Обама благодари на Ромни за разгорещената кампания

Настоящият US президент е убеден, че ще бъде преизбран
Обновена: 6 ное 2012 19:19 | 6 ное 2012 19:19,
39
Обама благодари на Ромни за разгорещената кампания
Барак Обама Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама днес поздрави съперника си от републиканците Мит Ромни за оспорваната надпревара за Белия дом и изрази увереност, че ще бъде преизбран, предаде Ройтерс.

"Искам да поздравя губернатор Ромни за разгорещената кампания. Знам, че поддръжниците му са също толкова ангажирани и също толкова ентусиазирани и работят също толкова усърдно днес", каза Обама при посещение в офис на кампанията му, за да благодари на доброволците, които и днес продължаваха да се обаждат на избиратели, за да ги насърчат да отидат до урните.

"Чувстваме се уверени, че имаме необходимите за победа гласове, но в крайна сметка ще зависи от това дали тези гласове ще бъдат пуснати. И затова бих призовал всички и навсякъде да гласуват - просто, за да съм сигурен, че ще упражните правото си на глас, което имаме, за което хората са водили толкова тежка борба да имаме", каза той.

Според социологическите проучвания резултатите на Обама и Ромни са практически равни, макар че президентът има малка преднина в няколко ключови колебаещи се щати, които могат да му донесат необходимите за победата 270 места в избирателна колегия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Президентското реалити шоу е към края си, кои ли ще е следващата кукла на конци? Гласувайте сега!
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано Ромни спечели, щото нямам кабелна телевизия, и е крайно време да покажат нещо вълнуващо по телевизията...като например бомбандировките над Техран :) Дано Дано...
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте ни занимавали с тези медийни клоуни, борещи се за кокала на другия край на света. Писна ми всеки ден с новини за изборите в щатите, имаме си собствена държава, чиито проблеми да обсъждаме.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
IN GOD WE TRUST !
3
7
 
7
 
! Отговори
Наблюдател нинджа преди 11 години
Какъв е регламента. Ако са равни ще има ли дузпи?
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нахален като ***!
1
10
 
9
 
! Отговори
Оракул преди 11 години
Следващият президент ще се казва Мит Ромни, което е по-добрия вариант от Обама. Зад Обама е Ротшилд с техните банки и чиято цел е завладяване на света. Ротшилд е бил и основният финансист на Хитлер срещу Русия. Рокфелер е зад Мит Ромни, Рокфелер също е финансирал Хитлер, но е помагал активно и Съветския съюз