Русия и САЩ пак се сдърпаха за американската ПРО

Москва твърди, че ракетите на Вашингтон са насочени срещу тях
17 сеп 2010 07:40,
64
Русия и САЩ пак се сдърпаха за американската ПРО
Военните министри на САЩ и Русия - Робърт Гейтс и Анатолий Сердюков. Снимка: БГНЕС

Русия и САЩ продължават да имат принципни различия по въпросите около стратегическата ПРО, обяви пред журналисти министърът на отбраната Анатолий Сердюков, съобщи РИА Новости.

"Принципните ни разногласия се отнасят до това, че те ни казват: Нашата програма за ПРО не е насочена срещу вас, а ние им отговаряме, че според нашите разчети е насочена срещу нас", каза министърът.

По думите му руската страна е предложила на американците да започнат с оценка на степента за ракетни заплахи.

"Нека заедно да ги анализираме и да ги оценим, от къде идват. Чак след това можем да решим въпроса как да премахнем тези заплахи и нужно ли е разполагането на елемент на ПРО в регионите, където е планирано. Или може да се намерят и други варианти", каза Сердюков, който е на визита в САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Анатолий Сердюков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
15
 
! Отговори
Акъл море преди 13 години
Европа никога не е била марионетка на Русия, но и досега е марионетка на САЩ.Точно това им е стратегията--да притискат Русия отвсякъде с помоща на марионетни режими, какъвто е и този в страната , в която живееш! Ти трябва да си най-заинтересован да няма напрежение по границите на Русия, защото най-голямата пушилка ще бъде на твойта глава. Ако празните и жадни за аванта кратуни като твойта бяха по-малко в БГ, нямаше да има напрежение с Русия и щяхме да имаме мир.
11
7
 
9
 
! Отговори
Чичо от село преди 13 години
Пратиха Филип Димитров да помага на Саакашвили. Да му мислят руснаците... Свършено е с тях...
10
4
 
15
 
! Отговори
Игра с огъня преди 13 години
И на мен да ми сложат бомба на вратата и да ми кажат, че не е предназначена за мен и аз не бих се хванал. Като толкоз искат щит да си го направат в атлантика !
9
5
 
9
 
! Отговори
Джон преди 13 години
Я да вземат да се оправят САЩ и Русия. Да не шикалкавят повече, защото ще ядосат Бойко Борисов, и не знам какво ще стане...
8
3
 
3
 
! Отговори
диагноза преди 13 години
Гони ги параноята...
7
15
 
9
 
! Отговори
САМ 3 преди 13 години
А нужно ли е Европа да е марионетка на Русия(СССР)!!!
6
15
 
10
 
! Отговори
Супер сила преди 13 години
Треперят да не би да им треснат Тополите още в момента на излитане.....книжни лъвове!
5
16
 
9
 
! Отговори
Супер сила преди 13 години
Русите пак ревът,нали са свръх супер сила и нали ракетите им преодоляват всяка ПРО е какво тогава!?....Нали американските технологий не стрували и били не ефективни какво сега искат тея русначета?
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 2Точно защото светът все по малко се интересува от Русия и се все по-малко се съобразява с тях, те стават все по нервни и съответно по опасни за световния мир
3
7
 
28
 
! Отговори
Lacoste преди 13 години
Ей смотльо, Анонимен... "Еш си мазния тутманик" тръгнал си акъли да даваш рано сутринта, много си наясно с геополитиката. Кога ти дупето станало черно, кога *** стана. Върви свърши нещо полезно другаде по добре, тук я вно, че не си много полезен, дори и на себе си!!!
2
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
typi rusnaci stiga revahte mina vi vremeto na vas piite si odikolona spokoino na nikoi ne mu puka za vas
1
12
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Двама се.....карат,третия.....печели,а .....третия са извънземните,които тези дниме....известиха,че сега е удобни момент да ни....посетят;няма ПРО,няма койда ги......засече,пей сърце.За сега ги въздържам,защото съм.....землянин и съмги....предупредил,че тайното ни....оръжие е край Кривунделово;докато сеосетят че това са само.....тикви,дано Русия и....САЩ се разберат.