Автоколона с руски войски навлезе в Симферопол

Русия отрича, но според Киев в Крим има 30 хил. руски военни
8 мар 2014 18:00,
189
Автоколона с руски войски навлезе в Симферопол
Снимка: Reuters

Автоколона от около 50 военни камиона с неколкостотин руски войници навлезе във военна база близо до столицата на Крим Симферопол, съобщи Ройтерс.

Камионите били придружени от осем бронирани машини, две линейки и цистерни.

Русия заявява, че единствените й войски в Крим са тези, които обичайно са разположени там към нейния Черноморски флот - твърдение, което САЩ наричат "измислицата на руския президент Владимир Путин".

Според Киев в Крим има 30 000 руски военни. По данни на Пентагона руските военни в областта са около 20 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
12
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
Към януари 2009 г. като част от стратегическите ядрени сили на Русия са 634 стратегически ядрени носителя, способни да носят 2825 ядрени глави.
91
2
 
14
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
ТАЙФУН РУСИЯ .Според някои военни специалисти една подводница с ракетите си е способна да унищожи живота на половината земно кълбо. Специалистите твърдят, че утилизацията на това страшно оръжие ще бъде изключително трудна - обратно на правилото, че е по-трудно да се построи нещо, отколкото да се разруши.
90
0
 
21
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
На страха очите са големи!Скоро ще им се привидят и милион.Колкото трябва-толкова има!
89
1
 
7
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До НАТО Към 1988 САЩ разполагат с около 23 000 ядрени бойни глави,[3] а СССР с над 45 000.[4 ЦАР БОМБА Първоначално зададеният вариант на бомбата е бил с мощност 101,5 мегатона, но е отхвърлен от конструкторите на конструкторското бюро ОКБ-156 като много тежка и прекалено опасна. Учените разработчици се опасяват, че такъв ядрен взрив ще причини голямо радиоактивно замърсяване
88
3
 
24
 
! Отговори
морски преди 10 години
Слава на великата руска армия и нека Бог да я закриля!!!
87
26
 
3
 
! Отговори
папата преди 10 години
Русия май ке падне, рано или късно. Принц Улииям нов световен господар.
86
3
 
19
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
НАфТО,Остави ги тез "Тръкстъни", а самолетоносача"Джордж Буш" да си оправя тоалетните, преди да влезе в Черно море защото вмириса крайбрежието, а колкото до кримската "самоотбрана"... тя се развива главоломно на 02.03 си имат флот, на 03.03 имат ВВС, на 04.03 имат ПВО, имам смътното предположение , че вече притежават най-големия ядрен арсенал в света;-))
85
10
 
2
 
! Отговори
glavred.info преди 10 години
В четвъртък,6 март,кримски татари от Феодосия и Судана преминаха през блокадата на руски военни и снабдиха с хранителни продукти части на украинската морска пехота.Обществениците обещаха,че ще снабдяват и други блокирани украински подразделения.До сблъсъци не се стигна.
84
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да не им харесва на САЩ и свиркаджиите им - Русия си гледа интереса и народа, без да й пука! Велика православна държава с неограничени ресурси! Българския народ винаги е бил с Русия, която го е закриляла,и пак ще го направи един ден,защото за 25 години управляващите продажници почти ликвидираха българския православен етнос.
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цар Симеон велики да отговаря за българите за руснаците има кой да отговаря
82
3
 
11
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До НАТО а според теб руснаците с ножоже ли ще се бият
81
10
 
4
 
! Отговори
НАТО преди 10 години
Бойната група на най-модерният самолетоносач на САЩ (CVN 77) Джордж Буш с девет ескадрили на борда. Ударната морска група на самолетоносачът включва и разрушителите USS Truxtun и USS Рузвелт и крайцер Philippine Sea. Всяка група на американски самолетоносач има най-малко една ядрена подводница в състава си. НАТО увеличи и състава на ВВС в Прибалтика и Полша.
80
2
 
10
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До Анонимен абе историче ас сам слушал в час,ати каде беше.В началото на 1878 година Действуващата Руската армия е на 20-на км от Цариград. Победата е пълна. Великобритания изпраща в Мраморно море боен флот, който да предотврати превземането на османската столица. Под натиска на Великите сили и след претърпените загуби (66 000 убити и 140 000 ранени)[22] на 19/31 януари Русия сключва с Османската империя Одринското примирие, с което се прекратяват бойните действия.това е уикипедия,
79
1
 
4
 
! Отговори
Kosto-Czech.Rep. преди 10 години
Krim e vrata na prirodnoto bogatstvo na Rossia. Amerika iska Sevastopol na pozemnata si armia.
78
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слава России!
77
0
 
8
 
! Отговори
Златен лъв преди 10 години
До Анонимен 113За доматите не разбрах, в самата България ще може ли да си ги отглеждаме и ядем? Ако само за износ в европейското пространство ще има ограничения, аз съм съгласен, с две ръце гласувам. Да си ядат петте сорта дървени домати, а ние да се борим за политици, които ще подкрепят родното. Ако е за износ, на всеки, каквото му се иска, това ще му произведем.
76
8
 
2
 
! Отговори
Златен лъв преди 10 години
Що сте щъкали минуси на 48?Кърджали е дадено на Турция като компенсация за Съединението и е отвоювано през Балканската война. Това си е исторически факт. Харесва ви не харесва.
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 107Щом казваш . Ноиначе викаш демокрация ? Как казваш да кръстим смилянския боб ( за в архивите понеже ще е забранен , пък и българските домати защото в ес ще са разрешени 5 сорта - колко ли пот тях са български ?) . Но особенно ме интересува за пореден път намесата на щатите в Европа - преди това беше Югославия ... Много демокрация ама що не си я държат там ? Или не останаха индианци които да тровят ?
74
1
 
19
 
! Отговори
Сержант преди 10 години
Я кажете според вас ако има референдум и народа да избира между нато и ес от една страна и русия от друга какъв ще е резултата
73
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До цар симеон великиЯ да видим кой не слушал в час по история. Коя е единствената страна от великите сили която се противопоставя на съединението на България и в знак на протест изтегля обучаващите си офицери от страната?