Кадиров изпраща още войски в Украйна

Бойците са тренирали интензивно през последните седмици
12 ное 2023 17:45, Нели Христова
132
Кадиров изпраща още войски в Украйна
Снимка: БГНЕС

"Войници от 96-и оперативен полк на Севернокавказкия окръг на Силите на Националната гвардия на Руската федерация пристигнаха в зоната на военни действия", съобщи президентът на Чечения Рамзан Кадиров в канала си в Telegram, предаде ТАСС.

"От Чеченската република един от най-боеспособните и безупречно доказали се в Донбас и Украйна 96-и оперативен полк на СКО на Руската федерация се премести в зоната на специална военна операция. В подготовката за предстоящата битка", пише Кадиров.

"Бойците са тренирали интензивно през последните седмици, усъвършенствайки уменията си. Частта се ръководи от боен офицер и смел командир Магомед Тушаев", уточни той, цитиран от "Фокус".

По думите му военнослужещите от оперативния полк се изпращат в Украйна специални операции за 6-ти път.

"Няма съмнение, че бойците ще се справят адекватно с всички възложени им задачи, както и в предишните мисии", добави Кадиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хахаха, какво стана с предишните бе Кафиров ?Да не би да им се случи нещо в Украйна а ?Смешници резани .
43
4
 
5
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 5 месеца
До антикорупциякой татарин е свикнал на краден балатум и канцелария лесно забравя черните волги и служебното гориво.
42
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тъй като Западът няма да се съгласи на политическо споразумение с Русия за пълна демилитаризация и денацификация на Украйна, Москва остава само с един вариант - да доведе Украйна до състояние на пълен разпад и разложение, когато нито тя самата, нито дори Западът ще могат да я използват срещу Русия. И това, общо взето, е единственият вариант, на който Москва сега е съгласна. Русия не се нуждае от замразяване, а след провала на уркаинското контранастъпление ще премине към нападение, за да може след това да диктува своите условия.
41
3
 
10
 
! Отговори
внимание преди 5 месеца
Да стои далече от самолетите.
40
12
 
13
 
! Отговори
антикорупция преди 5 месеца
в украйна ще боядисват изпросеното гориво, че много се крадяло - нафтата червена, бензина зелен! и това племе иска влизане в ЕС!
39
5
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
пращат се там, където има нужда от заградотряди. последния път се опитаха да се изрепчат на бурятите и ония ги нападнаха с танкове и градове.
38
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Те сега вече ще пръснат халката на Зелята и натовските му съюзници !
37
5
 
8
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
Ти, абе 42, си най-голямата измишльотина.
36
22
 
23
 
! Отговори
абе преди 5 месеца
абе, няма такава държава украйна бе, всичко това са измишльотини, там е руска земя от векове!
35
20
 
17
 
! Отговори
Неизбежно е преди 5 месеца
Путин е човек, значи смъртен. При средната продължителност на живота на т.нар. руски лидери....още малко му остава. До 10 г. ... и после....какво остава....една Русия мразена от целия свят, една Украйна подпомагана от целия свят, едни руснаци ненавиждани и следени от целия свят. Това ли искат руснаците.....но каквото и да искат.. ТОВА ЩЕ ПОЛУЧАТ.
34
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гледам катата и си мисля. Русия няма кой друг да напада освен Украйна и може би Грузия. Всички други неприятелски държави са в НАТО. Молдова няма как да я нападне, защото не може да мине през Одеса. Единствено грузинците са застрашени, ако скоро не ги приемем и тях в НАТО.
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До българин 21 - кое им е християнското на укрите - избиха маса свещеници, окупираха и разрушиха църкви, изгаряха живи християни ...и най-лошото е, че продължават - направо по християнски
32
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Темата за боеприпасите за Украйна става още по-актуална поради факта, че Русия увеличи производството на подобни продукти. Освен това Западът е уверен, че Москва се е договорила с Пхенян за доставката на повече от 1 милион артилерийски снаряда.От самото начало беше ясно, че ЕС няма да постигне целта си. Освен това цените на боеприпасите се увеличиха след стартирането на инициативата на ЕС, което натовари бюджета му.Когато обаче Bloomberg изпрати официално запитване до Европейската служба за
31
11
 
12
 
! Отговори
До Сът. преди 5 месеца
Споко малко, тебе ко та бърка кво прави Раша? Мисля, че трябва да си по-притеснен кво става в демократичната Юропа. По бтв-то и нова ни ти казват щото работата е батак. ДвигателА на Юропа умре(Германия). Юрозоната дето си са засилил към нея и да влизаш У клуба на богатите е със среден дълг 150% от БВП. Юрозоната за 10 години напечата 3 трилиона евра ама джуджака ти е виновен. За Гърция нема 100 милиарда и си продават острови и пристанища ама са Украйна има милиарди? А парите кой ще връща?
30
15
 
15
 
! Отговори
Ахмед Утешителя преди 5 месеца
Добра новина.Време беше да пристигнат в Украйна да разпердушинят това змийско укрогнездо.Ще имат много работа по разчистване на укропите,но кадирците работата не ги плаши.Да им пожелаем успех на момчетата и да свършат добра работа там.
29
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
потвърждение за признанията на Залужни дойде от Европейската комисия и Пентагона, пише Bloomberg. Зеленски няма как да им затвори устите, колкото и да иска .Пентагонът призна: пари за военна подкрепа на Украйна нямаЗабавянето на финансирането принуди Пентагона да ограничи военната помощ за Украйна. Министерството на отбраната разполага само с 1 милиард долара за попълване на своите запаси от оръжия, които вече са изпратени на украинските въоръжени сили...
28
17
 
12
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 5 месеца
Един женски батальон от Израил ще ги попилее за минути ..-трениралите няколко седмици - ха ха ха ха
27
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този тик токаджия още ли е жив бре
26
18
 
24
 
! Отговори
Осман и co. преди 5 месеца
Значи се готви нещо голямо.Голямото настъпление предстои.Щом най добрите части на Кадира вече са в Украйна.Дните на укрите са преброени.Напред и само напред докато не бъдат смачкани бандеровците.Русия е сила!!!
25
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ахмад ряпа путин на салата