Уго Чавес е в агония, всички "силни" във Венецуела са до леглото му

Страната вече се готви за най-лошото
Обновена: 5 яну 2013 14:54 | 5 яну 2013 10:29,
139
Уго Чавес е в агония, всички "силни" във Венецуела са до леглото му
Снимка: Reuters

"Президентът Уго Чавес е в Агония. Всички "силни хора" във Венецуела са в Хавана, до леглото на умиращия президент", твърди италианският вестник "Република" в днешното си издание.

"След вицепрезидента Николас Мадуро, когото Чавес обяви за свой приемник, в кубинската столица пристигнаха председателят на парламента Диосдадо Кабейо и братът на президента Адан Чавес. Истината за здравословното състояние на президента продължава да бъде тайна, но вече много от кратките официални съобщения показват, че Венецуела трябва да се готви за най-лошото", посочва вестникът.

Президентът на Боливия Ево Моралес, призна, че неговият близък приятел Уго Чавес е в много тежко състояние, пише "Република.

Според различни източници президентът на Венецуела е във "фармакологична кома", страда от тежка белодробна инфекция и се е наложило да бъде подложен на трахеотомия.

Каквато и да е истината, вече може да се каже, че заради крайно сложната обстановка в Куба се събират латиноамерикански лидери, които в близките дни трябва да вземат важни решения.

Опозицията във Венецуела настоява за подробна информация за състоянието на Уго Чавес и обвинява основните действащи лица на политическата сцена, че всеки един разиграва собствена постановка. Мадуро е подкрепян от кубинците, Кабельо - от въоръжените сили във Венецуела. "А самата Венецуела със затаен ъх очаква да й кажат истината", посочва вестник "Република", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 11 години
До "няма име"...Имам съветски хладилник и от 40 години никога не се е развалял!... Колега, сегашните "съветски" също не могат да издържат, така че не прави такива сравнения. Аз съм виждал японски струг от 1905 и той работи и американски ел.двигател от 1918г. също работещ. Просто евтините китайски стоки унищожиха "вечните" технически уреди. За да устискат на ценовата конкуренция всички започнаха да произвеждат по-нетрайно.
76
7
 
30
 
! Отговори
дядо преди 11 години
най-големия враг на американцитезатова и нашите подлогари го плюятзащото немогат да са като него силни да се борят за народа си
75
3
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Дано се оправи !Ще се моля за него !Иначе нямам съмнение ,че *** генномодифицирани *** са го отровили!
74
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бабата на Уго е сефарадска еврейка, затова брат му се казва Адам.Източник: гуглето.
73
4
 
22
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Неспасяеми американски дупедавци.Срамувам се като ви чета "постовете".
72
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VIVA VENECUELA!! NO IMPERIALIZUM !!
71
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледайте филма "На юг от границата South of the border",за да разберете истината за Уго Чавес,Венецуела,Южна Америка и въобще за цялата планета,управлявана от сатанисти.
70
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
народа щял да вземе всичко в ръцете си - народът е толкова оскотял и затъпял, че не може един хляб да си омеси, какво остава държава да оправя!
69
6
 
19
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Той поне отстояваше интересите на страната и народа си, както го разбираше и можеше.Да сте в състояние да кажете същото за някой от нашите управници от 20г. преход?
68
4
 
21
 
! Отговори
Крис преди 11 години
резвомислещите хора по целия свят се надяваме , Уго Чавес да оцелее , иначе Венецуела ще стане поредната държава "спасена" от хамериканските братя...
67
5
 
22
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Ако народа е живял добре нямаше да дойде девети септември. Както вървят нещата скоро пак ще има нов девети септември и народа ще вземе всичко в ръцете си и всичко ще бъде национализирано и дадено в ръцете на народа, а капиталягите ще гризнат дръвцето, удавени в собствената си алчност. Но така е като си алчен и *** - загиваш.
66
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-сетне!Един жалък диктатор по-малко.Да живее свободата на Венецуела.Радвам се че подобни *** като Кадафи, Чавес, Кастро взеха да намаляват на световната сцена.
65
21
 
7
 
! Отговори
Pinochet преди 11 години
червената гнида ще гушне букета ;-)))
64
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Това, което комунистите построиха, сега демократите не можете даже само да го боядисате."Тодор Живков
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До батмани аз тва питам, през 2 часа ни информираха за Буш и Килъри - добре е, не е добре, повръща, има температура..... Кво ми дреме, кат се гътнат, да ни кажат!
62
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 60 : ЗНАЧИ ДА ВЗЕМАТ СЪБРАНОТО ОТ УМНИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ И ДА ГО РАЗДАДАТ НА БЕЗДЕЛНИЦИТЕ И НЕГРАМОТНИЦИТЕ КАТО ТЕБ ??? ДОБРЕ ,КАТО ИЗЯДЕТЕ И ИЗПИЕТЕ ЧУЖДОТО ,ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ ??? ЩЕ СЕ ПРОДАВАТЕ,ЩЕ КРАДЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ ? ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА !!! А ВЗЕМАНЕТО ГО НАПРАВИХА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ 1944 И КАКВО СТАНА ??? ЗАПОЧНАХА ДА ДАВАТ,НО СТЕГНАХА САМО ДО СЕБЕ СИ !!! Е,АКО НА ТЕБ СА ТИ ПОДХВЪРЛИЛИ НЯКОЯ ТРОХА ЗА БЕЗДЕЛИЕТО,ГОЛЯМ КЕЛЕПИР !! МЕЧТАТА НА НЕКЪДЪРНИКА - НЯКОЙ ДА ДАВА !
61
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американците го отровиха. По-точно американските тайни служби
60
6
 
24
 
! Отговори
до 57 преди 11 години
Питай ги испанците дали са доволни от положението в страната им ? Там всяка седмица има протести, но по нашите телевизии това няма да го видите. И защо да не си купя руски хладилник ? Имам съветски хладилник и от 40 години никога не се е развалял! Сегашните капиталистически продукти още на 3-тата, четвъртата година се развалят, така са програмирани дяа се развалят, за да си купиш новия продукт. Всичко произведено след 1989 година е менте.
59
4
 
15
 
! Отговори
до 50 от 59 преди 11 години
даже за германците не е все едно Кол или Шрьодер и за англичаните Тачър или Блеър!Комунистите съсздадоха с гегата от едно затънало в кал село държава, която изнасяше за цял свят промишлена и селскостопанска продукция, хранеше 140 хил. армия, въоръжена с най-модерно оръжие, нямаше неграмотен българин и имаше училище, доктор и сестра във всяко село!20 години караме по инерция и на изпарения от комунизма и още има за крадене и разрушаване!
58
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо се молиш на Господ бе,комунист мръсен?Нали вие събаряхте храмовете господни!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe