Българин сред жертвите в Москва

Това е Николай Иванов Иванов, пристигнал от Австрия
Обновена: 31 яну 2011 17:04 | 25 яну 2011 08:39, Елка Василева
159
Българин сред жертвите в  Москва
Властите изнасят ранени от мястото на взрива. Снимка: БТА

Българин е сред жертвите на терористичния акт на летище Домодедово в Москва.

Това е Николай Иванов Иванов, на 40-45 години, става ясно от списък на загиналите, съставен от Министерството на извънредните ситуации на Русия.

В него има 35 души и е съставен по откритите документи. Под номер 10 е записан Иванов, Николай Иванов, на 40-45 г., България.

Според информация на БНР той живее в Австрия, пристигнал е на летището с полет от Австрия, малко преди избухването на взрива.

Още по темата

В продължение на часове той не отговарял нито на руския, нито на австрийския си мобилен телефон.

Информацията бе потвърдена и от говорителя на външно министерство Весела Чернева.

"Не мога да коментира подробности, заяви още тя. Засега няма данни за други загинали българи", посочи Чернева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой според вас трябва да обичаме повече Америка ли,какво са ни дали на нас,да живее Русия,скърбя за жертвите.
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поклон пред паметта на всички загинали, бог да е на помощ на пострадалите и на всички техни близки. Колкото до "герб" трябва да си с промит мозък. Как може нормален човек да подкрепя терористи и убийство на невинни хора?! Да не говорим за небивалиците дето си написал. Теб майка ли те е раждала? Още веднъж моите искренни съболезнования.
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** това са хора най напред,лека им пръст.
59
4
 
12
 
! Отговори
do 57 преди 13 години
Какъв ти е мотива да обичаш америка ? това че мразиш русия ли ? ... очевидно си с половин мозък. За да обичаш нещо ти трябва доста по-сериозен мотив от това да мразиш нещо друго... освен това и америка и русия за теб са картинки по телевизора май ... чети повече сериозни книги, гледай по-малко телевизия
58
3
 
18
 
! Отговори
Az преди 13 години
Ники беше ( бог да го прости) много забавно и усмихнато момче. Има жена и дете на няколко годинки. Работеше честен труд във Виена откакто пристигна там преди много години. Съболезнования на близките му. СПРЕТЕ С БЕЗУМНИТЕ КОМЕНТАРИ
57
2
 
6
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
#57Теб само Реланиум и Халоперидол могат да те оправят!
56
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Върви в Америка безмозъчен гербер, но знай там мутрите и мафиотите не ги правят президенти лесно. Първо трябва да се докажат като съсипят някаква нормална държава, а можи би и затова ви дадоха да управлявате България
55
2
 
2
 
! Отговори
razo4arovan преди 13 години
molq kajete znaeli nqkoi ot kade to4no e niki ivahov grad ili oblas v bg
54
53
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ! преди 13 години
Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!
53
3
 
5
 
! Отговори
do 52 преди 13 години
Balgarite sme nasikade po sveta tarsim po-dobar zivot ,povetcheto patuvashti za Asia minavat prez Moscow sledkato stranata ni e namlka i niama direktna linia .Bog da ni pazi.
52
3
 
5
 
! Отговори
Ahmed преди 13 години
kak mojete da pi6ete 40-45god. nali mu znaete imenata i ot tam sledva i to4nata data na rajdane ... tezi *** sa mn nekadarni otvratitelno e !!! leka mu prast na zaginalite !
51
2
 
16
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Съболезнования на роднините на загиналия!Няма по-голямо зло от това да убиваш хора по този начин.Няма оправдание,няма и обяснение,ако си човешко същество.
50
2
 
1
 
! Отговори
do 52 преди 13 години
NE SE E RAZHOJDAL!
49
9
 
3
 
! Отговори
Шемет преди 13 години
Имам чувството, че и на Луната да избухне бомба, пак ще се окаже, че е имало някой българин, който по това време да се е разхождал там ...
48
2
 
11
 
! Отговори
Krasimir преди 13 години
Моите съболезнования към семейството на загиналия ! Туй заприличва малко на 11.09.2001г. Бог да ги прости всичките
47
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам защо проверяват и ще махнат коментара на Осман, трябва този коментар да стои и да бъде подчертан със червено. Хората трябва да знаят как разсъждават извергите и как искат да унищожат славянството. За голямо съжаление това е мечтата не само на *** изповядващи исляма а и на *** изповядващи и други религии. Какво ви пречим, не виждате ли че ние сме най мирните хорица. Ако беше атентат на друго място досега самолетите щяха да сипят бомби върху невинни хора само затова че приличат
46
2
 
22
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Бог да прости загиналите. Искрени съболезнования за близките на жертвите на този пореден античовешки акт на ислямски тероризъм!
45
2
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 13 години
Сигурно близките му са уведомани,щом официално е оповестено името му.Голяма трагедия!
44
2
 
22
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Още преди 8ч. сутринта съобщиха, че семейството е уведомено. Съболезнования.
43
5
 
24
 
! Отговори
ъ преди 13 години
Е защо по дяволите му разтръбявате името на човека. Роднините, децата му, жена му питали ли сте. Гнусни журняля и още по-гнусни чиновници по министерствата... Може ли такива *** безпринципни да сте беееееееееее, *** отвратих се рано от зарана...