Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец

Всички ракети са били прехванати и унищожени
26 май 2023 09:24, Елка Василева
168
Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец
Снимка: архив, БГНЕС

Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица Киев, съобщиха от гражданската и военна администрация на града, цитирана от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прехванати и унищожени.

Още по темата
"Още едно въздушно нападение срещу Киев, 13-о поред от началото на май! И както винаги, през нощта", съобщи администрацията в Телеграм акаунта си. Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в района на Каспийско море.

"По предварителна информация всички вражески цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени", добави администрацията.

В ежедневната си сутрешна актуализация украинската администрация съобщи за 55 руски нападения през изминалото денонощие. "Ракета С-300 е поразила язовир в района на Карловка в Донецка област" (изток), съобщи генералният щаб. "В резултат на това има голяма опасност от наводняване на околните населени места".
(БТА, Асен Георгиев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
0
 
! Отговори
До Русомраз преди 10 месеца
В Рассия се произвежда цялата Менделеева таблица,Бинзин,нафта,газ,диаманти,риба,пшеница.Без ресурсите на Рассия няма *** союз понимаиш.За союза е изключително неприятно да преговаря за ресурси с Руския царь.Така е от хиляда години.
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
а междувременно уж потушените от цивилната война в русия про украински жертви дали интервю за телевизията... смях, имало само 2-*** ранени никъде по границите на русия нямало съпротива
130
5
 
4
 
! Отговори
аз да ви преди 10 месеца
Малко е. Трябва по често. То май идва време и за Вашингтон
129
5
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
Относно Кузя какво стана. Тъпите Адмирали дори в Одеса/Севастопол където щеше да се базира нямаха инфрасруктура. След това РФ го евакуира в Мурманск а там БУКВАЛНО и Пристан с подходящи размери няма. Двигателите на Кузя работеха години на минималка за да може изобщо кораба да е обитаем(няма ток и вода от брега). И какво стана ктао го изведоха в Морето и натовариха всички тези системи износени от години работа - Ясно нали. А Кузя им трябва на Рашките не като бойна единица а като учебен/тест кораб
128
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До КинжалМосквич Така вземи и потърси от началото на тази година док филм за Заводите на Камаз наравн от обикновени блогери в телеграм примерно или деори Ютуб. Аз линчно не очаквах производствените им мощности да са на такова ниво. ДА КОНСТРУКТИВНО има понякога ЕПИЧНИ технически пропуски но заводите има са Муцка. Свръх роботозирани защото банално в РФ няма достатъчно подготвени кадри и РФ просто преминава на следващо ниво...
127
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Чугунолеяр 1. САЩ практически във всички Швейцарски и Офшор банки свалиха банковата тайна Което умните руски мултимилионери ги принуди да си изведат авоарите там където САЩ и сие няма да ги докопа - Руските и Котайски Офшор зони А тези Олигарси които са с ограничен умствен товар САЩ им разказаха играта 2. Свързано с т1 Всички Мултимилиардери си изваждат авоарите от Тъй наречените Демократични страни и банки Малко по малко като изтекат договорите Точно за това че САЩ не зачитат часна собствено
126
10
 
3
 
! Отговори
КинжалМосквич преди 10 месеца
Каквато държавата, такава икономиката, армията, Москвича, Камаза, Кинжала, крайцера Масква, десантния кораб Саратов, кораба Василий Бех, такива и дороги и дураки и сортире. Такива и доц Кадирка, Дюнерджията на Путин, ряженьlй генерал Шойгу-еленовъда. Абееееееее във свинеферма, лебеди не се отглеждат!
125
11
 
5
 
! Отговори
Питам преди 10 месеца
Какво свястно се произвежда в Рассия. Вече се доказа, че и оружията им са като Масквичите и ЗАЗ-овете, а скоро и украинската армия ще ги набута там, откъдето са дошли. Радвайте се още малко, щото западното оръжие е на украинска територия и скоро ще стане голяма патаклама и много затворници, голобради новобранци и пияници ще отидат на Небето при Ленин, за да си гукат.
124
7
 
4
 
! Отговори
Русомраз преди 10 месеца
До Анонимен 136 - Той и един бивш комшия в България, който запраши за Великата Дэржава на Най-Големите Джуджета разправяше подобни работи преди две години, но преди осем месеца напусна Матушкат и се пресели в Париж (беше завършил френската гимназия) и ми разправя едни съвсем други работи за "самозадоволяването" в русия, за алкохолиците, простотията и разкошната мизерия. Впрочем и на картошки се живее и отвреме на време на няко борш и толкоз. ;)
123
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 135 Каква любима Русия виждаш ти бе.Е това,което произвежда Русия е напълно достатъчно да си задоволи вътрешния пазар и да няма нужда от внос.Ясе събуди и виж,че не става само с писане не глупости.Това,че нямаш акъл за 5 стотинки си е твой проблем.Сега ходи да просиш оръжия от тия дето не могат да ги произвеждат,а най-добре е да хващаш пътя към Украйна.
122
11
 
