Нетаняху: "Хизбула" и "дългата ръка на Техеран" са зад атентата

Иран стои зад вълна от терор по целия свят, заяви премиерът на Израел
Обновена: 19 юли 2012 18:41 | 19 юли 2012 18:41, Красимир Ангелов
101
Нетаняху: "Хизбула" и "дългата ръка на Техеран" са зад атентата
Нетаняху отново обвини Иран за атентата на летище Бургас. Снимка: БТА

Самоубийственият атентат на летището в Бургас, при който бяха убити шестима души, е извършен от ливанската шиитска групировка "Хизбула" в пряк съюз с Иран, заяви на специална пресконференция израелският премиер Бемянин Нетаняху, предаде Франс Прес.

"Вчерашната атака в България беше извършена от "Хизбула" – водещият терористичен агент на Иран”, обяви Нетаняху и нарече "дългата ръка на Техеран”.

"Мисля, че е време всички страни, които знаят истината, а несамо Израел, да кажат: Иран стои зад вълната от терористични нападения", заяви израелският премиер.

Още по темата

Той посочи, че Иран и "ливанското му протеже Хизбула вече повече от година провеждат глобална терористична кампания срещу израелци и други хора, която е засегнала десетина страни на пет континента".

По време на своята реч Нетаняху се закани, че ще тези, които подкрепят тероризма, ще си платят скъпо.

"Трябва да се направи всичко, за да не се допусне Иран – най-опасният режим в света, да се сдобие с най-опасните оръжия”, призова Нетаняху.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dori i da sa te ,nemojete da se preborite s tiax ,atentati shte ima i vinagi i nishto nemoje da se napravi ,a ti deto pliampash koi chypi racete i ot laktite i chypi kapachkite na arabite ne vsichki sa teroristi za da gi osakatiavate taka .taka che ne samo vie shte pravi evreite.
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
evrein negar i *** e ravnosilno na tva e napast za sveta .
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
горките еврейчета не спират с лъжите
69
3
 
1
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Василев 68, нацист доленн.....гаден антисемит, ще гориш в ада....при твоя Хитлер...малко нацисти убихме след ВСВ...жалко че има такива като теб все още, но все повече и повече ще намалявате като популация.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лъже си Нетаняху, като истински евреин. Излиза, че само Израел и май САЩ си знаят "истината", че Иран е направил тези атентати. И сега искат всички да повтарят на глас тази "истина'. А евреите ще влязат в отработения си холокостки образ на великомъчениците. На ръце да ги носим. Но света май е поумнял и нещо не се връзва на измами вече.И като се запиташ, за какво им е на Иран да взривяват туристи. Не им е нужно, дори е вредно. Но за Израел и САЩ, това е много много нужно да се случи.
67
1
 
6
 
! Отговори
точно 81 преди 11 години
Много истина има в тоова, което си написал. Жалко за шофьора, защото е българин и това е най-важното. Това трябва да се разследва. А другите, какво да ги мислим. Да мислят, когато са избивали децата и жените в Газа. Или как са затривали цели села с палестинци. 20-21 век да подлагаш голяма група хора на геноцид. И после да лицемирничиш пред цял свят и да се правиш на своета вода ненапита. Това е просто гадно. Само дето дребни го отнасят за гадориите големите, Но винаги идва Видов ден. И за тях.
66
5
 
5
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 11 години
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИРАН Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ.ТА ТОВА Е НАЙ-МОЩНАТА АРАБСКА ДЪРЖАВА С ПРЕОБЛАДАВАЩО ШИИТСКО НАСЕЛЕНИЕ.А И НЕ СКЛОННИ ЗА ВНОС НА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука май не се виждат коментарите,май яко работят Мосад да размътят главите на хората!никой не вярва на тия опасни убийци освен ако са купили някой с пари
64
1
 
6
 
! Отговори
рави Маркузе! преди 11 години
Хора БДЕТЕ!!!Юдеофащизъм!!!!
63
5
 
16
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Ха ха ха пак съм аз бе днес.бг и така :Защо ме изтрихте бе,да не е лъжа,че сайтът се е вмирисал на лой,тук пише само един ислямист под различни никове,не ми се верва в Б-я българите толкова яростно да са в защита на ислямът,това е само дело на една и съща рязана карабина,или Делиорманът е намерил место за изява. Още ще играеме ли на изтрий-напиши бе некадърници и този надпис:"Премахнат поради нарушение на правилата на сайта"не важи бе какво ми го курдисвате всеки път,инутили.
62
8
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
защо ли никой не му вярва
61
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ги подхванат тогава и да попилеят Иран.В момента те са най-силната страна финансираща терористите по света заради идеологическите си мръсотии.
60
8
 
22
 
! Отговори
смешко преди 11 години
Не им вярвам на тези, както и на онези наречени ,,чичо Сам". Сами си създават тероризма и сами си го подхранват за да имат повод да посягат на мирни народи, за да завземат и грабят земи и земно богатства. Както кулите, така и тези тъ*анари се самовзривиха. Ако беше атентат, както се тръби, защо и трите автобуса не са взривени, ами само един? Ако някой е решил такъв акт, би направил всичко възможно никой да не се спаси, а не само с 5-6 жертвички (не ми е жал за тези).Жал ми е за шофьора.
59
11
 
3
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
75 - Май ти бърникам в здравето, че ти се привиждат ястреби навсякъде, а?! ;-)Какво да правя баце, аз съм елементарен, и може ли да се сравнявам с твоя гениален български мозък?!
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Jalko e 4e mqkoi razdelqt horata po etni4eska prinadlejnost
57
4
 
10
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
11 септември 2001 си го спретноха,за да нахлуят в Авганистан,Ирак,Либия,Египет и къде ли не!Защо трябваше обитновенни хора да жертват,за да подхванат Иран?Това стане пи,Адът ще е тук и добре дошли на оня свят!Няма богоизбрани,мюсулмани,християни!
56
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ционистите искат да настроят България срещу страна,която днес отрече престъпното обвинение на обсебения Нетаняху и изрази приятелско отношение към българския народ.
55
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦРУ и Мосад стоят зад взрива над себеподобните си "избрани" - това е тиранична схема, позната още от времето на император Нерон и подпалването на Рим! Сега Иран е на прицел! Смърт за интернационалната еврейска безродна клика!
54
3
 
4
 
! Отговори
НААКО НААГАНИЯ преди 11 години
ЛЕЛЕ КАК СЕ НААГАХ
53
2
 
7
 
! Отговори
do 64 преди 11 години
И аз така мисля, ама виж колко народ, сигурно и ти, подкрепяхте ислямистите в Египет и Либия, а сега с пяна на уста ги подкрепяте и в Сирия! Иран не е по-ислямистка страна от Саудитска Арабия, ама американците яко подкрепят саудитците, нали?! Начи янките са кръгли и*иоти, нали?