Новият полски президент: Не е имало заговор за смъртта на Качински

Коморовски отхвърли версиите за конспирация
10 юли 2010 14:53,
30
Новият полски президент: Не е имало заговор за смъртта на Качински
Бронислав Коморовски. Снимка: БГНЕС

Новоизбраният полски президент Бронислав Коморовски отхвърли теорията за заговор във връзка със самолетния инцидент, при който загина Лех Качински в Смоленск.

Да се създава атмосфера, внушаваща, че някой е извършил нарочни действия за предизвикване на катастрофата, на този етап от разследването e нерационално, заявява Коморовски пред престижния всекидневник Gazeta Wyborcza.

Ние всички искаме на узнаем истината възможно най-скоро, но практиката показва, че за това са необходими месеци, понякога дори години, допълва той.

Теорията за заговор, който имал за цел да елиминира президента Качински, се разпространява в интернет сайтове, свързани с десницата в Полша, както и сред избирателите на консервативната партия Право и справедливост.

Двете паралелни разследвания в Русия и Полша продължават и това дава гаранции. Трудно е да упрекнем за нещо полското разследване. Аз също така съм последният човек, който би поставил под съмнение руското разследване, отбелязва Коморовски.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
10
 
! Отговори
Господ го наказа преди 13 години
На Качински му оставаше мн малко време до изтичане на мандата,няколко месеца,ако не и по-малко.Всякакви опити за промиване съзнанието на хората от Американците са обречени на провал.Просто техния човек господ го наказа.
6
6
 
12
 
! Отговори
Навсякъде сиВрътНоса преди 13 години
Качински правеше каквото му каже Америка!*** от Хамерика навсякъде си врът носа
5
5
 
13
 
! Отговори
Навсякъде сиВратНоса преди 13 години
Качински правеше каквото му каже Америка!*** от Хамерика навсякъде си врът носа
4
13
 
9
 
! Отговори
Valenca преди 13 години
Тези *** поляци не разбраха ли най-накрая, че никой не се интересува от смотаната им държава? Нека да си градят пясъчни кули за да си повдигат самочувствието, че в Германия и Русия само си мислят как да навредят на великите панове. Русия си има достатъчно проблеми за да се занимава с изкукуригали политици; а много германци от бившата ГФР са споделяли с мен, че ако е имало референдум западно-германците никога не биха се съгласили на обединението с ГДР, а какво остава за територии пълни с алкохолизирани мързели. Поляците само дразнят мечката и орела като ги дърпат за опашките, но за тях остава една миризлива субстанция от място намиращо се близо до опашката. Дано бъдещият им президент да разбере истината и да спре да се заиграва със щатите за сметка на съседите си!
3
8
 
22
 
! Отговори
87 преди 13 години
Качински работеше за хамериканците и беше много опасен дори за полския народ
2
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
полски ***
1
7
 
18
 
! Отговори
Ниничка преди 13 години
Браво на президента, няма какво да се връзва на хамерикански лъжи!!!!!!!