4
 
! Отговори
Русомраз преди 10 месеца
Някой може ли да се наеме с нелеката задача да ни светне КАКВО качествено се произвежда във вашата любима Рассия. ///// Заб. Моля да не става дума за децата в Рассия, защото, за да бъдат направени акъл и ръце не трябват.
121
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Боби --- Отвори си още малко очите и ще прозреш с каква технология разполагат САЩ и Западна Европа, Япония, Южна Корея. Между другото знаеш ли какво стана със великия съветски паравозь Кузя - ами ---- абортира. Голем кулукран се сгромоляса връз палубата му, направи пробойна и един щатски мултимилионер предложи да го купи, за да можем в САЩ да ходим на дискотека или ресторант "Куза". Поне ще ни върши работа за шоу, а иначе скоро ще потъне и без щатски ракети, по почина на "Масква" карабляк.
120
4
 
1
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 10 месеца
До Боби - Тея ги разправяй на оня от Куртово Кунара. Всичките имоти на шаковцете са конфикувани, затворени, банковите им сметки запорирани и разследването на индивиди свързани с разни измислени милиардери от руски произход продължава с пълна сила.Отвори сайта fbi.gov и напиши в търсачката им Russian hackers, за да се накефиш на изобилие от руска блляяд напълнила щатските федерални и са там, защото са си мислили, че са невидими, но NSA ги е видяло много бързо. :)
119
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До русомраз "с две пажарни ЗИЛ на борда" ЕТО ГО ЧОВЕКА КОЙТО ПРОСТО НЕ МИСЛИ ЛОГИЧНО! - САЩ от 1945 до сега са имали поне 200(да двеста) авионосни кораби(не само самолетоносачи) за които са разработени спец палубна противопожарна и друга инжинерна техника тиражирана в стотици екземпляри а РФ имащ релно не повече от 3(за ссср) ще разработва спец техника??? или ще ползва обикновени ЗИЛове
118
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Чугунолеяр Опсиа какво става в 30 страни от тъй наречения запад. В останалите страни практически Руснаците нямат проблеми
117
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Анонимен 124 прод 4. Всички такива кораби(разузнавателни) трябва да имат зверски сонари. (1. сонар в носа на кораба хубаво но с ограничени характеристики заради размер 2. Спускаем под Кила Още по-добре(не се вижда) но докато работи кораба стои на място 3. Влачи се на въже зад борта - най-добре Мъртвата зона пред носа на кораба се тушира(противоподводни бомбомети и торпеда) могат да се спуснат дори 2 сонара едновременно) Въпросното цитирано от теб съоръжение може да изваден на борта сонар
116
10
 
3
 
! Отговори
русомраз преди 10 месеца
Цялата работа на рус-наците е като ЗАЗ-овете, Масквичите, непабедимий и димящий Крайцер "Аврора", опа грешка - "паравозь Кузя" с две пажарни ЗИЛ на борда - чудо за западните технологии плюс пияната сггаан от двуноги, щуращи се насам-натам, като мухи без глави. Това е най-пропаднала и алкохолизирана нация и дэржава, въпреки че не е и нация, а рабиш.
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Точно така е чуготъпанар и всички ти вярват,а ония ходи да проси,а в Европа настъпва рецесия,а банките в САЩ гърмят и се говори,че ще същите ще фалират.
114
10
 
1
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 10 месеца
Цялата шибанялска руска машина се срива, а дефицитът на стоки нараства в размери на супер-хипер-инфлация. Кредитните и дебитни карти НЕ работят в чужбина. Рунаци анти-путинисти създават хаос в Матушката Любимая и това състояние напомня точно година-две преди сриването на любимите ви СеСеСеРета. На какво се надявате другаре???
113
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Анонимен "Това, което представят като "Иван Хрус" в Севастопол е различен кораб, на бакборда има съоръжение за полагане на мини. Опитай пак този път като за по-информиран!" 1. Значи са му сменили и тактическия номер така ли? 2. Минен заградител на основната си мачта има буквално една гора от антени която е характерна за точно разузнавателните кораби...??? 3. Във ВМФ и особенно в Черно море РФ има толкова кораби че да представя един за друг...???