Кадафи: Няма да има никакви преговори!

Полковникът се появи на митинг в родния си град Сирт
Обновена: 22 юли 2011 14:45 | 22 юли 2011 07:22,
54
Кадафи: Няма да има никакви преговори!
Муамар Кадафи. Снимка: Reuters

Либийският лидер Муамар Кадафи изключи всякакви преговори с бунтовниците за бъдещето на северноафриканската държава, съобщи Ройтерс.

"Аз няма да говоря с тях. Няма да има никакви преговори между мен и тях до Деня на страшния съд", заяви Кадафи в обръщение към участниците в митинг в негова подкрепа в родния муv град Сирт, източно от столицата Триполи.

Чуждестранни журналисти бяха заведени на официално посещение в Сирт от либийското правителство, отбелязва агенцията.

Либийският народ "ще спечели сражението, а силите на НАТО ще бъдат победени и ще се върнат с празни ръце", заяви още Кадафи.

Либийският лидер отправи предупреждение към бунтовниците, които контролират няколко региона в страната: "Народните маси ще тръгнат срещу вас и ще ви стъпчат".

В друга реч, излъчена по либийската телевизия, полковникът призова лидерите на племената в Мисурата да си върнат контрола на града, който от дълго време е в ръцете на бунтовниците.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
11
 
! Отговори
bg преди 12 години
Bravo na Kadafito!
50
17
 
1
 
! Отговори
Сунай преди 12 години
МАЙКА ИМ ШЕ *** НА ВСИЧКИ ВЕ, БОЛИ *** ФАРА КВО Е КАЗАЛ ТОЗИ ***
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Америка се спасява от Голямата депресия през II Св. война. Даже некои ги подозират като тайни подстрекатели на Хитлер...------------------------- Първо, сега не е Втората световна война и второ, някои подозират Сталинска Русия като подстрекател на Хитлер
48
13
 
1
 
! Отговори
EU-citizen преди 12 години
И къде точно виде руски войници да грабят, за да се прехранват? ---------------------- Ами например в Грузия, където влязоха като окупатори. Вижре в Ю Тюб как изнасят бидета, кранове за чешми и си товарят велосипеди по БТР-ите :)))
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия, които водят тая война не им пука за хората от Либия, само за петрола им, *** от нато много добре знаят какво причиняват, просто не им дреме
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Американците няма да дадат войната да приключи бързо. Не са това са я започнали. Не има война, те ще си продават оръжието, дори са си построили 4 (!) завода за Калашници в Америка...И така, арабите ще си дават парите за боеприпаси в поредната отворена рана на техния континент.
45
0
 
14
 
! Отговори
поля преди 12 години
нещо много сме спокойни , но тая война може да бъде фатална за всички ни, кадафи прав или не, няма да се даде докато е жив, и е способен на всичко. Дано го осъзнава който трябва
44
0
 
17
 
! Отговори
"Миротворците&q преди 12 години
В интернет пише следното - "възстанниците" нямат сили да презвемат един град, който са обградили и населението заедно с малочислени военни сили на Кадафи го брани. Затова вече месец френски вертолети помагат - облитат района и унищожават всеки транспорт, който вози храна, вода, лекарства или други материали, за населението. Франция в нарушение на постановленията доставя по въздуха всякакви тежки оръжия и инструктори на "възстанниците". Те пък тази седмица в Париж искат още, за да успеят
43
19
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
тоя первезник го гледа цял свят и го оставя да си разиграва коня,,,,,,,,,,,,маимуната ну мрьсна дриплива ,,,,,,,,,баи тошо си ни е галил с прьчица и няма кво да мрьнкаме ,,,,,стьпики му бики на малкото крадкиво прьстче на адвокатчето ,,,,,,,,,,,,,,,,ХАИДЕ БРРРРРР,,,,ОПЛАШИЛ СЕ ГОРКИЯ
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo sajiliavam che KADAFI NIAMA JADREN ARSENAL
41
0
 
19
 
! Отговори
ринго преди 12 години
какъв турски модел бе човеко бълнуваш ?Ти наясно ли си че в Либия е построен комунизма и всичко им е на тепсия ...т.е. безплатно е здравеопазването образованието помощи за всичко и всеки от държавата .В Турция бачкат като луди за да вървят напред горките хора са работохолици а либийците си го вкарват в момента пет като отзад.Само спомена за предишния живот ще ги гони през годините след полковника -камилар
40
13
 
1
 
! Отговори
Груьо преди 12 години
До 40 : Е това за този Джибрил не го знаех,а след Кадафито що пък либийците да не станат държава по турски модел?
39
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Не мога да те разбера Груьо 37 - Нали лично Джибрил изтезава нашенките, който сега е шеф някакъв си, и с когото сега нашите са първи приятели. МОЛИМ?!
38
0
 
14
 
! Отговори
vlady преди 12 години
37 При арабите не може да съществува демокрация западен тип, културата им не позволява. Възможните варианти са светски режим арабски социализъм или ислямска диктатура евентуално наложена след продължителна гражданска война. Арабският социализъм е за предпочитане пред *** и брадите - светски режим, минимум бежанци, по-малко тероризъм. Ако падне Кадафи Либия ще стане терористична арабска държава, подобна на Иран и Саудитска Арабия евентуално след години гражданска война.
37
17
 
6
 
! Отговори
Груьо преди 12 години
Спомнете си самолета взривен над "Локърби".Не че защитавам американците,на всички е ясно че са империалисти.Просто в момента мисля че унищожават едно друго регионално зло,което напълно си го заслужава.
36
17
 
4
 
! Отговори
Груьо преди 12 години
Не мога да ви разбера вас кадафистите.Ами нали именно правителството на този човек арестува и варварски изтезава български граждани,чрез скълъпени доказателства.Хвърли огромно петно върху България и ни изнудваше най-безочливо.Плюс това може би забравяте,но той е дошъл на власт с преврат,не е избран от народа си единодушно,а е узурпирал властта.Сега просто ролите се разменят.И за какви *** става въпрос,като точно Кадафи и Либия бяха доскоро спрягани за гнездо на тероризма.
35
2
 
15
 
! Отговори
Oper преди 12 години
Po dobre Kadafi,ot maloumni fanatichni alkaidovci,sreshtu koi toj se bori.Ako Kadafi padne,shte vidim znamena na dzihad v Europa do 5 godini.
34
3
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Падне ли Кадафи идва създадената и спонсорираната от сащ Алкайда,така че определено съм за него!
33
1
 
20
 
! Отговори
до EU-citizen преди 12 години
Евала бре, ***!"..това не е Русия, дето войниците се прехранват с грабеж и воюват без заплати.."Тоя бисер от къде го измисли? И къде точно виде руски войници да грабят, за да се прехранват? Колко войни води Русия през последните 50 г., та успя да си изхрани армията? *** смешника!Не си от тия, дето може нещо да му се обясни, ама за останалите, дето може и да не знаят - Америка се спасява от Голямата депресия през II Св. война. Даже некои ги подозират като тайни подстрекатели на Хитлер...
32
18
 
1
 
! Отговори
EU-citizen преди 12 години
Пич, ти си леко ***. Какво съживяване на икономиката със война? Оръжията са сигурно една стотна от разходите за война, това не е Русия, дето войниците се прехранват с грабеж и воюват без заплати. Това е наемна армия, не виждаш ли, че откак са във война Щатите само стягат колана.