Вашингтон легализира гей браковете

Противниците се зарекоха да не допуснат законът да влезе в сила
Обновена: 14 фев 2012 08:17 | 14 фев 2012 08:15,
114
Вашингтон легализира гей браковете
Снимка: Reuters
Вашингтон стана седмият американски щат, който узакони хомосексуалните бракове, след като губернаторката Кристин Грегоар подписа закона, одобрен миналата седмица от щатския парламент. Противниците на гей браковете веднага се зарекоха да не допуснат законът да влезе в сила, предаде Ройтерс. 
 
Губернаторката, която е демократка и изповядва католицизма, постави подписа си под текста на церемония в щатското събрание в Олимпия.
Така щатът Вашингтон се присъедини към Кънектикът, Айова, Масачузетс, Ню Хемпшър, Върмонт, Ню Йорк и федералния окръг Колумбия, където еднополовите бракове вече са позволени. 
 
Вчера защитниците на правата на хомосексуалистите удържаха още една победа, след като Сенатът на Ню Джърси гласува в подкрепа на гей браковете, но губернаторът републиканец на щата Крис Кристи обяви, че ще наложи вето на закона. В щата Вашингтон новият закон влиза в сила на 7 юни. 
 
Противниците му заплашиха, че ще направят всичко възможно да поискат неговата отмяна с референдум през ноември. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: вашингтонгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
8
 
! Отговори
От истинска Европа преди 12 години
Икономически България е на нивото на Афганистан,Пакистан, Иран и други подобни райски кътчета. Дали заради това и психически българите са на това ниво? Или просто защото всичко свястно напусна страната и само псевдопатриоти като номер 82 са останали.
62
1
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Толкова се радвам, че се намери ти, да ме просветлиш какво съм аз. От сега нататък започвам да си гоня опашката и да си лижа топките, като истински уличен пес!
61
5
 
3
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
вие сте като животните, незнаете какво правите и не знаете какво ви чака.
60
11
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Науката е доказала, че "хомосексуализмът" е заболяване! И вместо да го ограничим и заклеймим, да се ограмотяват децата от малки, че това е много лошо, да се лекуват още от малки, ние се чудим как да го увеличаваме! СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ОСТРОВ, ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЪРЖАВА *** И КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ - ДА ХОДИ ТАМ! ДА ВИДИМ ОТКЪДЕ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ДЕЦА!
59
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз искам да озаконят браковете с кози, кучета ,коне! Щом за вас е нормално да си ***, за някои е нормално да чукат и да бъдат чукани от животни! Нормалните *** -***!
58
4
 
6
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
хахахаха ... безполезни сме били, я питай брат си ;)
57
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА Е НАЙ-ГРОЗНОТО НЕЩО на света ... Мъж да целува мъж.. Мъж да се поти над мъж! Мъж да свършва в мъж...отвратително е само като си го мисля! Тези полу-човеци имат право да си затварят устата,защото ще дойде време ,когато ще ги избиваме - безполезни са!
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
73 *** коже на американците че са комунисти тогава , веж не мога да ги кажа кои партийни величия са обратни но в парламента меките китки начело с Йорданка Соколова всички ги знаем, а ми се струва сега че кака Цецка е мъж барабар с Федосова, имат осанка на матадори и май са ***
55
10
 
8
 
! Отговори
не преди 12 години
Не на ***. Това са болни хора ,които искат да се женят и да осиновяват деца. Сатаната прави нов Содом и Гомор! Не е нормално да си пъхате нещо в *** ...и то за удоволствие! Ако позволим болните хора да определят ценностите ни ...Наказанието ще ни стигне! Според мен тези хора са с психически отклонения и не могат да устояват на изкушенията,затова трябва да им се позволява да работят само тежък физически труд. После няма да мислят какво да си завират отзад!
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кръц кръц кръц .....иииииииииии, с маслоооооооо , кръц кръц кръц ...... ииииииииииии и с педаааааллллллллллл
53
2
 
5
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Архетип, колко да е архетип. Много неща са съществували с векове, а сега ги отричаме като ненужни. Да не захващам църквата как си отива и скоро ще остане само като исторически паметник, че тогава съвсем ще се разярите.
52
2
 
1
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
До М21Я кажи нещо за Куркински, че явно си "разбирач". Давай!
51
2
 
6
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Какво ти правят гей сдруженията? Искат да забранят хетеросексуалните връзки ли?Единствено мога да се съглася за гей парада, че е излишен вече, но той е веднъж в годината, да дразнещ е, но не смятам, че е достатъчно основание да мразиш цяла група хора по повод сексуалността им. Идеята ми е, че е ненужна тази псевдо омраза като цяло, но вие си избирате.
50
2
 
9
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Азис не е гей, а просто алчен ***, който изкарва много пари като се прави на гей. Тези, които му позволяват да трупа милиони по този начин не са гейовете, а българското общество като цяло.Евгени Минчев е доста дразнещ, но не, защото е гей, а защото е псевдо сноб и досадник.Мариус Куркински пък какво ти пречи не мога да разбера, не се беше появявал по телевизията с години, сега наскоро само имаше едно интервю.
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Америка се изпедерасти!
48
2
 
5
 
! Отговори
Мислещ преди 12 години
Бракът няма да изчезне като институция, както е останал последните 5 -10 000 години, като присъства във всички най-древни текстове и извори на историята, както и моралът, кое е добро и кое зло.Бракът е АРХЕТИП в човека.Това че във всяка цивилизация има момент, когато ценностите се размиват до неузнаваемост е друг въпрос, но както при всяко махало, после то се връща в нормалните неща.Понеже в днешно време най-атакувано е семейството, ценностите му, за това и виждаме толкова побъркани хора.
47
10
 
7
 
! Отговори
от 58 преди 12 години
И между другото тези толкова негативни мнения срещу хомосексуалистите ми се струват малко пресилени и изкуствени. Има един момент, че мъжът не се чувства мъж, ако не каже "Леле тоя е баси гадният ***.дал". Особено, ако е *** Балкански.Какво ви пречат? Аз например нямам нито един такъв човек в кръга си от хора, с които общувам и не ми пречат в същото време. Или може би точно заради това. Щом не ви навлизат в личното пространство, какво ви пука какво правят като са насаме???
46
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бракът ще отпадне след няколко десетилетия като ненужен институт, просто никой няма да иска да сключва брак. Хората има как да си уредят имуществените отношения без брак и да могат да избегнат излишните циркове и евентуалния развод. Така че тези "демократични" изблици са излишни, но ако помага на хората с хомосексуална ориентация да не се чувстват дискриминирани, ок. Защото и те са хора и не всички са гнусни и при тях е до човека. Праскайте минуси, но това е настоящето и бъдещото положение.
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кирилов голяма част от парламента са *** , още след 89 се навъдиха , та като гледам сме цъфнали и вързали
44
1
 
0
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
До 53:) Много хитро, няма що :))))))))))))))))