Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"

Изтече запис на разговор на посланици на Русия в африкански страни
Обновена: 4 апр 2014 19:34 | 4 апр 2014 17:04, Елка Василева
291
Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"
Снимка: YouTube

В качен в YouTube запис на разговор двама посланици на Русия в африкански страни споменават България и българите, които „ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото“.

Твърди се, че записът е на разговор между посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров. До момента няма официална реакция на качения в интернет запис.

Още по темата

Двамата посланици коментират резултатите от гласуването в Общото събрание на ООН за ситуацията в Украйна, споменават се и Румъния, България и балтийските държави.

В разговора Чубаров казва: „Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем Каталуния, Венеция, Шотландия и Аляска. И тогава ще се успокоим”.

След това следват шеги за това, че може да бъде взета цяла Европа, но без България и Румъния, пише „Фокус“.

И.Ч.: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталуния, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”.

Dnes.bg припомня, че през февруари помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд трябваше да се извини на ЕС, след като изтекъл в YouTube запис на неин телефонен разговор разкри неин обиден коментар по адрес на Евросъюза във връзка с украинската криза. "Майната му на ЕС" (Fuck the EU), казва Нюланд в разговор с посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят. Двамата дипломати обсъждат как да се уреди украинската политическа криза.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
5
 
17
 
! Отговори
24г. преди 10 години
2011.провинцията, че бяха концентрирани 90% от бюджета в 3 града. По-добре питай кой го сложи на власт и какво значи преврат.2.Ние си ги крадем.3.Аз русофилска пропаганда не съм чул, само русофобска.4.Не са скъпи, просто имаме чудесен демократичен ред, тук такса 5лв там такса 5лв и става скъпо.5.Ние допуснахме да се направят такива партии.6.Кога влезнахме в руска кочинка така и не разбрах, като гледам Крим бяха на години зад нас за 1 седмица са на светлини години пред нас....
201
14
 
28
 
! Отговори
24г. преди 10 години
Мдам нормално. Тези които ни мразят и се чудят как да ни закопаят ние доброволно се бутаме при тях за 5лв. А тия който ни наричаха братушки ги заобикаляхме като чумави, сега защо не ни искат. Драскаме им паметниците на хората дето ни освободиха а правим паметници на хората които бомбандираха цивилни. Обявяват всеки руснак за комунист и зло. Стояха ни една от най-ефикасните централи ние отказахме, че е неефективна пък тъпите турци че са по будали от нас строят 3. и накрая президента ни с речта му
200
2
 
8
 
! Отговори
шистов газ преди 10 години
***, при едно партийната демокрация има разрешена само една гледна точка ОФИЦИАЛНАТА. При много партийната демокрация (като тази в България) има забранена само една гледна точка ВЯРНАТА Защо? взе да си криеш името горе в дясно.
199
2
 
35
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Става ми и смешно, но и тъжно, понеже, честно да си кажем, тия двамата са прави - нас не ни искат никъде, дотам я докарахме! Защото, да угодничиш и лакейничиш, изобщо не е достойно, и резултатите са налице! А че тия двамата са се бъзикали, е повече от ясно, сигурно са били и на "фаза", но така ни се пада, щом не можем да изберем достойни хора, които да ни извоюват едно достойно място!
198
2
 
23
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Някой чу ли записа? Тези се хилят постоянно. Пълен бъзик! Освен това снимката на десния е на някакъв руски дипломат, починал през 2013-та...След фразата Определено не, нищо няма да излезе от това(всъщност се казва:"Нет, я вам ***!") , другият се хили и казва нещо от рода на: "С техните камъни по техните глави!" Срам за нашите мухльовци!
197
1
 
10
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
България винаги е моли за помощ от всички страни, ама днес никой не дава нищо безплатно, нали? Ще трябва да плащат за всичко! Или поне, най-малкото, да благодарим за тяхната помощ. Обаче България винаги може само да прокълне тези, които си помога. Защо така?
196
6
 
7
 
! Отговори
BG преди 10 години
До 211 - ами следващия път, пак гласувай за туркокомунистите и продължавай да си мечтаеш !
195
3
 
