Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия

Нека помислим как да изграждаме отношенията си, зове той
Обновена: 13 мар 2014 19:15 | 13 мар 2014 19:11, Красимир Ангелов
224
Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия
Снимка: БТА

Кризата в Украйна има вътрешен характер и не е възникнала по вина на Русия, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за сигурност на Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

"Разбира се, не можем да оставим без внимание всички събития около Украйна, Крим и всичко касаещо този възникнал сложен проблем. Искам да подчертая: тази криза не възникна по наша вина, но ние така или иначе сме въвлечени в нея", заяви Путин.

Още по темата

"Искам да отбележа, че това е преди всичко вътрешна за Украйна криза. Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ", предложи Путин на участниците в заседанието.

В заседанието участваха премиерът Дмитрий Медведев, шефът на администрацията на Кремъл Сергей Иванов, председателят на парламента Сергей Наришкин, секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, заместникът му Рашид Нургалиев, министрите на вътрешните работи Владимир Колоколцев, на външните работи Сергей Лавров и на отбраната Сергей Шойгу, ръководителите на Федералната служба за сигурност Александър Бортников и на външното разузнаване Михаил Фрадков, както и постоянният член на съвета Борис Гризлов.

Същевременно държавният секретар на САЩ Джон Кери предупреди, че САЩ и ЕС са готови да вземат "много сериозни мерки" срещу Москва в понеделник, в отговор на референдума в неделя в Крим за присъединяване към Русия.

"Ще има отговор на референдума и ако няма признаци за напредък към решаването на този проблем, ще има много сериозни мерки в понеделник тук и в Европа", заяви Кери пред комисия на Сената на САЩ преди утрешната му среща в Лондон с руския министър на външните работи Сергей Лавров.

"Надявам се руснаците да дойдат в Лондон с ясното съзнание за факта, че международната общност е наистина силна и единна по този въпрос", заяви американският държавен секретар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: УкрайнаВладимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
12
 
19
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
смерть путину
97
5
 
38
 
! Отговори
Крим преди 10 години
Господа от ЕС, САЩ и някои "бивши приятели, вие трябва да разберете, най-края: Русия не се страхува от НИКОГО! Русия ще защитава тяхната безопасност и техните сонародници !
96
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нали не Русия а Щатите наляха 5 милиарда долара в Украйна за развитие на демокрацията. Е на разви се, с бандеровци и мутри.
95
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еврогейовете и колегите им по дупки от сащ са в паника ! Отцепи ли се Крим , следват Каталуния и Шотландия ! А оттам Тексас и Калифорния ...за ужас на дебелите гейове отвъд атлантика .
94
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно запорирането на сметките на лайянукович в швейцария и в холандия, ареста във виена на 4 по величина украински олигарх и заплахата за запориране на сметките в цяла европа на 20 човека от обкръжението на путин е дало ефект нашите партньори, друзя ?!? Да не повярва човек youtu.be/gsw6jU3i0dU
93
1
 
18
 
! Отговори
Капиталистчето, преди 10 години
ти дъвки ли продаваш или балони?
92
2
 
18
 
! Отговори
Христо (Мохамед) преди 10 години
АЛА,АЛАА,АЛААА! Чок калабалък, мислиман,*** потурнак, ченгене *** на куп тук бре.
91
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай, Путин! България е с теб!
90
4
 
33
 
! Отговори
Путин преди 10 години
ще ги вкара в правия път пиндостанците и еврогейвете
89
1
 
17
 
! Отговори
Що е сволочь преди 10 години
и в кой щат живее...Това е въпросът
88
4
 
33
 
! Отговори
САЩ терорист N 1 преди 10 години
Американците не спазват собствената си конституция, какво остава за другите. Вчера ги бяха насмели в Конгреса, че 3-глави на разузнаването са лъгали под клетва. ПОЗНАЙТЕ от 3 пъти дали ще им се случи нещо
87
1
 
19
 
! Отговори
до 102 преди 10 години
Ти партията дъпъсъ знаеш ли я бе червен туквун??
86
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха ха руският слон е нааай-големият слонЗа 2013г има 100 милиона китайски туриста вие сте 140 млн всички 120 народа в рф с бабите и бебетата нали не искаш да кажеш че миналата година 110 млн от вас са обикаляли света?! Нямаше да сте такива дървета ако сте излизали от деревнята!
85
4
 
33
 
! Отговори
до 99 преди 10 години
Руснаците по природа са любознатели както и най четяща нация, имат пари и ги харчат по света както и в Европа, а ЗА ТЯХ Е НОРМАЛНО И ЕСТЕСТВЕНО ДА БЪДАТ ОБСЛУЖВАНИ ОТ БЕЗПАРИЧНИ ЕВРОПЕЙЦИ.
84
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпреки крясъците и барабаните на изпадналите в пълна национална амнезия наши сънародници, които виждат своето благоденствие единствено в слугинажа и буквалното копиране на политическите, икономическите и културните системи на Големите играчи. Тези наши сънародници така и не разбраха, че за Брюксел и САЩ ние сме поредната обезкостена крепостна нация и че на тях въобще, ама въобще не им дреме за нас.
83
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин включи заднаyoutu.be/gsw6jU3i0dU
82
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Походът на САЩ и неговият васален мозъчен сателит Брюксел стига дотук. Предизвиканите от тях кървави събития в Киев бяха последната капка, точката на кипене, която стресна Европа и нейните народи оттук нататък бавно, но сигурно ще излизат от идеологическата хипноза на една патологично изродена амбиция за превземане на целия свят.
81
6
 
30
 
! Отговори
до 93 преди 10 години
"Много червени ТИКВИ тука бе ,защо се не представите "Виждам една куха тиква тук и това си ти, не спря да спамиш форума с простотията си. Едното е автономна република, а другото български град.
80
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мауеее,как ша го издухаме сега тук в татковината... Да са ни честити санкциите,подайте вазелина))
79
14
 
22
 
! Отговори
капиталист преди 10 години
до 98....да Всички Руснаци ще избагат на запад не заради друго ми за по добър живот....и вече го правят