Пак се разби самолет на авиошоу в САЩ. Загина пилотът

Това е втора катастрофа в рамките на едно денонощие
18 сеп 2011 08:31,
65
Пак се разби самолет на авиошоу в САЩ. Загина пилотът
Зрители наблюдават самолетната катастрофа на авиошоуто. Снимка: Reuters

Пилот на самолет от Втората световна война загина при нова катастрофа по време на авиошоу в американския щат Западна Вирджиния, съобщи Асошиейтед прес.

Няма данни за пострадали зрители.

Още по темата

Това е втори подобен случай в САЩ за последните 24 часа, след като друг самолет от Втората световна война се разби по време на авиошоуто.

По последни данни са загинали девет души, включително пилотът. Над 50 души са били ранени.

Следователи все оглеждат мястото на първата злополуката и събират данни, които да им помогнат за изясняване на причините за катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Ghost Recon преди 12 години
Линковете долу не работят:1.edition.cnn/video/#/video/us/2011/09/16/ac-nv-air-show-plane-crash-1.cnn?iref=allsearch2.edition.cnn/2011/US/09/17/west.virginia.plane.crash/index.html?iref=allsearch
43
0
 
3
 
! Отговори
Ghost Recon преди 12 години
До 32-ри: Така, нека да подредим малко нещата, защото в този сайт стана някаква СТРАХОТНА обърквация:1. Катастрофата в Рено, Невада: edition.cnn/video/#/video/us/2011/09/16/ac-nv-air-show-plane-crash-1.cnn?iref=allsearch2. Катастрофата в Западна Вирджиния: edition.cnn/2011/US/09/17/west.virginia.plane.crash/index.html?iref=allsearchМоля, "журналистите" - разделете двете новини, омазали сте се жестоко!
42
0
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Да не си скапан евреин е ?
41
1
 
4
 
! Отговори
до Гласът на разума преди 12 години
25, така, и ти си живият пример за генна малформация.А всъщност кой си ти, че да определяш, че 2 милиона българи не ставали за нищо и, че максимумът, който България може да изхранва е 5 милиона?
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 9К79 Точка УМой човек (не мога да си изкривя езика да ти прочета името), по-големи *** на хамериканците от ГЕРБ-аджийската посмина не е имало никога! Не е имало друго българско правителство, в което хамериканците да се разпореждат в такава висока степен, което да дават съвместна пресконференция министър-председателя (с форма на тиква) и хамериканският посланик, и което да открива официално паметник на хамериканските пилоти, бомбардирали София през 1944 г.
39
1
 
5
 
! Отговори
Хммм преди 12 години
Съмнявам се, че тези самолети са ги карали ветераните от войните!. Днешните самолета са направени със сума ти системи, които отменят пилота в контрола на дадени елементи в управлението, докато старите самолети се управляват САМО и ЕДИНСТВЕНО усещайки машината. Е - явно днешните пилоти не го могат...
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредното камикадзе
37
2
 
9
 
! Отговори
9К79 Точка У преди 12 години
Абе що ги няма във форума американските ***, най-често членове на МЗП-то на Гаргамел /Костов/, възхваляващи хамериканските технологии!??? Ако това се бе случило на авиошоу в Русия щяха да крякат седмици! Истината е че техниката независимо от страната производител може да откаже, друг е въпроса че тези алчни тиквеници /организаторите на шоутата/ в стремежа си за максимални печалби изпотрепаха доста невини хора дошли да се любуват на авиационната техника.
36
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
do 35-a zashto trebva da bude ***,po-vajno e da bude lojalist.
35
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
V ponedelnik USA purva 4e priznae nezavisimostta na Palestina.
34
0
 
1
 
! Отговори
sardit преди 12 години
Abe zashto podnasiate na chitatelite novina, koiato e kato svobodno sachinenie na niakoi, rabotesht v redaktziata? Kak da go nareka "***" ?!
33
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
do 33-te prepisvat ot BBC s 95% akuratnost.
32
1
 
14
 
! Отговори
Дезинформирате! преди 12 години
Днес.бг, нямате ли преводачи? Катастрофиралият самолет / Т-28 / е построен през 1958 г. ,т.е. доста след Втората световна война! Съобщението ви е толкова объркано, че по-добре да не пишете, ако не сте наясно! Не пренебрегвайте факта, че българинът днес чете и чуждоезични сайтове, не разчита само на вас!
31
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
do #29-tozi put ne sa sgreshili,ubitite sa 9 plus nad 50 raneni.
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO SAMO TAKA .ISKAME OSHTE.
29
5
 
1
 
! Отговори
Ghost Recon преди 12 години
Какви 9 убити и 50 ранени?!?!? Ей "днес.бг" проверявайте си новините, а недейте да си смучете от пръстите като жълтите вестници. Излагате се жестоко с поредната невярна информация!
28
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
post.........................post office.
27
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
25,oppaaa,edin totalno izperkal cionistki globalist ot ekipa na AIPAC.
26
0
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Всъщност пилотът е бил военен и е пилотирал F4 и F15, ако си бяха направили труда да потърсят още 1-2 сайта, щяха да видят още доста информация. Ама къде ти...Всъщност намерих сайта, от който са преписвали...там самолетът е "post-World War II", ама нещо това post им се е загубило в превода. На този сайт, а и на доста други от българските никога не можеш да имаш пълно доверие.
25
16
 
4
 
! Отговори
Гласът на разума преди 12 години
В България имаедни 2 млн. излишни, които рано или късно ще измрат от глад или ще се избият от злоба. Доказано е във времето, че БГ може да изхранва макс. 5 - 5,5 млн. души, всичко останало е напън на комунистите да усилят южния фланг на Варшавския договор. Навремето ни субсидираха да ядем и да се размножаваме. Съчетано с липсата на естествен отбор и възпитание в атеизъм, съчетано със затворените граници, всичко се обърна на свръхпроизводство на *** с генни малформации.