Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия

Нека помислим как да изграждаме отношенията си, зове той
Обновена: 13 мар 2014 19:15 | 13 мар 2014 19:11, Красимир Ангелов
224
Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия
Снимка: БТА

Кризата в Украйна има вътрешен характер и не е възникнала по вина на Русия, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за сигурност на Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

"Разбира се, не можем да оставим без внимание всички събития около Украйна, Крим и всичко касаещо този възникнал сложен проблем. Искам да подчертая: тази криза не възникна по наша вина, но ние така или иначе сме въвлечени в нея", заяви Путин.

Още по темата

"Искам да отбележа, че това е преди всичко вътрешна за Украйна криза. Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ", предложи Путин на участниците в заседанието.

В заседанието участваха премиерът Дмитрий Медведев, шефът на администрацията на Кремъл Сергей Иванов, председателят на парламента Сергей Наришкин, секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, заместникът му Рашид Нургалиев, министрите на вътрешните работи Владимир Колоколцев, на външните работи Сергей Лавров и на отбраната Сергей Шойгу, ръководителите на Федералната служба за сигурност Александър Бортников и на външното разузнаване Михаил Фрадков, както и постоянният член на съвета Борис Гризлов.

Същевременно държавният секретар на САЩ Джон Кери предупреди, че САЩ и ЕС са готови да вземат "много сериозни мерки" срещу Москва в понеделник, в отговор на референдума в неделя в Крим за присъединяване към Русия.

"Ще има отговор на референдума и ако няма признаци за напредък към решаването на този проблем, ще има много сериозни мерки в понеделник тук и в Европа", заяви Кери пред комисия на Сената на САЩ преди утрешната му среща в Лондон с руския министър на външните работи Сергей Лавров.

"Надявам се руснаците да дойдат в Лондон с ясното съзнание за факта, че международната общност е наистина силна и единна по този въпрос", заяви американският държавен секретар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: УкрайнаВладимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
7
 
34
 
! Отговори
голям смях преди 10 години
При положение че посредствените Руснаци изкупиха половината ни черноморие а Европа боготвори Руските туристи на които дължин капитала си в туризма, някои охлюви мислят че пиандурниците изтърсаци от ес представляват нещо си като цивилизация и парично благоденствие..
77
7
 
23
 
! Отговори
десен преди 10 години
до 88...да,жителите на Украйна ще гласуват за Русия понеже и там като тука е пълно с ***....и те като нас ще си останат бедни и изчезващи а после същите ще кажат че зад тая мизерия се крие ЕС,САЩ и Еврейте....познат филм нали?
76
2
 
28
 
! Отговори
ДВОЕН СТАНДАРТ преди 10 години
"Кнесет прокарва законопроект изискващ референдум да отстъпи земя от Израел"jta.org/2014/03/13/news-opinion/israel-middle-east/knesset-passes-law-requiring-referendum-to-cede-land#ixzz2vqyvcdj6.Но коя е тази земя и защо тя включва АНЕКСИРАНИТЕ Сирийски Голански възвишения и И.Йерусалим?Къде са санкциите,заплахите,клеветите поради анексирането им на първо място?
75
5
 
29
 
! Отговори
до Красимир Ангелов преди 10 години
Крсимирчо дето си писал тъз статия я вземи си багажчето и бегом марш към саш ,имаш ли представа от понятиетео "бегом марш!" ако не си бил в казарма ше мълчиш и ше пишеш долни статии !!!!!!ти тръгваш срещу народа си мнозинството е с РОССИЯ РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА БЕ МРЪСНИ ЖУРНАЛИСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
74
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много червени ТИКВИ тука бе ,защо се не представите как Турция издига знаме в Кърджали и още 2-3 турски области, прави референдум и казва тук е Турция, ама с Крим е по различно нали червени ТИКВИ????
73
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
- Ало Сахалин, къде се губите?- Провеждаме референдум за присъединяване към Япония.- Е, как са резултатите?- Пълно единодушие - присъединяваме се!- Нямаше ли поне един против?- Имаше - японците, но вече се присъединихме!
72
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато Путин казва "партньори и приятели" всеки знае че той има предвид ционистките въшки и ***, та вече вицове има по темата за партньорите, а отношенията с тях могат да бъдат само едни, яко мачкане на тъпите фашистки кратуни от ес и сащ!
71
15
 
25
 
! Отговори
капиталист преди 10 години
Бедния Руски народец трябва да се освободи от диктатурата на *** и да погледне на запад
70
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да живее капитализма и ЕС
69
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мача почва. След него пак ще ви наливам акъл в комунистическите глави.
68
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СЛАВА УКРАН !Не знам за Русия, но европарламента не можеш да чуеш пръдня, няма 1 тясно дупе.
67
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вината е на западните ,,демократи''които насърчаваха екстремистите по всякакъв начин и сега се правят на света вода ненапита.Всеки безпристрастен човек го вижда ,но наследниците на Гьобелс добре са си научили урока.
66
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До Анонимен явно на *** ие харесал *** за това искаш турско робство
65
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Същевременно говорещата глава на САЩ Джон Кери предупреди... виц? на руснаците им през муя кво казват тея ***, вече никой не ги слуша и не им вярва.
64
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Реално и факта, че 50 години златото на българия се изнасяше за Русия не беше по вина на Русия, а по вина на нашите нечленоразделни тиквуняци, които го позволяваха(и още го правят)
63
20
 
21
 
! Отговори
Фашист преди 10 години
*** е виновен,смърт на диктатора с беден народ
62
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слава на братска Германия !
61
16
 
24
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ"Това джудженце май се е взело много на сериозно - какви партньори сме ние от Европа и САЩ с Русия - една варварска, изостанала технологочно страна която живее в средновековието. Русия е предвидена да бъде суровинния придатък за нас от цивилизования свят, е не партьор - това трябва да ми стане ясно на нещастното диктаторче Путин.
60
15
 
23
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ ! преди 10 години
По време на избори, анекдот в Русия :"Другари! Който е за избирането на другаря Путин за поста президент, може да се отдръпне от стената, да свали ръцете си и да се обърне с лице към нас!"
59
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Помнете руско-българската война и никога не забравяйте този черноморски флот на Русия как е обстрелвал Варна. Никога не забравяйте и държавата която ни е спасила тогава и която никога не е воювала срещу България - братска Германия ( Поклон за всичко което са направили за нас и че никога не ни предадоха )