Алтернативен календар за Путин – "Кой уби Политковская"?

Студентки питат още: "Кога ще освободят Ходорковски?"
Обновена: 7 окт 2010 17:14 | 7 окт 2010 17:14, Елка Василева
60
Алтернативен календар за Путин – "Кой уби Политковская"?
Снимка: БГНЕС

Студентки от журналистическия факултет на Московския държавен университет направиха алтернативен календар по повод рождения ден на руския премиер Владимир Путин в отговор на еротичния календар, издаден в навечерието на 58-ата му годишнина.

Това пише в блога си участничка в проекта с никнейма liz-anderson.
 
На снимките устата на момичетата са залепени със скоч, а до тях са написани въпросите, които всяка от тях би искала да зададе на Путин.

Сред въпросите са: „Кой уби Анна Политковская?“, „Кога ще освободят Ходорковски?“, "Кога ще е следващият терористичен акт?" и „Как ще повлияе инфлацията на подкупите?“, пише Lenta.ru.

„След излизането вчера на календара момичетата от журналистическия факултет на Московския държавен университет не можаха да не изготвят своя отговор. Насъбраха ни се няколко въпроса. Зададохме ги. Съветвам ви да разпечатате календара и да го закачите на стената. Няма да позволим да се опетнява честното име на факултета“, пише в поста.

Още по темата

На 6 октомври прессекретарят на движението "Наши" Кристина Потупчик написа в блога си за изготвения подарък за Путин – еротичен календар за 2011 г.

На страниците на календара, отпечатан в тираж от 50 000 екземпляра, студентки от същия журналистически факултет в провокиращи пози се обръщат към Путин с поздравления. Някои от надписите към снимките гласят: „Какво ще кажете за трети път?“, „Загасихте горите, а аз все още горя!“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбирам, значи целта е алкохола и цигарите да паднат още като цени и да могат дори 7годишните русначета да се алкохолизират!
51
3
 
2
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
ami nqmat si pederast i nekadurnik kato dqnkov za finansov ministur da im vdigne akciza zatova sa im evtini cigarite,a nie nali sme naprednala darjava zatova cigarite sa ni 5 lv. puk rabotim cql mesec za 200 lv. 6toto razbira6 li tezi nekadurnici i *** ot gerb sa mnogo veliki
50
3
 
7
 
! Отговори
Вал преди 13 години
Точно такъв като Путин е подходящ за Русия. Здраве и Успехи !
49
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Права е Нина ::))) В Русия съвсем демократично те самоубиват, за разлика от България. В Русия съвсем демократично 80% от подрастващите (13+ години) са алкохолици! Свобода, кво да си говорим!
48
2
 
2
 
! Отговори
izpi li si vodkata преди 13 години
40 nomer, ia kato ima izdadeni knigi- ia im napisi zaglaviata, cenata i imenata na glavnmite geroi:Tia ima prepisani knigi, ne napisani. Prepisva4ka e tvoita pikla Политковская.Za takiva sled smyrtta im ili loso ili vsi4ko.dai citat ot tezi prepisani knigi koito da e pytevodna zvezda za *** jurnalisti.
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кои по точно точки *** ! Ти си *** тъпата руска ***. Навсякъде в България е по добре от коя да е точка на Русия.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдам, тия бъдещи журналстки върнаха вярата ми в руснаците .. донякъде. Все пак, не е лошо да си напишат завещанията, за да не се срещнат неочаквано бързо с Политковская.
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходи тогава да живееш на изток от Урал.
44
8
 
11
 
! Отговори
Нина преди 13 години
На изток от Урал пак е по-добре от някои точки в Родопите например.
43
3
 
9
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
Тази статия е тенденциозна и не биваше да се публикува точно днес Но човещината или я има или я няма С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ,ТОВАРИЩ ПУТИН
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че цигарите им са евтини показва каква първобитна страна са. Задоволяването на низшите потребности на най-пропадналите слоеве е показател за изостаналост. Ако може да си вземете при вас и всички русофили-тутунджии, цена няма да имате.
41
6
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
...За руснаците демократичните промени са завършили, ако падне цената на водката... и стига с тая Масква - вижте какво става на изток от Урал!...
40
2
 
7
 
! Отговори
Справедлив преди 13 години
Хубава идея ! Аз пък предлагам да се направи такъв американски еквивалент на руския календар.В него още на първия месец Януари да има въпросът: "Кой срина кулите-близнаци ?"
39
7
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Добре, че се появиха някакви хора с достойнство в този университет. По-голям позор от онзи еротичен календар за чичо Путин едва ли може да се измисли.
38
5
 
5
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Защо си мислите така? Изместването на икономическите оси е факт. Интелектуалният труд в Русия е високо платен, например един учител в Москва взима заплата около 2500 евро. В същото време цените на храните са малко по-евтини от България, а за цигарите да не говорим. Цените на кутия цигари почва от 5 рубли, което са около 30 стотинки.
37
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Суровинните придатъци няма как да са велики... - ето западните чичковци готвят специално намаление на руския петрол... - да се готви газът...
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Русия също не е цъфнала и вързала, не си мисли, че при тях няма криза.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***. Има две издадени книги на български на Анна Политковская. Върни малко празни бутилки и си ги купи да четеш, мръсни изроде. И за какво ***-*** не трие повръщни като твоя комент...
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има такава тенденция, америка навлиза в все по големи кризи и се забатачва с войни, ЕС се тресе от кризи, ние както винаги сме пак на страната на губещите
33
8
 
7
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Путин е Велик, а Путинова Русия е достига своя апогей. Всички признават, че ВЕЧЕ има изместване на икономическата ос от Запад на Изток и тази тенденция ще става все по-силна.