Обама с предупреждение към Москва

Президентът на САЩ може да отмени участието си в Г-8 в Сочи
1 мар 2014 12:21, Петя Славова
274
Обама с предупреждение към Москва
Снимка: БТА

Американският президент Барак Обама и европейските лидери ще обмислят дали да не се откажат от плановете си за участие в среща на върха на Г-8 в Сочи това лято в случай на военна намеса на Русия в Украйна, предадоха световните агенции, позовавайки се на източник от американската администрация.

"Трудно е да си представим как ние и европейските лидери бихме присъствали на срещата на Г-8 в Сочи, ако Русия се намеси в Украйна", посочи източникът.

40-ата среща на върха на Г-8 с участието на лидери на Германия, Франция, Великобритания, Италия, Япония, САЩ, Канада и Русия е планирана за 4 и 5 юни, посочва БТА.

САЩ се съветват с европейските си партньори и за възможната цена, която Русия би могло да бъде принудена да плати при намеса в Украйна, предаде Ройтерс. Администрацията на САЩ преценява дали да продължи да обсъжда с Москва задълбочаване на търговските взаимоотношения, посочи още високопоставеният източник.

Междувременно американски представители заявиха пред Ройтерс, че Вашингтон има индикации за движение на военни от и вътре в района на Крим в петък, но броят им, както и техните намерения не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леко!Да не стреснете Путин!
129
14
 
3
 
! Отговори
Михалчо преди 10 години
До Ani--159 ; Ти за кого говориш? Русия е виновна за ВСВ. 1948 г.Блокира Зап. Берлин.!950--53 г.започна войната в Корея и изправи свет пред ТСВ. 1953--Изт. Германия, 1956 г-Унгария,1960--Кубинската Криза пак изправи света пред ТСВ. 1968 г --Чехословакия. АнголаИнвазията в Афганистан --там загинаха и 73 българи. Грузия ?Не пиши глупости.
128
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците не разполагат с шедьовъра на техническата мисъл при най-новите руски термоядрени бойни глави на балистичните ракети, побиращи се в масата от 100 кг заедно с топлозащитата и балистичните обтекатели при еквивалент от 150 килотона. САЩ не само че нямат такива компактни бойни глави, но въобще не мислят за тяхното производство.
127
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кого предупреждаваш бе...Целият свят те оцени като военопрестъпник. Какво искаш до границата с РУСИЯ????????
126
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Молодец , *** !!!
125
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОБАМА И ТЕБЕ НЯКОГА ЩЕ ТЕ ПРЕДОПРЕДЯТ С НЕШО ДА МЪЛЧИШ ДАЛЕЧЕ В ОКЕАНА...
124
2
 
44
 
! Отговори
руснак преди 10 години
А значи Америка може да се намесва в целия свят а Русия не може в бивша своя република в която живеят 20 милиона неини граждани. Баси нахалите.
123
3
 
38
 
! Отговори
Убамъ Абизанъ преди 10 години
Отново доказа че е велик политик! Хамериканците се радваха, че разбуниха Украйна и я докараха до гражданска война, надявайки се да я откъснат от Русия! Но Русия ще си прибере официално и на 100% Кримския полуостров, после и половин Украйна! А Западна Украйна ще я споходи съдбата на освободените от САЩ Ирак, Афганистан, Сирия! И ще имат да връщат милиарди на Русия.... Все пак Русия е империя със сериозен потенциал и история, където по селата има бани, по-стари от Белия Дом! Ако не бяха руските и
122
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Към 5 милиарда долара струва Украйна на Америка досега.Сигурно вече питат Обама защо ги е дал,търсят му сметка изатова си приказва така.Кой знай колко са се смяли руснаците на изказването му.
121
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя пред седем месеца не щеше да ходи и в Петербург, заради сноуден, но отиде.Сега пак ще отиде, и другите ще отидат. Няма не искам, няма недей.
120
1
 
33
 
! Отговори
Раша преди 10 години
Ще си го преместя в друг крачол..казал Путин като прочел статията :) ха ..ха..
119
5
 
3
 
! Отговори
Да преди 10 години
Ще си го преместиш по-назад.Почакай.
118
0
 
12
 
! Отговори
Малоумна преди 10 години
Украинският народ е хубав народ, не на диктатурата, геноцида и хитлеризма от кухи *** като Жанет, уважавам президента Обама стига да не е заблуден по отношение на природата на някои помиярки, които подготвят камикадзета и правят поразии в цял свят
117
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой каза 3-та световна...
116
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лицемери и измамници какво като отмените
115
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната Американска демократична ГОЛЯМА ИЗМАМА
114
4
 
43
 
! Отговори
Ani преди 10 години
ОБАМА ДА СЕ ЗАМИСЛИ ,ЧЕ АКО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО РАЗРУШИХА СЕ ОБЕДИНЯТ И СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ АМЕРИКА ТОГАВА ЩЕ Е ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА ДОЛНИ НАГЛИ УБИЙЦИ В ЦЯЛ СВЯТ СЪЗДАВАТ ВОЙНИ ЗА ДА СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕТО И КОИ СА ТЕ ,ЧЕ ИЗБИХА ТОЛКОВА НЕВИННИ ГРАЖДАНИ В ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ РАЗРУШИХА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ,НО КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ,ЧЕ ТОВА Е СМЕСИЦА ОТ НАЙ-ДОЛНАТА И КРЪВОЖАДНА ЧАСТ НА ЕВРОПА УДАВИЛИ КОНТИНЕНТА В КРЪВ ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ И ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА РУШАТ ИЗБИВАТ И ПРЕВЗЕМАТ ЕДИН ДЕН НЯМА ДА ГИ ИМА И НА КАРТАТА ,АКО НЕ ХОРАТА ПРИРОДАТА ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И ЩЕ ИМ ДАДЕ ТОВА
113
2
 
36
 
! Отговори
Владимир Путин" преди 10 години
Русия не се нуждае от малцинства, малцинствата се нуждаят от Русия!"Руската федерация е православна, и всяко вмешателство на етно и религиозно значение ще се счита за тероризъм!"
112
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента над 100 хиляди души са по улиците и площадите на Донецк на митинг против новата власт в Киев ,те развяват украйнския и руски флагове и скандират Донбас е с Русия,освен в Донецк ,в Харков и в много други големи градове на юго източна Украйна хората са по улиците котио не признават новата власт в Киев.Май сценария за Украйна на запада и еврейските майданчета взе нещо яко да се обърква.
111
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
те на олимпиадата не отидоха... кой е агресора, кой е протектора?!