Кървав атентат в Дагестан

Четирима души загинаха при експлозията на кола бомба
27 яну 2011 08:17,
12
Кървав атентат в Дагестан
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Четирима души загинаха при експлозията на кола бомба пред едно кафене в град Хасавюрт в размирната севернокавказка руска република Дагестан, съобщи радио Дойче веле.

Още по темата

Това става два дни след самоубийствения атентат на московското летище „Домодедово”, жертва на който станаха 35 души. 

Дагестан е почти ежедневно арена на престрелки и нападения предимно срещу силите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ДомодедовоДегестан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Много ми е интересно, защо никой не пише сега, че в Дагестан се борят за националното си освобождение, за независимост, Руска империя? Защото от този пример, от тази трагедия става пределно ясно, че нещата са съвсем други! И са инспирират отвън! Търсете дългата ръка на Чичо Сам и парите на саудитите! За незнаещите - в Дагестан живеят над 30 народа, различни по народностна група, език, култура.
11
0
 
2
 
! Отговори
НАТО преди 13 години
Крайната цел е да се разцепи русия на малки държавици
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На брадатите и забулени уахабити, им се иска да си направят малка свинска кочинка, където единственото занимание е да си биеш главата по 5 пъти на ден в земята, жените да са приравнени с животни и лицемерно да обвиняваш останалите развити държави за това, че си неграмотен деградант!Но това няма да стане и Кавказа ще продължви да бъде прочистван от шахидските *** с помоща на артилерия, бомби , неуправялеми и управляеми ракети, 155мм, 125мм, 30мм, 14,7мм, 7,62мм и 5,45мм куршум и снаряди!За всеки 1 нормален човек убит от тези ***, ще биват ракъсвани 20 въшки, чиято кръв ще напоява земите на кавказките планини оттук до края на вечноста!На който не му харесва, да ходи да се присъединява към тях и да наторява почвата със себе си!
9
2
 
5
 
! Отговори
паисий преди 13 години
Хей, Анонимен, мисля че бъркаш за съюзниците. Англо-американците нямат съюзници - те имат само интереси. България и българите не са видели и никога няма да видят нещо добро от англичани и американци. Добрини можем да очакваме само от Германия, Франция и Русия.
8
1
 
1
 
! Отговори
bg преди 13 години
Popogreshka slojih plus na murshata # 7.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде на бас, че в момента в който Русия изпълни желанията на чеченци и други"борещи се за нац. освобождение" , там ще се намърдат янките. Каспийският петрол е крайната цел.-------------------Естествено, че ще се намърдат. Но право на местните жители е да си изберат с кого да се съюзяват и кого да взривяват. За България САЩ са съюзници, така че не виждам защо да не искам да се намърдат там? А вие когато САЩ се намърдат в Кавказ ще се изнесете ли в Сибир от отчаяние?
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Там дюнерджийници нямат ли си?
5
7
 
19
 
! Отговори
ПКТ преди 13 години
Бой по мюслитата , с всички сили и средства.
4
5
 
11
 
! Отговори
dido преди 13 години
abe neka razbiqt fesovete mrusni te praat problemite po celiq svqt
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е ,"Разделяй и владей"...
2
1
 
11
 
! Отговори
галактика преди 13 години
до 1 - Така е, няма нужда дори от бас
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде на бас, че в момента в който Русия изпълни желанията на чеченци и други"борещи се за нац. освобождение" , там ще се намърдат янките. Каспийският петрол е крайната цел.