10
 
! Отговори
до БГ ПРОДАЖНИК преди 10 години
До BGАз пък си мечтая , децата ми да искат да учат и живеят в България
194
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХА ,ХА, ХА..ГОЛЯМ БЪЗИК СА СИ НАПРАВИЛИ ТИЯ
193
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НОВИНАТА ЗА ПРОТЕСТИТЕ В БРЮКСЕЛ Я ИМА В ДРУГИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗТРИИТЕ КАКТО ИЗТРИХТЕ МОЯ КОМЕНТАР ЛИЧИ ВИ СЛУГИНАЖНАТА МЕДИЯ МАЛКО НАПОМНЯ НА ЕДНО ВРЕМЕ С БКП
192
1
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
До 196...Голям философ си с това за "че утре ще пратим и десетте си войника"срешу Русия...Манипулативността ти на тази тема е досадна и предполагам добре платена.Тези, които са ни управлявали,в новата ни история, винаги са се съобразявали с Руските интереси,ЗАЩОТО РУСИЯ НИ БИЛА ОСВОБОДИЛА И ЗАЩОТО РУСИЯ е геополитически фактор в региона от около 400 години насам.... Може ли да не се плямпат приказки ,които изострят напреженията и могат да доведат до войни...
191
6
 
3
 
! Отговори
до Акъл море преди 10 години
какво дириш при нас тогава?хващай пътя.какъв султан?ти в час ли си!
190
6
 
9
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ВасилевБат'Бойко падна "за дузпа" като Наско Сираков-Балерината. Оставаха му два месеца и хитрите му съветници решиха да направят този ход. Що не си подаде оставката след "Ало, Танов"? Ти къде видя русофилска пропаганда? В пасквилите на *** Екл.Вас.?
189
13
 
17
 
! Отговори
BG преди 10 години
И още нещо другари, хайде да направим проучване - колко от децата в България знаят руски (включително и вашите собствени) и колко английски, немски и френски ?!Колко от децата си мечтаят за университет в Англия, Германия или Франция, и колко за Русия ! Гордост мамина Станишева защитил дипломна работа за ролята на униформата в червената армия :)))Хайде, има достатъчно журналисти - да направят такова проучване ! Другари комунисти -о...ни сте до ушите, най - добре да млъкнете вече !
188
10
 
26
 
! Отговори
Акъл море преди 10 години
България е презирана от всички. И от Изток и от Запад.Също и от съседите.Напълно заслужено.Едва ли има друга страна в Европа лакейничела на толкова много господари.Султана,Австро-Унгария,Хитлер,СССР,а сега и на империята на доброто.Такова поведение имат само ***! Сега се чуват гласове да се обърнем отново към Русия,защото Запада не ни давал нищо!Та Русия отново да ни дава! Бакали! ***! Нямам нищо общо с вас!
187
8
 
5
 
! Отговори
до стария джо преди 10 години
ти да не мислиш,че ние сме приритали за тях бре.ако не бяха скапаните комунисти България щеше да е съвсем друга риба и хората нямаше да се чудят как да оцелеят.идат избори и ще си проличи кой кум,кой сват.
186
7
 
13
 
! Отговори
BG преди 10 години
Само да попитам нещо другарите и другарките - защо мразите евреите ?!?! Нали сте АНТИФАШИСТИ, бе ?! Я, кажете коя историческа личност е мразила най - много евреите ?! - Чичко Хитлер !!! "Гнусен германски враг" срещу който СССР и комунистите дружно се борили !Комунисти - ако мразите толкова евреите, ами наречете са нацисти, че нещата да си дойдат на мястото ! Нали Луков марш, беше "неонациска" проява, а ген. Луков - "национален предател" ?!Дааа, сигурно ви е много самотно, децата в чужбина
185
3
 
1
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До Анонимен 181С каква операционна система си?
184
5
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ВасилевДа ,бе!Вашичкият може да ви накара да се замислите само ако застреля бременна жена на площада!Даева и промитите ви севернокорейски мозъчета!
183
11
 
8
 
! Отговори
Сър Поц преди 10 години
Вие, българи, нямате чувство за хумор. Те се майтапили помежду си. Как можеш да вземеш този разговор на сериозно. Под вола търсите теле.