Путин: Русия няма да преговаря с терористите

"Трябва да се води безпощадна борба с тероризма и екстремизма"
Обновена: 31 яну 2011 17:00 | 26 яну 2011 21:35, Елка Василева
106
Путин: Русия няма да преговаря с терористите
Путин на посещение при ранен при атентата на летище Домодедово. Снимка: БТА

Русия няма да преговаря с терористите, заяви премиерът на Русия Владимир Путин пред журналисти.

"Нито една уважаваща себе си страна в света няма да тръгне по този път", каза Путин.

"Трябва да се води безпощадна борба с тероризма и екстремизма", подчерта той.

Руският премиер посочи, че ръководството на страната никога не се е отказвало да преговаря с всички политически сили, които желаят урегулиране.

По думите му "щом властите влязат в преговори с терористи, агресията се увеличава и се увеличава броят на жертвите".

"С терористи преговори никой не води. Това е световна практика", каза Путин.

Той подчерта, че държавата трябва да развива социално-икономическата сфера в Северен Кавказ, да подобрява дейността на правоохранителните органи във всички насоки, да се занимава с подобряване на физическата защита на транспортната инфраструктура, както и да поддържа традиционния ислям.

Още по темата

"Всяко здраво общество в условията на заплаха се сплотява и дава общ отпор на бандитите и екстремистите. Убеден съм, че така ще бъде и в Русия", заяви Путин, цитиран от РИА Новости.

На 24 януари на московското летище Домодедово беше извършен терористичен акт. Камикадзе се взриви сред множество хора. Загинаха 35 души, от които един българин. Ранените са над сто.

Спецслужбите са имали информация за подготовката на терористичния акт, но не са успели да го предотвратят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
4
 
! Отговори
НК преди 13 години
86-ти, не се гаври с името на Ботев! АТИЛА, запознай се с НК! Виж чл.117 (2). Всъщност, какво е за теб само един член?
101
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руснак, джуджетата ви са смешници. Никой никакви условия не е поставял, но малкия Мук бърза да се издърви, че няма да преговарят. Той става смешен по тоя начин, вече се стряска от мисълта за терористи. Не мислиш ли, че има вероятност да е просто някой луд, който се сдобил с взрив? Нали вие сте измислили песнята : Маленкий мальчик нашел пулемет, больше в деревни никто не живет? Стандартно...
100
2
 
11
 
! Отговори
Акъл море до 72 преди 13 години
Има чуждопоклонници в България,но те се кланят на друг господ, на новите господари на БГ,тези с военните бази и посланика генерал-губернатор! Много ми приличаш на един от тях.Пишеш се патриот,но си лакей! Ревеш България на българите, а я даваш на кавбоите да я подритват! Никога нямаше и да помислиш да лаеш срещу Русия,ако не знаеше,че с това ще зарадваш новите си господари!Русия се защитава от враговете си,а ти доброволно им ставаш слуга! Затова си нищо!
99
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имам чувството и съмнение,че специалните служби и ФСБ са намесени в терористичният акт.Незабравяте сриването жилищните сгради в Москва,за да имат повод да завиват гайките ида провеждат репресивни акции.Човешкият живот в Русия не струва пукната пара.
98
4
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
..забравих да спомена, и шизофреници повечето.
97
5
 
12
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
Четеме с приятели, руснаци, и да ви кажа пада голям смях. Да знаете, много сте изостанали. По скоро ни е жал за вас. Бедни, мръсни, грозни и зли:)))
96
2
 
14
 
! Отговори
БМ преди 13 години
То не става с приказки товарищ Путерин.Или ги оставяш да правят каквото искат, което пак е хаос за такава огромна страна, или заедно с белия свят им издухвате всичко живо и да се приключва веднъж завинаги.Вземай пример от Америка.Демокрацията си е демокрация, индианците елиминирани, Ирак смачкан.
95
2
 
15
 
! Отговори
ПКТ преди 13 години
Направо сега ще ги избиват като кучета - масово , брутално и безкомпромисно. И заслужено....П.С. Няма мир там кадето има ислям.
94
3
 
5
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
любопитен съм какви мерки ще вземат бушмените.....те са ненормални и нищо чудно да има масова сеч на мюсулмани
93
2
 
8
 
! Отговори
bareta преди 13 години
islqma trqbva da bude razbit totalno za da namalee terorizma vuv svetoven ma6ab ina4e ni6o dobro neni 4aka
92
0
 
12
 
! Отговори
>>> преди 13 години
Тероризмът е удобно оръжие в ръцете на висши политически кръгове. Тероризмът не винаги е гръмнала бомба, убила и ранила десетки. Тероризъм е и и сторията със СРС, и манипулативното ценообразуване, и вечерните емисии новини, ако щете. Като цяло тероризъм е всяко съзнателно действие на определими еднозначно сили, чиято цел е дестабилизация на 1, 100, 1000 човека, цяла нация, религиозна общност или ако щете и цялото човечество.Жалко за нелепо загиналите. Тежко на останалите живи!
91
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тука виждам доста неграмотни хора в правописа и интелекта. Обръщам се към останалите. Не се карайте, животът ни ще става все по-напрегнат и несигурен. Светът се обърка и няма да има сигурност никъде. Лошо! Пази боже децата ни и България.
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
86-чети повече ,след Берлинския д-р Източна Румелия става ***.област под военната и полит. власт на султана.Временното руско управление начело със Столипин заменят представители си с местни жители, създават полиция, раздават на населението с разрешение на Скобелев и Александр наличното оръжие-80 000бр, за де се бранят от постоянните набези на башибозуците и тур.войска...Другото си прочети сам...
89
3
 
7
 
! Отговори
турски роби преди 13 години
турски роби в българия-стадото на бен ладен е тук и аплодира християнския линч
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 87-трябва ти да си ***, ако си мислиш че ще ти кажат какви са по-нататъшните искания на терористите за да не последва същото
87
1
 
7
 
! Отговори
bulgari-turtsi преди 13 години
aplodirat atentatori-musulmani sre6tu rusia samo bulgari *** s turska biara i turski geni
86
0
 
7
 
! Отговори
галактика преди 13 години
*Всяко здраво общество в условията на заплаха се сплотява и дава общ отпор ---*
85
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, ***, БОТЕВ НЕ Е УБИВАЛ НЕВИННИ ХОРА!!!
84
3
 
16
 
! Отговори
poohy преди 13 години
Недоумявам. Камикадзето е изкрещял: " Ще ви избия!" Никакъв намек дори за преговори. От къде изкочи тази идея, та даже и се взима отношение - "Никакви преговори!" Трябва да си *** та да мислиш, че някой който те унищожава иска да разговаря с теб.
83
21
 
6
 
! Отговори
САМО БОТЕВ преди 13 години
Ако някой не знае.Русия е империя.Зависи от гледната точка войните са террористи или борци за независимост.Така е в Ирландия,Баския,Осетия .....или Кавказ.Кой наивник се заблуждава че руснаците са ни освободили от турско иго.А защо ли са били против Съединението.Единственото самостоятелно действие на изтерзаната ни Родина.