Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
12
 
! Отговори
leketo преди 12 години
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ НАРКОТИЦИТЕ СА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА .ЗА ЕДНИ МОЖИ ЗА ЕДНИ НЕ МОЖИ.
31
2
 
7
 
! Отговори
rainbou1 преди 12 години
Трябваше да стана адвокат - щяха да ми плащат да плещя глупости!!!Култ!!!Priceless :)
30
1
 
24
 
! Отговори
Миро преди 12 години
за пред Български съд ще мине
29
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 12 години
Касае се за МАЩАБНА АКЦИЯ К'ви фотографи, к;ви пет лева ?
28
2
 
12
 
! Отговори
:) преди 12 години
преди няколко години на моя куфар му паднаха дръжките още на летище София... но отидох до САЩ с него и се върнах :)
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да е устил че чантите тежат ама да си затраял нарочно кой яга от едни милиони ама някой път нещата се оъркват.
26
2
 
16
 
! Отговори
муахахха преди 12 години
Ахахахах! Егати *** обяснение.Износени му били саковете.Не знам , дали има толкова смешен съд в света , който да го оправдае.Тръгнал за Бразилия и чак там се сетил, че му трябват нови куфари.Че нали за това ги е купил, за да пренесе дрогата.Егати тъпизмите.
25
1
 
26
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
"Куфарите се оказало, че са износени, затова отишъл да си купи нови" Хаха някой вярва ли на това?! Аз не! :)
24
1
 
23
 
! Отговори
баща преди 12 години
Моя син за 0.09 грама наркотик го осъдиха на 3 години.При 100 000 пъти по голямо количество каква ли ще е присъдата.Девет килограма стигат да осъдят сто хиляди деца за по три години. Нека да помогнем на Боевски да направи с честни пари още един фитнес център.
23
1
 
23
 
! Отговори
:) преди 12 години
Интересно ми е колко наивни хора има все още и как продължават да вярват на тези платени публикации...
22
1
 
35
 
! Отговори
инед преди 12 години
Колкото и да се опитвам да бъда обективен към "бедния българин натопен от бразилските наркотрафиканти", не виждам с какво му помага че някой е видял че купува куфарите.Все пак никой не го обвинява че ги е откраднал.
21
0
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Мда, какво са 3 кила... нищо ще един щангист може да вдигне 195.5, пък да не може 196.0... Какво са някакво 500 гр.
20
0
 
8
 
! Отговори
До онзи с Холмс-а преди 12 години
това са 3 куфара, които влизат един в друг ... съответно размера на най-малкия едва ли позволява да се направи тайник в него и да се пъхнат 3 килограма каквото и да е... помисли Шерлок
19
5
 
3
 
! Отговори
Да, логично, Холмс. преди 12 години
Тогава, не слагаме 2 гири по 4 кг и едно шише ракия 1 литър, ами по 2 шишета минерална вода от литър и половина в три нови куфара и ги дигаме... Няма да тежат, естествено, той дига щанги, далеч по-тежки, кво са за Гълъбин 3 килограма... Нищо работа, затова не ги е усетил, само ми е чудно как се носят три куфара наведнъж... Разсеян е човека, кво да прайш...
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да така е оказало се че саковете били износени доставят му новите сакове в хотела и хоп вътре 9 кила браво и тоя фотограф ко точно е видял в цялата работа знаел ли е дали вътре има нещо или е бил сложен впоследствие същата работа дали ги е купил или не да не тръгвал на екскурзия със стари чанти толкоз ли е нямал пари да си купи нови в бг.
17
0
 
19
 
! Отговори
:) преди 12 години
Поредната простотия ... срещу колко $$$$ този фотограф го е видял не става ясно от статията ... и някак нереално ми се вижда да не заподозре, че куфарите празни в магазина тежат 9кг ... и мистър олимпия да е ще разбере, че нещо не е наред...Айде стига с глупостите ...
16
0
 
25
 
! Отговори
Do 13 преди 12 години
Истината всички я знаем. Боевски е муле! Хайде стига бе... Кой ти продава куфари с кока? И те точно за него са ги пазели, зашото знаят, че ще си ги купи и ще бяга за БГ!
15
0
 
2
 
! Отговори
Да, логично, Холмс. преди 12 години
Олимпийският шампион Гълъбин Боевски хванат с 9 кг кокаинОлимпийският шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е бил арестуван на летището в бразилския град Сао Паулу с 9 кг кокаин, натъпкан в три куфара, съобщи специално за 24 часа източник от Бразилия вчера.Това е цитат, ако е истина, всеки куфар е бил по-тежък с 3 кг. Незабележимо - по-тежък... Само 3 кг, тоест, две шишета минерална вода по литър и половина...
14
1
 
22
 
! Отговори
Tepix преди 12 години
Вие виждали ли сте шампион да влезе в затвора? Гълъбин е следващия Максим - ясно е, че е виновен, но не може да хаби таланта си зад решетките, там е само за обикновени, неталантливи хора като нас.
13
13
 
22
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 12 години
Отварям,поглеждам темата ,поглеждам и коментарите.Аз няма да коментирам,защото незнам каква е истината.Но забелязвам,че тук 95 % я знаят.Made in Bulgaria.