Русия: Затваряме небето си за НАТО

Ако страните от НАТО продължат враждебната си политика, то въздушното пространство ще бъде затворено
18 сеп 2008 17:37,
70
Русия: Затваряме небето си за НАТО
Снимка: БГНЕС

Русия заплаши, че ще откаже достъп на НАТО до нейното въздушно пространство за операциите на Алианса в Афганистан, ако държавите членки не прекратят „враждебната“ политика към Москва, съобщи високопоставен руски дипломат в Кабул.

„Руското въздушно пространство все още е отворено, но ако страните от НАТО продължат враждебната си политика по отношение на Русия, то положително ще бъде затворено“, заяви Замир Кабулов в интервю за радио ВВС.

Дипломатът заяви още, че САЩ са направили прекалено много грешки от свалянето на режима на талибаните през 1991 г. „Основната е, че те не работеха с афганистанското правителство и афганистанския народ“, подчерта Кабулов.

„През последните 6 години, вместо да укрепят афганистанското правителство, въоръжените сили, икономиката, те укрепваха своето военно присъствие и това е основна грешка“, завърши Кабулов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
лудо куче преди 15 години
травеститът странжата пак е на линия но този път с някакъв тротил в задникът .този *** все му казвам да не се занимава с русия защото мама му се занимаваше с руски беберони и роди такъв странджа пази си задникът от тротилът да не гръмнеш
48
0
 
0
 
! Отговори
ПАРИС преди 15 години
ДО " КОМЕНТАРИИ от РАЗРУШИТЕЛЯ - АХИЛ # 47 , ПРИВЕТ ОТ ТВОЯ" УБИЕЦ" ПАРИС , ВИЖДАМ ,ЧЕ НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА КОМЕНТАРА > "RUSSIA *** off Yankee, USA ' America , са велики ! ДРЕМЕ ИМ , че някакви си генерали РУССКИ алкохолици , затваряли небето за НАТО'ОТАН , че нали ние веднага ще им отворим нашето :) , за какво сме съюзници ?! Американците и евреите са велики ! Да живеят евреите - Господарите на света и наши приятели ! Russia *** off !..., а Парис " убива Ахил # 47 ...
47
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
По проведената статистика за най-големите *** писали днес се подарява статуетката "*** СКУНСК" на: 42-ри и 46-ти !На печелившите честито, за другите късмет и на добър час за в бъдеще !P.S.: такава награда не Ви трябва...повярвайте ми...Буа ха ха ха ха ( всички ме разбраха освен 42-ри и 46-ти ) Ахахахахахах
46
0
 
0
 
! Отговори
US.ARMY преди 15 години
Yankee, USA ' America , са велики ! ДРЕМЕ ИМ , че някакви си генерали РУССКИ алкохолици , затваряли небето за НАТО'ОТАН , че нали ние веднага ще им отворим нашето :) , за какво сме съюзници ?! Американците и евреите са велики ! Да живеят евреите - Господарите на света и наши приятели ! Russia *** off !
45
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
Това твойто бе майчин облаз се казва пропаганда, която си я наври отзад и изгаряй заедно с *** си и тъпите си сектански нагони в пещите на Кремиковци. Обади се и на Вуте да те топи та да не изкачаш от казана! Везната ти виновна а ? Хахахахахаха - майчин изтърсак !
44
0
 
0
 
! Отговори
trotill преди 15 години
Сега разбрах,драги,че май си от платените с рубли българи.Прочетох ярките ти изяви.Впечетляващи със скудоумието и словесната си проституция безроднико.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 15 години
От написанота веднага си проличава, че не виждаш по далече от носа си и явно носиш малак умствен багаж, но това е също един от проблемите, за които говорих малко преди това.Защо си мислиш, че качествените хора в тази държава подкрепяме мнението на профани от твоя род?
42
0
 
0
 
! Отговори
пепе преди 15 години
Българи!Спрете веднага да четете!Прочетете 39 и ще видите какъв *** се става от непремерено четене.Селската кратуна е доказано,че нищо не поема.Забележете какъв изискан и лежерен стил има 39!Кога ще го направят най-накрая този завод за изгаряне на отпадъците,бе!
41
0
 
