Европа обмисля частична отмяна на оръжейното ембарго върху Сирия

Това е правилната стъпка, смята Дейвид Камерън
18 дек 2012 08:50, Петя Славова
35
Европа обмисля частична отмяна на оръжейното ембарго върху Сирия
Снимка: БТА

Редица европейски държави, сред които Великобритания, обмислят възможността за частична отмяна на забраната за доставка на оръжия в Сирия, което би позволило въоръжаването на сирийската опозиция, заяви британският министър-председател Дейвид Камерън, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Камерън каза пред британския парламент, че Лондон продължава да подкрепя смяна на властта в Сирия и да оказва съдействие на опозицията, пише БТА.

По думите му "това съдействие трябва да включва и ще включва преразглеждане на забраната за доставка на оръжия" в Сирия. Според него промяна на оръжейното ембарго върху Сирия "ще бъде правилна стъпка".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Ами ако и ние българите бяхме крали и убивали и забогатявали за сметка на ограбените страни и ние щяхме да сме една от тези "хубавите страни". Така че да те светна че ако Англия и Щатите не бяха крали и убивали откакто съществуват, щяха много да приличат на Бг.
10
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10какво поробване бе не глупче кой е поробен Катар ли Кувейт ли Южна Корея ли или Германия спрете бе *** , ставате смешни
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами нека да обмислят, а след това и Русия да обмисли продажбата на оръжие на Иран, Сирия и всички други страни които щатите са поробили или планират да поробят, пък да ги видим нагличаните и американците как ще ги пращат в алуминиеви костюми там откъдето са дошли:)))
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5-8 пълни нещастници , точно англосаксонксите държави са най- хубавите стрни на света справка Нова Зеландия , Австралия , Канада , Щатите , Великобритания , вие сте пълни ***.
7
0
 
2
 
! Отговори
До 5. преди 11 години
Американците са в това положение !
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е това е , пак Англия го измисли . Като че ли те натискат и Американците и после се крият зад тях .Понякога си мислятези американци освободени ли са от Англичаните или още не ?Този Камерон дойде в Америка да каже , правителството предо 4 год , да налее пари в банките , че Ирландска банка щяла да фалира ! Да беше фалирала щеше да повлече цяла Англя !
5
3
 
15
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 11 години
"Единственото нещо, което е по- лошо от война с англосаксонците, е приятелството с тях."
4
1
 
22
 
! Отговори
Пацифиста преди 11 години
Тая работа ми прилича на двама да се бият и другите от страни да им викат :"Спрете боя! Не е честно така с голи ръце, ето ви по един нож и продължавайте!" Не може да искаш спиране на кръвопролитията , като даваш още оръжия на воюващите! Възмутен съм!
3
1
 
18
 
! Отговори
241 преди 11 години
ционистите искат да разрушат Иран,чрез Сирия ... толкова невинни хора,заради болните стремежи и алчността на определена група
2
1
 
12
 
! Отговори
s преди 11 години
Истинските новини за Сирия са на "anna news" - напишете го в гугъл и прочетете.
1
1
 
13
 
! Отговори
англомраз преди 11 години
Ха да си дойдем на думата.