ДНК тест показа: Хитлер имал и африкански корени

Учени са изследвали 39 роднини на Фюрера
24 авг 2010 14:04,
209
ДНК тест показа: Хитлер имал и африкански корени
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Възможно е Адолф Хитлер да е имал освен еврейски, също така и африкански корени, сочат резултатите от ДНК изследване. 

Проби от слюнка, взети от 39 роднини на Хитлер, показват, че нацисткият лидер може да е имал биологична връзка с расите, които се е опитал да унищожи по време на Холокоста, пише британският в. "Дейли телеграф".

Белгийският журналист Жан-Пол Мулдерс и историкът Марк Вермеерен са проследили роднините на Фюрера, включително и австрийски фермер, който бил негов братовчед.

Хаплогрупа E1b1b1 на У-хромозомите, която се появява в ДНК пробите, е рядка за Западна Европа и най-често се среща при берберите от Мароко, Алжир и Тунис, както и сред евреите ашкенази и сефаради, твърдят учените.

"Може да се направи извод, че Хитлер е бил роднина на хората, които е презирал", пише Мулдерс в белгийското списание "Knack".

"Резултатът е изненадващ", коментира Рони Декорт, специалист по генетика в Католическия университет Льовен.

Не за пръв път историци предполагат, че Хитлер е от еврейски произход. Баща му Алоис е бил незаконен син на прислужницата Мария Шикелгрубер и 19-годишен евреин на име Франкенбергер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сегашните гърци имат толкова общо с елините, колкото рОмите с Римската империя.
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е популистка глупост. Още преди няколко години беше доказано наличието на т.нар. генетичен Адам. Според доказателствата, всички хора от индоевропейската раса имат генетични маркери, които ги свързват с Африка. Т.е. колкото Хитлер е ***, толкова сме и всички ние. Поредните неграмотни глупости на слабоинформирани "журналисти"
97
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тюрките не са Турски бре ало Кара ибрахим промит догански мозък!
96
2
 
5
 
! Отговори
РОА преди 13 години
До 85Ами защото българите не искат да воюват с руснаци.Странното е, че руснаците от РОА не са смятали СССР за Русия.Те са смятали, че комунистите дори и името Русия са изтрили от лицето на земята.Просто са били по интелигентни. Пък и са били препатили. Роа е създадена от доброволци, които са били предимно синове на белогвардейци от славната Имперска армия. Същата, която е проляла кръвта си за освобождението на България. Тези хора навремето са били прогонени от Родината си (след 1917 г.). И много добре са знаели какво представлява комунизма.
95
2
 
4
 
! Отговори
АЛЕКСАНДРОС МЕГАС преди 13 години
АНАТОЛИА Е ГРЪЦКА АНТИЧНА 4000 ЗЕМЯ.....ХЕТИТЕ СА БИЛИ ПЪРВО ПЕРСИЗИРАНИ ОТ КИРОС ВЕЛИКИ...СЛЕД ТРОЯНСКАТА ВОИНА ВСИЧКО НА ЗАПАД ОТ РЕКИТЕ ТИГЪР ЕФРАТ Е ЕЛЛИНИЗИРАНО 3500 ГОДИНИ.....КАПАДОКИ,ПОНТИ ,ЛИДИ,ФРИГИ,.....от ВЕЛИКИЯ ЕЛЛИНИЗАТОР МЕГАЛОС АЛЕКСАНДРОС...анатолия Е ВИЗАНТИЯ Е ==СРЕДНОВЕКОВНА ХРИСТИЯНСКА ЕЛЛАДА,ЗА РАЗЛИКА ОТ АНТИЧНА ЕЗИЧЕСКА ЕЛЛАДА
94
1
 
2
 
! Отговори
niki преди 13 години
aaaaaaaaaaaa kato se sagledam v snimkata vizdam negridni 4erti - koi go interesuva kakvi koreni ima
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Брат'чед", ти разлика между тюркски и турски правиш ли?
92
5
 
2
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 13 години
Но не знаеш,че 50 % от арменците са тюрки,според генетичните изследвания.И не знаеш колко народ са избили те в Анадола.Вземи прочети долната книга.Всичко е подкрепено с документи.Ше видиш,че черното не е само черно и бялото не е само бяло.Няма добри и лоши народи-има добри и лоши хора.
91
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
И аз така казвам.Да се учим от историята и да осъждаме несправедливостите,но да разсъждаваме трезво и да не се обременяваме с политически пропаганди.
90
5
 
12
 
! Отговори
Фред Астор преди 13 години
Не вярваите на чифу*тски измислици.Фюрера е бил истински ариец.
89
3
 
7
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
Посмали ***! Правиш се на езичето от аптекарска везна. Мой прадядо е обесен насред Велико Търново, но не съм си помислил да взема "реванш" от някой "турчин" от с. Балван. Когато има клане от едната страна, има такова и от другата страна. Говорил съм арменци, които живеят във Франция и Щатите и съм запознат с тяхната трактовка.
88
4
 
6
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 13 години
Естествено,че всички са убивали,приятелю.Нали това ти обяснявам.Никой не е чист,никой не е невинен.Времената са били такива.Затова не бива да се живее с миналото.
87
5
 
9
 
! Отговори
Фред Астор преди 13 години
Не вярвайте на *** измислици.Фюрера е бил истински ариец.
86
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
За наци-оналистите-Когато България и Турция си разменят населението,на българите им казват(може би не на всички толкова късно) да тръгнат за България 2 дена преди тръгването и точно преди жътва.Лично от една баба съм чувал,как обикновенните турци се събрали и колкото успяли да ожънат го натоварили на каруците и изпратили българите към България. Мразете турското управление,но не виждам защо мразите обикновенните турци
85
3
 
10
 
! Отговори
Антрополог преди 13 години
Възможно е Хитлер и Барак Обама да имат общи роднини в Африка...!?
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
60% от Турците имат славянска кръв харемите са им били пълни със славянки Туркините са били много грозни!
83
6
 
5
 
! Отговори
ДЖОН МЕЙДЖЪР преди 13 години
UFO УФО , ИСКАМЕ РЕПТИЛСКИТЕ НИ СЪЗДАДЕТИ И АННУНАКИТЕ ДА ДОИДАТ...КАКВА АФРИКА БРЕ ПРОМИТИ РОБИИИИИИИ-----НЕКА ДА ВИ *** ЯКО БАНКЕРИТЕ И ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ - ОРГ.ПЕТЪПНИЦИ СЛЕТИ С ОВЛАСТЕНИТЕ МИШКИ - ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ----- И КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА........ТОВА БЪЛГАРИТЕ СТЕ ИДЕАЛНИ ЗА ОПИТНО ПОЛЕ , ВИЕ НЯМАТЕ ЗАШИТНА СИСТЕМА ВИЕ СТЕ СБИРЩИНА ***...
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
освен РОА, е имало украинска, румънска, италианска испанска , френска холандска, щведи, татари, турци, и други европеѝски иазиатски армии, но никъде не се споменава за българска армия на източния фрот, за жалост !!!
81
4
 
2
 
! Отговори
РОА преди 13 години
До 77Той е искал земя, а РОА е искала да освободи Русия от комунизма.Власов е казвал: "До Русия с Хитлер, а после... ще видим."
80
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
Убивала е турската армия,която е получавала заповеди.Българските комунисти като убиваха невинни хора,ти носиш ли отговорност за това?