Автоколона с руски войски навлезе в Симферопол

Русия отрича, но според Киев в Крим има 30 хил. руски военни
8 мар 2014 18:00,
189
Автоколона с руски войски навлезе в Симферопол
Снимка: Reuters

Автоколона от около 50 военни камиона с неколкостотин руски войници навлезе във военна база близо до столицата на Крим Симферопол, съобщи Ройтерс.

Камионите били придружени от осем бронирани машини, две линейки и цистерни.

Русия заявява, че единствените й войски в Крим са тези, които обичайно са разположени там към нейния Черноморски флот - твърдение, което САЩ наричат "измислицата на руския президент Владимир Путин".

Според Киев в Крим има 30 000 руски военни. По данни на Пентагона руските военни в областта са около 20 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
7
 
! Отговори
иво преди 10 години
,,Според Киев в Крим има 30 000 руски военни. По данни на Пентагона руските военни в областта са около 20 000.''. Та колко са ?
71
4
 
18
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До Анонимен Прияте питаш кои щени защити от Русия.Ати ми кажи какво сани взели руснаците че дасе защитаваме от нея,Русия само ние давала докато турците сани вземали много,и продалжават да искат балгарски земи всеки ден.Ако не гледаш новини значи си много заспал или си турчин.
70
3
 
37
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Дерзайте, братушки, цяла България ви обича и ви желае успех!Крим е Русия, да пукнат душманите!
69
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте сега господа руснаци от информационния отдел на посолство, това което направихте и продължавате да правите в Украйна ще Ви струва много скъпо, толкова скъпо че дори ще си спомняте за Брежневите времена с умиление. Едно трябва да Ви е ясно, страните от източна европа са вече членки на най-силния икономически съюз, и никой неможе да изнудва и заплашва страна от ЕС, и ако трябва от луната ще се докара газ, земята ще се пробие, но до 2 години Вие няма да продавате тук НИЩО! ПОНЯЛИ ?
68
1
 
11
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До Български колхозници аиде дани уграмотиш малко бе предател ***
67
2
 
33
 
! Отговори
морски преди 10 години
Българския народ трябва да подкрепя винаги Русия дори и само заради това че ни е освободила от омразното турско робство по време на което българите са клани,избивани и изнасилвани с нечовешка жестокост!!!Поклон пред Русия и руския народ!!!
66
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 88/Цар Симеон ВеликиА кой ще ни защити от конфликт с Русия??!!п.с. Съмнява ме дали знаеш кой е Цар Симеон Велики. Смени си "никнейма"
65
4
 
4
 
! Отговори
Тъп славянин!!! преди 10 години
До до 98 от славянинГлупак, ти правиш ли разлика между татарин и турчин? История някога отварял ли си?***!
64
2
 
18
 
! Отговори
морски преди 10 години
Дано да има повече добри новини като тази статия!!!
63
12
 
1
 
! Отговори
cenzor.net.ua преди 10 години
Татарите в Крим формират доброволни отряди за да се защитят от неканените гости,патрулирайки по улиците на Симферопол.Засега няма сблъсъци.
62
2
 
25
 
! Отговори
-- преди 10 години
САЩ пуснаха атомните бомби в Хирошима и .Нагасаки , но иначе са полицая на света......
61
16
 
3
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Шаш и Паника;-)) Всички се чудятАдолф Путин ли е??!!?!?! или Владимир Сталин?!?!?!??!?Единия е Ефрейтор, другия е Генералисимус, а тук си имаме Подполковник, който е точно по средата във военната ерархия;-))
60
1
 
14
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До славянин браво натеб имало и мислещи хора.тези даржави сигорно са глупави че дане искат в богатата европа във която страните една по една започнаха да фалират,като гърция. испания,италия,а и наи демократичната англия се оттегля от ес
59
20
 
1
 
! Отговори
crime.in.ua преди 10 години
Руските окупатори откъснаха Крим от материка,като заложиха мини до магистралния газопровод до село Чонгар,близо до гр.Армянск.Всяка една грешка може да доведе до техногенна катастрофа.Междувременно днес военен руски хеликоптер наруши въздушното пространство на Грузия откъм Южна Осетия.
58
10
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До славянин Ами защото бедните и комплексираните имат нужда от обща политика. Много ясно, че който е богат и силен, може да се оправя и сам. Ти *** ли си?
57
1
 
20
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
До Patria Onoguria добре казано братле.ние сме една неблагодарна нация, немога дакажа даже че сме българи защото 500години са изнасилвани нашите маики,ание продалжаваме да се гъзим.Русия беше единствената даржава която можеше дани защити при комфликт със турция,а сега дали америка щени защити, а и унищожихме и малкото ракети които имахме и сега сме по долни ***,
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама как се пенят тиквите. Но това е понеже знаят ,че тази година ще олекнат с 20% от приходите от волтаиците , а и банките си искат паричките от заемите ,дето се набълбучиха тиквичките да правят фотоволтаици и да смучкат само ,да смучкат.
55
21
 
3
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
От всички прочетени коментари разбрах, че русофилите са най-големият враг на България.Другото, което разбрах е, че може би комунистите са междинното звено междинния питекантропите и човека.
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ситуацията около Украйна се дължи на факта, че Западът не изпълни споразумението от 21 февруари, смята руският министър. "Ето причината да стигнем дотук", отбеляза той.ne zabraviaite prichinata
53
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредният *** номер на агресора!