Европа обмисля частична отмяна на оръжейното ембарго върху Сирия

Това е правилната стъпка, смята Дейвид Камерън
18 дек 2012 08:50, Петя Славова
35
Европа обмисля частична отмяна на оръжейното ембарго върху Сирия
Снимка: БТА

Редица европейски държави, сред които Великобритания, обмислят възможността за частична отмяна на забраната за доставка на оръжия в Сирия, което би позволило въоръжаването на сирийската опозиция, заяви британският министър-председател Дейвид Камерън, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Камерън каза пред британския парламент, че Лондон продължава да подкрепя смяна на властта в Сирия и да оказва съдействие на опозицията, пише БТА.

По думите му "това съдействие трябва да включва и ще включва преразглеждане на забраната за доставка на оръжия" в Сирия. Според него промяна на оръжейното ембарго върху Сирия "ще бъде правилна стъпка".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аа не. Демократичната опозиция в Сирия може да се въоръжава, но тези терористи в Ирландия-не. Смях в залата. *** ти и демокрацията и *** които я проповядват.
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно как биха реагирали поданиците на Великобритания ако някой започне да въоражава Ирландска републиканска армия, и, какво би зявил британският министър-председател Дейвид Камерън?
29
8
 
2
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Евентуалната хуманитарна помощ от Англия за смазаната от комунистическият режим опозиция е- АГРЕСИЯ,а доставките на оръжия за главорезите на тирана Асад и евентуалният десант на руснаците,/те имат опит от Афганистан/--БРАТСКА ПОМОЩ.
28
1
 
2
 
! Отговори
$ преди 11 години
Западът наред със стрелковото оръжие, предвижда да снабди терористите и с лека преносима артилерия и ръчни противовъздушни комплекси, за борба с авиацията на Асад. Лошото е че тези комплекси може да свалят някой граждански самолет, защото терористите може да ги ползват като учебни мишени!
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе кво му даваш линкове на тоя ***. той обича тлъстите американци ама английски явно не знае, от него лъха тъпотия даже през екрана.
26
3
 
8
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
до съществото с мозък като огледало!!!!!!!!!!външен дълг(показателите са близки до реалните) chartsbin/view/549, още torevolution.tumblr/post/12895744148/how-much-money-does-america-owe-other-countriesоще подробно defeatthedebt/understanding-the-national-debt/how-much-do-we-owe/и не забравяй вътрешния дълг Фед.резерв(евреи) и др. фин.институти, фондове, соц.програми, пенсионни фондове, застрахователни компании и фондове и др. все еврейски организации.
25
3
 
