Властта в Русия "съюзена с български рецидивист"

Това твърди народният представител Генадий Гудков пред руско издание
27 юни 2012 09:01, Петя Славова
24
Властта в Русия "съюзена с български рецидивист"
Генадий Гудков. Снимка: Facebook

Властта в Русия се е съюзила с български рецидивист, за да отмъсти на депутата в Държавната дума Генадий Гудков от партия "Справедлива Русия" заради опозиционната му дейност.

Това твърди самият Гудков в интервю за в. "Московский комсомолец" по повод започналата вчера проверка на федералното следствие срещу народния представител, обвинен в пране на пари от българина Ивайло Зартов.

В отговор на обвиненията Гудков заяви, че няма никакъв бизнес в България и съобщи, че ще съди за клевета руската телевизия НТВ, излъчила интервю със Зартов. Опозиционният депутат каза също, че обвиняващият го излежава 12-годишна присъда в България, а преди това е уличаван в кражба в Чехия.

"Съюзът между един български рецидивист и властта у нас е затрогващ и чуден", коментира депутатът пред "Московский комсомолец", според когото обвиненията са отмъщение за опозиционната му дейност.

". . . Няма никакви съмнения. Не може просто ей така да се съгласуват действията на медиите, силовите ведомства, Следствения комитет, оперативните служби и т. н.", твърди Гудков. Властта в Русия според него е "безсъвестна и цинична" и "потъпква закона, който кара гражданите да спазват".

Още по темата

По-рано руският депутат съобщи, че преди няколко години Зартов е откраднал пари от негова фирма, след което е бил осъден на 13 години затвор, намалени впоследствие на 12, припомня "Московский комсомолец".

Освен това Гудков заяви, че Зартов страда от психично заболяване. Според депутата българинът е твърдял например, че работи за руското разузнаване и че Гудков му е давал пари, за да вербува агенти, посочва в. "Известия", цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
7
 
! Отговори
Ало,Ало преди 11 години
Властта в Русия "съюзена с български рецидивист"_____________а добро Ютро :) лошото е че и у нас и в Русия власта е в ръцете на рецидивисти
15
5
 
3
 
! Отговори
хаха преди 11 години
На кои да затворят устата,ве,герберче нещастно?На Боко Кукурбита и Цецо Пудела ли?Или на журналистите дето се надпреварват да им лапат шушулкитета не могат даже да се изпишкат като хората,хаха
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами те рецидивистите дружат с престъпници, така че този си е намерил сродна душа.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всичко прочетено в коментарите ,само ново Белене може да им затвори устите.Глупци!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг,защо не пишете за далаверите на Тр. Трайков,а?
11
10
 
2
 
! Отговори
Dimo преди 11 години
Абе *** ти в коя Америка живееш - Латинска или Северна.Fuckin ***.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И там няма пазар .и тук няма пазар-пазарът се диктува от кефа и прищявките на стотина милионери и банкери-и там и тук бивши агенти на политическата полиция-борили се с класовият враг,а сега самите те обясняват колко несправедлив е капиталистичският строй,но народа масово си заслужава мизерията,след като отхвърли социалистическият строй.Аналогията между Виктор Батурин и Гергов свинаря се налага сама-отвори ютуб-ще получите урок по наглост,безочие,ненаказаност,недосегаемост и вечно съда няма факти
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A taka,pak li?!
8
5
 
30
 
! Отговори
БЪЛГАРИН ОТ АМЕРИКА преди 11 години
ТОЗИ Гудков да се благодари, че се намира в Русия и има възможност да протестира, да се защитава, да плюе Правителството, да маскари управляващите, да организира протести финансирани от чужди държави и пр.Ако беше в САЩ за такава Демокрация не може и да мечтае.В САЩ е такова политическо мракобесие, че бедна ти е фантазията.
7
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така си е, онези рецидивисти от проекта АЕЦ Белене отмъкнаха милиарди левове народна пара и сега искат да повторят и събират подписи за грабене отново.
6
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ББ го избра целокупния български народ, а не САЩ
5
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
русофилите са непоправими рецидивисти извършващи престъпления срещу отечеството
4
8
 
19
 
! Отговори
хаха преди 11 години
". . . Няма никакви съмнения. Не може просто ей така да се съгласуват действията на медиите, силовите ведомства, Следствения комитет, оперативните служби и т. н.", твърди Гудков. Властта в Русия според него е "безсъвестна и цинична" и "потъпква закона, който кара гражданите да спазват".А,бе,тоя да не е сбъркал името на държавата?Като чета написаното пред очите ми веднага се появява симбиозата между БТВ,Борисов и Цветанов,хаха.И докато БТВ само облизва задните им части,то ТВ7,Бареков,Кошлуков и Кулезич направо са си създадени от ГЕРБ.Така че драги ми Гудков,в голям грешка си.Всичко е възможно особено ако си в БЪлгария по време на управлението на ГЕРБ,хаха!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво подрваления
2
13
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям праз, нищо ново под слънцето. То и властта в САЩ е съюзена с български рецидивист на име Бойко Борисов, ама не правят новина от това!
1
11
 
35
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Американските *** пак започнаха да надигат глас от трибуните и пак им правят реклама.