Кличко се опасява, че може да избухне гражданска война

Янукович готов на преговори с опозицията
Обновена: 20 яну 2014 14:24 | 20 яну 2014 09:48, Елка Василева
70

Снимка: БТА

Президентът на Украйна Виктор Янукович обеща да създаде комисия с представители на опозицията за намиране на изход от политическата криза, съобщи опозиционният водач Виталий Кличко след среща късно снощи с държавния глава, предаде Франс прес.

"Президентът се ангажира да създаде в понеделник комисия, включваща представители на президентската администрация, на правителството и на опозицията, за да се намери изход от кризата", каза Кличко. Той се срещна с Янукович след вчерашните ожесточени сблъсъци по улиците на Киев между протестиращите и полицията.

Още по темата

"Опасявам се от възможността да избухне гражданска война", заяви по украинската обществена телевизия Кличко, цитиран от ИТАР-ТАСС. "Всеки сценарий, дори най-лошият, трябва да бъде използван, за да не се допуснат кръвопролития", каза той.

ИТАР-ТАСС посочва, че Янукович е наредил да бъде създадена работна група начело със секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана Андрей Клюев. Днес работната група трябва да се срещне с представители на опозицията.

В Киев близо до стадион "Динамо" горят автобуси и камиони на органите на реда, опожарени от протестиращите с бутилки запалителна смес, добавя ИТАР-ТАСС.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
14
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Едни бъркат комунизъм със съвременна Русия,тя подобно на САЩ е империя която гледа ЕДИНСТВЕНО И САМО себе си,наистина има и от двата лагера хора които мътят водата ,но къде сме ние ,защо нямаме кауза , говоря за всички от средната класа които имаме глава на раменете и знаем че за едно си енергийно зависим от Русия и в това няма лошо защото ти е в задния двор , но парите за бизнеса идват и от запад....
26
3
 
5
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До vargVarg otivai da si igraish na metal v gorata
25
9
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
Ще съжалявате горвичо за това.
24
14
 
11
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Taka se pravi ne kato nashte ligliovci
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баси демокрацията, да гинеш в мизерия за да ти сцепят ***...
22
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Факт е, че от *** повечето са гейове.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 28 Анонимен ОПА НА 4 КИЛОМЕТЪР ОТКОГА ВИ ПИСНАХА ИНТЕРНЕТ БЕ ,БМВ,ЧАСОВНИЦИ,,БЕНТЛИТА....АЛО СЕДЕРУГО ,ТИ *** БЕНТЛИТАТА И ЧАСОВНИЦИТЕ,АМИ СИ ПИИ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА ,ВИДЯЛ СИ ТИИ БЕНТЛИТА ,БМВ-ТА САМОЛЕТИ И МОДНИ ДРЕШКИ ,НЕНОРМАЛЕН *** ....
20
2
 
12
 
! Отговори
Крум преди 10 години
Сега в Украйна, скоро и в други държави. Ние сме кандидат номер 1. Българи срещу ***. Крайно време е да ги изритаме от България тези ***! Иначе ще продължават да паразитират на наш гръб, да ни убиват и изнасилват, да се развъждат безконтролно докато не ни затрият по брой. Няма друг път, братя!
19
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕГА *** *** НАЧЕЛО С ГЕЙЧЕТАТА БРАТЯ КЛИЧКО ВЛЯЗОХА В СЦЕНАРИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В УКРАЙНА С ТЕЗИ ВАНДАЛЩИНИ И ЯНУКОВИЧ ВЕЧЕ НИЩО НЕ МУ ПРЕЧИ ДА ИЗПОЛЗВА СИЛА СРЕЩУ РАЗВИЛНЯЛАТА СЕ ХОМО СЕКСУАЛНА *** ЦИОНИСТКА *** .КЛИЧКО ИЗЛЯЗОХА ***,ДОКАТО ПРОТЕСТИТЕ БЯХА МИРНИ НА ЯНУКОВИЧ МУ БЯХА ВЪРЗАНИ РЪЦЕТЕ ДА ДЕЙСТВА ,СЕГА ЩЕ ИМА ЯКА ЧАЛАСТРА НА ШОРОШОВИТЕ *** ,КАТО НИЩО ТОВА МОЖЕ ДА Е СЦЕНАРИИ НА САМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,НО СЪС *** *** ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА КАРДИНАЛНО
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вълчо, нашите лумпеняци де да имат този късмет да правят война, де, де! И НАТО няма да може да ги спаси от народната любов, ще ги бесиме лумпеняците по стълбовете!
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Верно ли W.С. събирал опълчение в помощ на Януковича?
16
11
 
4
 
! Отговори
БРАВО УКРАИНЦИ преди 10 години
Така се прави ПРЕХОДА към демокрация.Като е ,,мирна''ще агонизирате 25 години като нас,българите.Успех по избрания от народа ви път.Дано някога ви настигнем по пътя към Европа и изберете най-достойните,а не най-крадливите.ВСЕКИ НАРОД СЕ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.
15
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кажета,в коя страна по света комунистите не са диваци и варвари?
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А русите, какво добро видяха?
13
1
 
4
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Гледайте на живоwwitv/tv_channels/b6702-Espreso-TV-Ukraine.htm
12
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украйна и Сирия-два големи препъни камъка в плановете на ционистите. А всъщност камъка и зад двете е само един и той е планина, казва се Русия.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 7 Егоизмът и невежеството са виновни.
10
3
 
3
 
! Отговори
макето преди 10 години
Не се косете за да има гражданска война требе да има джепане а у бившите соц дръжавички и ората нема джепане за добро или лошо не е кат у уса-то кат те ядоса тъщата отиваш у магазино и си купуваш гранатомет ако щеш
9
9
 
8
 
! Отговори
вълчо преди 10 години
налазиха щатните коментиращиявно оперните точки са по-силни за Украйна ... на не вземе българинът да започна да подражава
8
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е този юруш за влизане в ЕС? Кличко и компания (дори и 100 хиляди) не са народа! В Украйна живеят около 10 милиона етнически руснаци, и поне още толкова патриоти, които са против късане на връзките с Русия и влизане в безполезния съюз като втора ръка хора. Ние сме в ЕС близо 10 години и какво? Затвориха ни реакторите, нарязаха ни ракетите, издигнаха гейовете и *** в култ, забраниха ни да си варим ракия в къщи. Само едно нещо остана същото-приходите...