен резил.
457
2
 
4
 
! Отговори
Да бе, преди 1 година
И като се събудиш, Медведев, ръката ти - в контакта, а краката ти - отвити.
456
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путинягите, колкото и да се пените, Раша отиде в канала, заради джуджака и болните му желания. Въпрос на време е, тотално да загният. Жалко за нормалните хора, които ще го отнесат най-много.
455
5
 
9
 
! Отговори
икономист преди 1 година
БВП на Русия е 1.5 трилиона долара. БВП на антируския фронт е 60 трилиона долара.Въпрос - Кой ще победи в една ядрена война и какво ще остане от РФ след ния.Отговор - Русия ще остане само в рамките на Московска област. Останалата част ще се използва за възстановяване на щетите. Ще ги плати руският народ. Заради шайка психопати.
454
2
 
10
 
! Отговори
До 479 преди 1 година
Що не кажеш какви бяха заплатите?150 лв през 70-те...Тъй,че тия 20 ст за билет е като сегашните 1,30, ама...кой да мисли, не е за всеки това??
453
6
 
17
 
! Отговори
Който и да е преди 1 година
този човек е оцъклен психопат. как е възможно да има хора, които да одобряват малоумното му изказване. Той директно с.ре върху Русия..
452
3
 
14
 
! Отговори
Фашизация в действие преди 1 година
Това е Русия Днес! Много тъжно всъщност
451
14
 
10
 
! Отговори
в преди 1 година
Докога ще ни заплашвате бе руски мужици?ВСИЧКИ РУСНАЦИ - ВЪН ОТ ЕВРОПА.ДА СЕ ЗАБРАНИ РУСКИЯТ ЕЗИК !
450
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво за Медведев ! На негово място изобщо нямаше и да говоря а щях да изпратя една ракета с удоволствие
449
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашките се превърнаха в новата Северна Корея. Само гаргите плашат с техните хартиени ракети. Скоро и ориз ще им подхърлят също като на севернокорейците, щото ги чака глад и немотия, каквито не са и сънували....
448
14
 
6
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Казах ли ви още преди една година, че Русия е бензиностанция с ракети?
447
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечкаров е слънчасал :)