Обама благодари на Ромни за разгорещената кампания

Настоящият US президент е убеден, че ще бъде преизбран
Обновена: 6 ное 2012 19:19 | 6 ное 2012 19:19,
39
Обама благодари на Ромни за разгорещената кампания
Барак Обама Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама днес поздрави съперника си от републиканците Мит Ромни за оспорваната надпревара за Белия дом и изрази увереност, че ще бъде преизбран, предаде Ройтерс.

"Искам да поздравя губернатор Ромни за разгорещената кампания. Знам, че поддръжниците му са също толкова ангажирани и също толкова ентусиазирани и работят също толкова усърдно днес", каза Обама при посещение в офис на кампанията му, за да благодари на доброволците, които и днес продължаваха да се обаждат на избиратели, за да ги насърчат да отидат до урните.

"Чувстваме се уверени, че имаме необходимите за победа гласове, но в крайна сметка ще зависи от това дали тези гласове ще бъдат пуснати. И затова бих призовал всички и навсякъде да гласуват - просто, за да съм сигурен, че ще упражните правото си на глас, което имаме, за което хората са водили толкова тежка борба да имаме", каза той.

Според социологическите проучвания резултатите на Обама и Ромни са практически равни, макар че президентът има малка преднина в няколко ключови колебаещи се щати, които могат да му донесат необходимите за победата 270 места в избирателна колегия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Обама президент преди 11 години
Обама побеждава по точки Решаващите щатове - Охайо, Флорида , Калифорния са за Обама. Преизбран е !! Сената е демократичен . Часът е 11.40 рм , Ню Йоркско време.Чакаме официалното обявление !
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ромни е единственото спасение на Америка! Иначе социалната политика ще ги съсипе.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анон преди 11 години
Баси как айпада разбира и коригира български...
24
1
 
3
 
! Отговори
Anon преди 11 години
Аз гласувах за романи защото съм в дясно.И двамата са ***, но романи е бизнесмен докато Обама е просто черна ***.Проблема е че в Америка бедните станаха критична маса- 47% и те ще гласуват за този които им обещае помощи. Това е Обама. И мисля, че само за това ще спечели. Господ да пази Америка. Нещата се заспаха завинаги.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Човекът ДоларИ как е името на твоята демокрация?
22
1
 
3
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Е...а си алтернативата!!!!!!!!Единия скрит мюсолманин, тайно подкрепящ ислямистите на братята мУсУлмани, другия отявлен мормон, който смята, че при пожар в самолета трябвало да има възможност до се отварят "прозорците" на самолета, докато е във въздуха!!!!!!!!Медиите го скъсаха от бъзик! ))))))))))
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При комунизма свободните избори се печелят с 99,9%, а при капитализма с 51% на 49%!ВИНАГИ! Разновидност на демокрацията!Коментар USA (24) го потвърди от мястото на събитието!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да загуби Обама, пак ще е президент.....Защо ли? Защото съдът ще го остави в Белия дом, защото е станал жертва на ....расова дискриминация!
19
3
 
6
 
! Отговори
Моше преди 11 години
Нямам търпение да науча кой ще следвашия вицепрезидент на Израел!
18
6
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
щом като такива *** подкрепят Обама, то е ясно какво ще стане. Ромни ще спечели ще видите;) Хората го усетиха че само са му големи приказките , един жалък мезхарактерен мъж дето жена му го върти за носа.
17
6
 
9
 
! Отговори
имиджмейкър преди 11 години
Kато ДЕМОКРАТИЧНО преизбран президент Обама ще бъде най ярък и типичен представител на Америка, отразявайки най близките идеали за бъдещета най голяма част от населението в САЩ и мотивирайки въжделенията им за управление на страната след време!
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано Ромни победи аз не можах да гласувам, но мъжа ми отиде тази сутрин.Забелязвам, че медиите в България явно са за Обама толкова неточно и тенденциозно се отразява случващото се.
15
10
 
6
 
! Отговори
USA преди 11 години
A ha ha ha.......Obama shte byde izritan s shut v zadnika sled po-malko ot 24 chasa.Toku shto Gallup i Rasmunssen publikuvaha dannite si za dnes , idvete agenzii dawat pobeda na Romni s 49% sreshtu 48% za Obama, a spored men okonchatelnite resultati shte sa 51% za Romni sreshtu 49% za Obama.Nasheto semeistwo glasuwa za Romni oshte v petuk.
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обама не благодари а се подиграва..много е сигурен в победата си !? ***
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гошо ***$4.24 - 1kg
12
16
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ИСКАМ *** ДА ЗАГУБИИИИИИ!!!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственият преизбран президент на САЩ с над 6% безработица след първия му мандат е Роналд Рейган. Това може би ще е втория такъв случай.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КВИ ИЗБОРИ КВИ ПЕТ ЛЕВА В САЩ.Това е театър за пред света Илюминатите /собствениците на печатницата на долари-федералния резерв/ вече са си избрали пионката за следващите 4-5 години, който ще провежда тяхната политика на заграбване и ограбване на естествени ресурси /петрол, газ и др./ където им позволят естествено.Що не се пробват да крадат от Русия или Китай!!!!Ще ги бият п/з ръцете дори ще им ги натрошат, че костица нема да им остане.Ама наивния добродушен Американец все вярва че избира нещо!?
9
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обама и Ромни да го духат, дано страната им заедно с тях да се изпари от лицето на земята.Мръсни ***, причинили сте толкова болка, че се надявам един ден да я изпитате с пълна сила върху собствените си ***!
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладките лъжи,са винаги по-добре приети от болезнената истина.И екипът на Обами знае добре това.Ето сега американците са недоволни щото няма кинти.Защо няма кинти-щото тия от НАСА харчат много.И тъпанарите гледа-яяя верно,тия от НАСА карат по 2 поршета а ние не можем да си купим и нов форд."Режииии."После-ама и армията харчи много-говедата мучат в захлас "режиии."Следват всички нива които направиха САЩ някога суперсила номер 1.*** си лежат по гетата и са щастливи,че ще имат кинти,даскало,и доктори за без пари.А Мит им казваше-"Вие,харчите много пари,вие които не искате да работите защото социалната помощ е по-лесна за получаване"И *** се бунтуват- зер на никой не е приятно да му кажеш,че вместо да лежи пред плазмата да праи деца,друса,кърка и цикли на плейстейшъна е по-добре да поработи нещо.Никак не им се бачка.А тоя обеща именно това-повече социални помощи на мургавелковците с по 10 деца,повече безплатни неща и тн и тн и тн.И тъй като тая прослойка е с по-голяма бройка от трезвомислещите резултатът е очевиден.След като орежеш умственият елит,армията а икономиката ти отдавна е в ръцете на китайците страната ти с пълна скорост отива към дъното.За справка моята избушена страна.Разбира се тъпите разглезени американци които просто искат "да им се върне както едно време беше" не могат да намерят смелостта дори да започнат да осъзнават.Подобно на алкохолизираните *** които всяка вечер пълнят кръчмите ама нямат пари и все гледат да ударят кьоравото,като върхът на социалната стълбица за тях е или ***-чалгарка или мускулеста мутра-мафиот дет държи половин град поне.Е в тинята ние сме много много по-напред.Но и тия маймуни са в нашата посока.Незнам кога ше ни стигнат или вече сме много напред.