Първият европейски кмет със забрадка

Това е голяма победа на демокрацията, казва Амра Бабич
Обновена: 11 окт 2012 11:17 | 11 окт 2012 07:04, Екип на Dnes.bg
232

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още по темата: забрадкаАмра Бабич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
1
 
! Отговори
Васил Василев преди 9 години
До стефанХристиянска и Православна е Русия и страните от Балканския полуостров,вклч. и България;вместо да плюем тая жена,че носи забрадка,нека да погледнем нашите жени,каква грозна слава имат-като жени-***!А заради нашите грозни жени се плюе по нашата хубава Православна християнска вяра,която и учи на морал и как трябва да се обличат жените християнки. Коя жена българка ,ако претендира,че е хправославна християнка се държи като такава и носи подобаващо облекло?! Това са монахините
153
2
 
7
 
! Отговори
FSB преди 11 години
Така станаха нещата и ще стават още по зле заради такива "демократични" държави като Франция и Англия дето напълниха Европа с тия ***. Евала му правя на Путин..пускай спецчастите да им покажат къде им е местото.
152
4
 
2
 
! Отговори
МНОГО ЖАЛКО преди 11 години
ЧЕ ТАЯ НЕ СЕ ОБЛИЧА КАТО НАШИТЕ ЖЕНИ ,ДА Й ПРОЗИРА ДУП*ЕТО И ДА Й СЕ ВИЖДА ПРАШКАТА !!! НАШТЕ КУКЛИ ВСЕ ГЛЕДАТ НА НАПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА КОМШИЯТА !!!
151
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голям СРАМ за Европа!!!
150
0
 
1
 
! Отговори
3333 преди 11 години
А този в Норвегия също ли беше ***
149
7
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
До аз. "искат да си ходят облечени както си искат..."! Много си глупав еееййй ! Че ти не ходиш ли облечен както си искаш ?! Както виждаш жената е със забрадка ,но лицето й се вижда !!! Лошо е когато са с бурки ,само с отвор за очите ,не можеш да разбереш жена ли е ,мъж ли е или издирван терорист !!! Всички мюсюлманки ако са като тая ,с мед и масло да ги храниш !!!
148
3
 
16
 
! Отговори
аз преди 11 години
За какъв пример става дума? Нямам нищо против всеки да си ходи облечен както иска, но не разбирам нахалството на мюсюлманите искат да им се спазват правата в Европа, да си ходят облечени както си искат, никой да не говори нищо лошо за техния пророк, да строят джамии и т.н, но защо не позволяват същото на християните, когато отидат в техните държави не позволяват да се строят църкви, да се говори за Исус, карат европейките да си слагат забрадки и пр. Европа прекалява с тази толерантност!!!
147
0
 
11
 
! Отговори
dim преди 11 години
*** жена. Не в забрадката е причината,автова че се робува на измислици и митове.Религията сама по себе си не е опасност.Опасни са хората които я прповядват с фанатизъм и всяват омраза между нас. Нали всички сме от един род - хомо сапиенс???
146
2
 
11
 
! Отговори
lollypop преди 11 години
Защо ли ми се струва, че се връщаме в каменната ера?
145
0
 
2
 
! Отговори
до 217 преди 11 години
от кога *** макета пишат тука бе.
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВропа - това с богатите и успешни държави на контитента - бедните държави с восика корупция и престъност са по-близок да Азия и Африка.....
143
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И откога Бесна и Херцеговина стана в ЕВропа. ОТдаван се знае, че това не е георграфско а политическо понятие - кажем ли ЕВропа, значи ЕВпейски съюз, та дори и ЕВрозоната.....
142
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като една страна не е мюсюлманска е пълна подигарвка да се ходи със забрадки. Който иска да си ходи по този начин има достатъчно страни в които биха могли да отидат да живеят и да се чувстват добре. Не е нужно да се налагат на места в които живеят християни, това е гадно.
141
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пък и нахална! За пример, да, нека видят западняците докъде може да се стигне с отстъпки и калпава, недалновидна политика. Скоро и в техните градове ще има такива кметове по райони, населени с емигранти- мюдсюлмани.
140
0
 
16
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 11 години
>>>"""Това е голяма победа на демокрацията, казва Амра Бабич """ ПО СКОРО,ТОВА Е ПОБЕДА НА ФАНАТИЗМА И АНАДОЛЩИНАТА И МИСЛЕНЕТО ИМ... НА НЯКОИ!ЗАЩО НЕ ОТИДЕ С КЬСА ПОЛА В НЯКОЯ МюСУЛМАНСКА ДЬРЖАВА,И ДА Я ВИДИМ НЕЙНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ТОГАВА...
139
1
 
7
 
! Отговори
Месия- Махди- жена преди 11 години
Като бивш Мохамед и настоящ Махди, съм на мнение, че не съм се занимавал точно с косите на жените... На мен кърпа много ми отива, нося си я и си се харесвам, но съм свободна от религиозни идиотий! СВОБОДА, но не ограничена от съмнителни текстове! Честито за поста!
138
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а задължителния за Европа гей-парад ще го проведат ли?!
137
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ МОЖЕ ДА НЕ СА ТЕРОРИСТИ,ОБАЧЕ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА РЕЗАНИ.
136
1
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
...знае своята идентичност,знае своите права...Седнала на ръководна длъжност за параван,да се разпостранява каверната на исляминизиране на християнска Европа.Наистина трябва да се поучи Европа от това,че опастността е в пазвата й /4 мил.турци само в Германия,ами във Франция...,а у нас...?!
135
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас,каква демокрация ве,това си е връщане в средновековието,към Инквизицията,честно да ви кажа вече ме е СТРАХ от тази религия.