Приятели спретнали капана за Строс-Кан?

Те предложили седемцифрена сума на предполагаемата му жертва
Обновена: 25 май 2011 15:10 | 25 май 2011 13:25,
30
Приятели спретнали капана за Строс-Кан?
Снимка: Reuters

Приятели на Доминик Строс-Кан са предложили седемцифрена сума на семейството на камериерката, която твърди, че е негова жертва на сексуално посегателство, за да се сложи край на случая, пише в. "Ню Йорк пост". Вестникът се позовава на неназована френска бизнесдама.

Семейството на предполагаемата жертва на Строс-Кан живее в бедно село в Гвинея. Самата камериерка се грижела сама за 15-годишната си дъщеря, припомня вестникът.

Същевременно "Монд" съобщава, че Никола Саркози е разполагал с компромат за Строс-Кан. При рутинна полицейска проверка Строс-Кан бил заловен с проститутка в кола в Булонския лес. Инцидентът станал преди изборите за президент през 2007 г.

Полицията съобщила за това на Саркози, който по онова време беше министър на вътрешните работи. Той предпочел тогава да запази информацията в тайна, защото Строс-Кан тъкмо бил загубил вътрешнопартийните избори на социалистите и нямало да се бори за президентския пост.

Още по темата
Според френски издания обаче Саркози предпочел в последните няколко седмици да извади наяве компромата, след като допитвания до общественото мнение показаха, че ДСК ще му бъде достоен съперник на изборите за президент догодина.

Френски вестници, сред които и "Монд", обаче отказали да публикуват компромата за Строс-Кан, за да не накърнят неприкосновеността на личния му живот. Засега нито парижката полиция, нито френското министерство на вътрешните работи са потвърдили, нито пък отрекли информациите, че Саркози е разполагал с компромат срещу Строс-Кан.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
сарко преди 12 години
ДСК - Доминик Строс-Кан....Така го пишат и в чуждата преса...
28
0
 
0
 
! Отговори
of преди 12 години
....Саркози предпочел в последните няколко седмици да извади наяве компромата, след като допитвания до общественото мнение показаха, че ДСК ще му бъде достоен съперник на изборите.... Kакво е това ДСК драги "журналисти" да не би да е банка ДСК....:) е няма такова съкращение просто.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв компромат е извадил тоя Сарко - че какво му е лошото, че Строс Кан е ползувал ***, забранени ли са проститутките във Франция? А, че това беше заговор срещу Строс Кан няма никакво съмнение. Ако наистина й предлагат 6 цифрена сума на камериерката, те са луди. Направо съжалявам мъжете в Америка, трябва да отидат всички в манастир, иначе рискуват да бъдат масово обвинявани в такива деяния
26
3
 
1
 
! Отговори
ринго преди 12 години
кво да прави човека като мадам Сен- Клер не му пуска ...мушка *** и те хаир да видят от паричките му.
25
0
 
2
 
! Отговори
ха-ха преди 12 години
Щом има компромати тук в БГ веднага ще ги пуснат има къде. Още се вадят кирливи ризи, та един компромат в повече няма да развали имиджа на гилдията журналист. Повече от 20 години или досиета или компромати се вадят и правят и ще се вадят и правят още.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KATO GLEDAM KOSTOV, STANI6EV I QNETO MOGAT DA GI HVANAT SAMO S MAJ.
23
0
 
15
 
! Отговори
Jek преди 12 години
Това е класическа работа на службите. Смях се през сълзи когато излезе от някъде една "Мис" и обяви че горкия човечец хем ги е бил, хем ги е е... . Уникален цирк си беше това. Сега остава да излезе от някъде един насинен гей със забучена метла в ..... та и той да е свидетел на делото.
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Саркози започна войната в Либия по нареждане на американците.Сега те му се отплащат, като обругават евентуалния му конкурент победител за президент - Доминик Строс-Кан!
21
0
 
7
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Както обикновенно - съчинение по без картинка. Прави се при *уреждане* на сметки, подобрява *алъш-вериша* на медиите и ... *залъгва* донякъде глада на хората.
20
5
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
Този е от френските социалисти. А българските като Станишев няма опасност да ги хванат с жена ;)
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та, какво са спретнали приятелите, не разбрах? Вие наистина сте неграмотни, бе!
18
1
 
10
 
! Отговори
мръснар преди 12 години
Ей,момци,много сте наивни,бе!Не виждате ли,че точно приятелите го спасяват!?:))
17
1
 
16
 
! Отговори
Кратун преди 12 години
Строс-Кан се огъна и подаде оствка. След като изпълни своята част от сделката, следва сваляне на обвиненията, но това не значи, че оставката се отменя.... В същото време доминиканската *** легализира приходите като "дарение" от приятелите на Строс-Кан.... и който откъдето е...
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както пееше Г Христов: Няяяяяямам нуждааа от многооооо приятелиииии. Стигат ми двааамааааа трииимааа...
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже пази ме от такива приятели,а от враговете си,аз сам ще се пазя,незнам на кого е тази мисъл,но излиза вярна,и не само българите се закопаваме идин друг а и на запад важи същото.
14
0
 
10
 
! Отговори
Боце преди 12 години
Квото и да ви кажат ,знайте че:1.Е капан и 2.Е истина.Номера е много стар и действа перфектно.
13
0
 
10
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
При такива приятели, врагове не му трябва
12
5
 
26
 
! Отговори
размисли преди 12 години
Този поне си е искал от жена, а за наш Бойко такава информация няма. Чудя се откъде му идва "мъжкарството" като не сме го видяли с жени? Друго си беше Батето!!!!
11
8
 
14
 
! Отговори
курдо коленков преди 12 години
Горкия еблю,как са го натопили!Ей,лошави хора,шъ знаиш!:)))
10
1
 
31
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Жалък, комплексиран *** е този Никола Саркози! Политиката е гнусна работа!