Чанта "Диор" насред мизерията

Севернокорейската първа дама явно е почитател на лукса
8 авг 2012 18:00,
166
Чанта "Диор" насред мизерията
Ким Чен Ун със съпругата си Снимка: Reuters

Севернокорейските държавни медии разпространиха снимка на съпругата на лидера Ким Чен Ун с чанта на "Кристиан Диор" - лукс за бедна страна като КНДР, предаде Франс прес.

На снимката, която е без дата, И Сол Джу, облечена в бяла рокля, е седнала до съпруга си по време на проверка на военния състав зад високопоставени офицери.

На стола й има черна чантичка на известната парижка модна къща „Кристиан Диор“. Оригинал или имитация, малката кожена чанта е със синджир и известия инициал "Д" от сребрист метал.

Северна Корея, чиято икономика и земеделие са опустошени след десетилетия на безумно управление и харчене на пари за ядрената й програма, преживява смъртоносен глад след втората половина на 90-те години.

Стотици хиляди хора са починали оттогава, сочат данни на неправителствени организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
4
 
! Отговори
m преди 11 години
"Съпругата на лидера " с пазарска торбичка ли да бъде.Нашата така наречена икономика да не е наред,че депутати и министри се возят в беемвета и мерцедеси последни модели.
144
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие нещо друго ли сте очаквали , номенклатурата си е номенклатура , спомням си на времето преди 10 ноември много нашумя скандала с Мазда 6 , бяха си раздели първите секретари май няколко от тях , май ги бяха докарали по някаква линия от ГДР и естествено Жени Живкова се беше вредила все се говореше за нейната с номера ссъс седмиците
143
1
 
1
 
! Отговори
трънчо преди 11 години
Първата дама ми харесва, но мъжът й - дебел и се разлял на стола като ***. Егати стойката на държавен глава.
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И нашите дупетатки не падат по далече. Всичко им е по новата мода. Чуствам се много горд като знам, че с мойте пари си купуват дрешки, коли, апартаменти, ходят на екскурзии, а децата им учат само в престижни университети. Айдее че трябва да ходя да бачкам ...
141
0
 
7
 
! Отговори
Кин Чен Ир преди 11 години
А оставете ги тия севернокорейци, дайте да видиме какво правиме с лъсналия ни ..адник.
140
0
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
142, по-точно това са антипростаци, антиморалисти и антиглупаци, т.е. анти-вас!
139
0
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
142, погледни първата двойка на Северна Корея. Елегантни, сдържани, облечени с вкус, стилна прическа на дамата, с интелигентно излъчване. Ха, върви и виж някоя снимка на Ромни и първата асоциация, която ти идва е на онези старшини дето гонят мишките из складовете в някое изоставено провинциално поделение. То междувпрочем всичките републикански кандидати го имат това излъчване /Бушовците, Рейгън, Маккейн/....дали е последваща деформация или така ги избират предварително, не знам
138
2
 
2
 
! Отговори
kiko преди 11 години
DEBEL KATO 6OPAR I UMEN KATO NEGO !!!!
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че тя ако няма Диор...кой ще има? Колко от долнопробните певачки имат Диор?
136
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVO SE ZANEMAVATE S XORATA GLEDITE SI NEGRITE V EVROPA
135
1
 
13
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Чанта ДИОРЩе използвам думите на най-видния борец против комунизъма в България Иван Костов. Те са: "Дай боже всекиму".Каза ги, когато го попитаха как така малката му дъщеря (мисля беше студентка I курс) си строи голяма къща в Драгалевци.
134
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че то и тук погледнато реално управляващите и депутатите в какъв разкош тънат тая чантичка е нищо в сравнение с някой скъп автомобил от порядъка на стотици хиляди евро. А мизерията и тук не е никак малка но нали сме европейци.
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оригинал или имитация пише в статията. На пазара е пълно с такива чантички, айде по-кротко.
132
4
 
7
 
! Отговори
ева преди 11 години
Някои казват разточителство ,други добър вкус !
131
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами първа дама е все пак. И такъв панаир за едно чантенце. А пък като първа дама може да и е подарено. Я погледнете нашите какво правят. От масларката с обувките та чак до ... вие си знаете.Някои вече споменаха.
130
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, пигмент... Понятието "бял човек" не се свежда до един *** пигмент, интелектуално пигмейче :)) Основното качество на белия човек е, че цени свободата, а не си завира доброволно врата в робски хомот - комунизки, фашиски и пр.
129
18
 
5
 
! Отговори
EU citizen преди 11 години
Гледам президентската двойка на Северна Корея и я сравнявам с бъдещата такава на приматоподобните сем. Ромни.---------------- Абе, пич, ти нещо съвсем си откачил? Как може да сравняваш Ромни с тези животни, които все едно са излезли от филма "Планетата на маймуните"? Съвсем откачихте, простите ***... Погледни ги, това са антиевропейци и антибели хора, те просто са антиНИЕ, бре!
128
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
133, в България няма недоимък и беднотия. Българите са част от Златния милиард, но една шепа червени олигоф*ени постоянно тръбят, че сме зле. От 7 милиарда хомо сапиенса на планетата, вие сте в числото на 1/7-а от тях, които имат течаще вода и тоалетна вкъщи, кола пред блока и хляб на масата.
127
9
 
5
 
! Отговори
Maslarova преди 11 години
Вижте я пък тая.На гол тумбак чифте пищови.Не гий срам.
126
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ясно,пак хамериканска пропаганда