12
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Повечето заплахи за Европа се измислят от САЩ, за да намерят повод да оправдаят присъствието си на континента. Руснаците никога не са нападали Запада първи и въпреки че, два пъти са влизали в Берлин и един път в Париж, винаги са си тръгвали за разлика от американците. Дори англииските историци признават, че след Втората Световна война Западна Европа става васал на САЩ.
24
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 11 години
Ей *** гад е световната политика.Дайте сега има пазар да продаваме пушки ,че то няма всеки ден война. Тамън ако наще бият после няма как да ни откажат нищо, а и да не бият ша вкараме някой долар в икономиката.
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
24 глупче и към кого са тези дългове , дай разбивка нали си отворко .
22
2
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
познавам... например колко народ са изтрепали американците за да са това което са. Но дойде време в което и тях започнаха да ги трепят, така че малко и остана на сатанинската нация. Всичко което съм написал лесно се проверява в мрежата, слава богу любимите ти американци, макар и много да искаха да контролират целия интернет, това не може да стане, още повече сега когато вече има такива протоколи че изтриването и контрола на информацията е практически невъзможно.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
20 да но са им дали най-важното демокрацията , друго е да си бил британска колония дриго е съветска република.
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18 а да си чувал нещо за евроатлантическо пзртньорство , известно ли ти че през всиките години докато Западна европа си играеше на социализъм и даваше под 2% от БВП Щатите бяха тези които поеха основната тежест на студената война ,а и на кофлилтите после , мнохго е лесно някой друг да те пази , вече крайно време е и европейците сами да се научат да се пазят , защото щях да ги питам ако бяха оставени самои да се разправят със СССР или с все по надигащия се ислямски фундаментаклизъм , Америка е д
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, добре че бяха англичаните иначе индииците още нямаше да имат железница. Колко богатства са изнесли от там англичаните без да плащат пише ли някъде ?
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 17 ти друга освен американската статистика познаваш ли , знаеш ли въобще от къде е тръгнала статистиката как се е развила , волните си съчинения на някой друг .
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото ние бяхме независими от СССР, толкова и Западна Европа е независима от САЩ. Днес вече и Източна. Наличието на чужди войски на твоя територия не говори добре за независимостта ти.
16
2
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
ти сигурно се чел американската статитстика, щото по нея и щатите са много добре ама живеят на кредит и имат една камара дългове. Япония сама инициира навремето своя икономически разтеж(за япоското чудо да си чувал?) хората там бачкат по 24ч. на ден и произвеждат неща които никой не може да произвежда, но си е окупирана държава принудена да купува американски държавни облигации та да не станат китайска провинция, точно така стоят нещата и с Южна корея. технологическия прогрес на тези страни е основен фактор за ръст в икономиката им. Но както се вика това не отменя зависимоста им от щатите. Катар - окупирана страна стриктно изпълняваща различни задачи поставени от щатите(изкуственно създадена държава с огромни ресурси напълно зависи от щатите) ако щатите от там се махнат Катар за 24 часа няма да го има. Ирак сравнително скоро окупирана страна(огромни ресурси напълно зависи от щатите). Общото между тези страни е огромните ресурси. Но капита получен от тези ресурси те могат да използват само за купуване на американски стоки и услуги.(доларово робство, федералния резерв на щатите внимателно следи доходите на тези страни от ресурсите да се върнат обратно в щатите). Изчезне ли долара изчезват и щатите заедно с Катар. Кой е построил това в щатите е неправилен въпрос! Правилния въпрос е откъде са взели пари да направят това. Поробване на държави, смяна на правителства, източване на ресурси, вкарване в дългове само за 6-7 месеца, след което цял живот изплащат нарисуваните нули в компютъра на федералния резерв с реални активи(нефт, газ, злато и т.н.) Така че ако някой живее добре само защото има много ресурси, не означава че е независим. А който реши да става независим да гледа на Ирак, Либия, Сирия и т.н. и да свиква. "С добра дума и пистолет може да се постигне много повече отколкото само с добра дума"(Корлеоне) - основен принцип на щатите и сие.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕСАНТНИЯ КОРАБ НА РУСКИЯ БАЛТИЙСКИ ФЛОТ,,КАЛИНИНГРАД''Е ОТПЛАВАЛ КЪМ ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ НА ПЪТ ЗА СИРИЯ НА КОРАБА ИМА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА СПЕЦ ЧАСТИТЕ НА МОРСКАТА ПЕХОТА НА РУСИЯ СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА ,СРОКЪТ НА МИСИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КОЛКОТО Е НУЖНО И ЩЕ ЗАВИСИ ОТ СИТУАЦИЯТА В СИРИЯ СЪОБЩАВА АГЕНЦИЯ ФОКУС И РУСКАТА ИТАР ТААС ,А БЕ К,ВО СТАНА НАЛИ УЖ РУСНАЦИТЕ СПОРЕД ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ СЕ БЯХА ОТКАЗАЛИ ОТ АСАД,СЕГА МАЙ НА ПЛАТЕНИТЕ ДЖИХАДИСТИ ОТ ЦИОН ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО
14
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
13 Долно комунистическо *** отидив центъра на Мюнхен на Мариенплатц и прочети какво пише на врата на Ратхауза / общината и да знаеш л'бимите ти братушки бяха изгонени навремето като мръсни котета от ГДР , Полша , Унгария , Чехословакия , скапани *** и о'е по скапани червени комунистически *** като теб.
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
12 а защо ли тези ограбвани страни искат да са си с Англия да речем , как така ограбена Япония стана втотра по сила икномика , Южна корея се готви да влезе в десятката , как така Катар е на първо място по БВП на глава , как така Ирак за 2012 има най-висок ръст на БВП , кой според теб е построи всичко това в Щатите марсианаци ли , хайде стига с комунистичасека долна пропаганда.
12
3
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
ало ограничения ***... катар и кувейт са окупирани страни(за колкото им кажат за толкова продават нефта и газа.) Южна Корея е абсолютна пионка на щатите и си плаща за защитата от Северна корея иначе до сега да са ги изяли с парцалите. Германия е окупирана държава, нито едно важно решение в Германия не се взима без консултация с Белия дом(американските ядрени ракети и войска не са там по желание на немците). Да не си мислиш че на Боко сама му е дошла идеята да разположи постоянно американски войски в Бг? Надупените държави отдавна са известни, само такива тиквеници като теб с мозък гладък като огледало не разбира за какво става въпрос.