0
 
! Отговори
trotil преди 15 години
Време е руските *** да разберат това и овреме да се насочат към любимия си Сибир.Там в архипелага Гулаг ще ги пшосрещнат с хляб и кол.На добър час!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Допускаш грешка.Какви строители бре.Не си вкарвай още повей *** в къщата.Няма да ти вкарат български,а тия след които всичко след това първо проскърцва,а след това сещай се сам.
39
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
Абе ***...хахахха...като ти прочетох тъпия коментар с който си мислиш че си написал нещо умно...не не няма такава простотия неосъзната. Важното е да се осъзнаваш че си ***, ама при теб и това не е възможно...изпуснат случай си ми ти душко ***. 27-ми чете книги на автори от различни националности за да набави полезната и интересна информация и да си изгради мнение за някои неща от всичко прочетено ( от всеки ъгъл )... по твоята логика ако аз примерно нямам нищо общо с Турците не трябва да прочета примерно превода на Турски автор който наистина си го бива. По твоето КПД= 1 Оптимален %, следва че ще завъртиш нещата и ше помислиш че съм Турчин...не бе *** !..Българин съм да те еа... На американците им наливаха пък в главата едно време че руската литература пък не трябва да се чете и т.н. пък тя си е ценна...Разбери го добре че във всяка нация има добри и лоши, умни и *** но процента *** на запад и в Америка е над 50%-тия процент, демек хваща 51-вия и везната клони към тъпотията. В България има друг проблем... такива като тебе ше ми кажат че везната не работи или нещо не е наред...щот всеки се прави на умен като теб бе *** смотано ! Хахахахахах ОЛЕЕЕ написал съм си името на Английски...как така мога да черпя от Англичаните...от Натовците...от Америка... о боже, как така съм си го позволил ***...ЕЙ ТЕ ФАНА, КЕ ТЕ УТРЕПЕМ, СКУНКС !
38
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Училището било за о.л.и.г.ф.р.е.н.и...
37
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Стара случка,когато Ники 27, тръгвал на училище.Баба му се хвалела на съседката:- Знаеш ли ***,наш Николайчо го приеха в училище за ?-Е щом му се отдава...-зависливо отвърнала другата...
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кои джобове бе,пич?Пак тези на властимащите,а за народа и стотинка няма да има.Не мога да повярвам,че има толкова лекомислени наивни хора.Въобще не ни трябва да минават НАТО-вци през нашата страна,повярвайте.А относно темата...ако Русия наистина спре доставките във Афганистан ще стане много лошо на американците.Дано помнят Виетнам...ако не,ще си го припомнят.
35
0
 
0
 
! Отговори
Ivan. преди 15 години
1991 drug pat, po-skoro 2001.
34
0
 
0
 
! Отговори
biq i hakam преди 15 години
da vi go nahakam v zadnia dvor razbira4i golemi!
33
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
..."американофилчета" - олиго.френи... Както се изразява niki 27...
32
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
А ти що гледаш филмите на този АМЕРИКАНЕЦ и четеш книгата на този БРИТАНЕЦ??? И в същото време наричаш нас - "американофилчета" ... Що черпиш информация от автори от НАТОВСКИ държави, а? И ако все още не си го осъзнал (и ти, и разни други които все още живеят в някакво друго време, или измерение...ха-ха...) България вече от 4 години е в НАТО и от 2 в ЕС... Кеффф... :)))А пък в коментар 24 да наричаш родината си България "***" (ако това е твоята родина де)... и в същото време да казваш че "превъзхожда Русия само по простащина и селяния" (а може би това всъщност е твоята родина)... то тогава се вижда че простащината произлиза директно от теб...
31
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 15 години
Процеса е напълно естествен и необратим, "Прехода" показа издръжливостта на някои от вас но това няма да е достатъчно за постепенното Ви изчезване, със или без извънземни. Процеса е изключително вътрешен.. а един от основните фактори довели до това, е необяснимата патологична алчност на голяма част от племето Ви!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние започваме да изчезваме само при едно условие.Когато сме добри с извънземните.Нали и те били хора.Вече обаче се отказваме.За да не може повече да се говори ,че някога ще е възможно да ни няма.