Путин върна войските от границата с Украйна в базите им

"Неонацистките сили в Украйна водят война срещу мирните граждани"
19 май 2014 12:45, Елка Василева
350
Путин върна войските от границата с Украйна в базите им
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин разпореди войските, участвали в учения близо до границата с Украйна (в Ростовска, Белгородска и Брянска област), да се завърнат в базите си, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на пресслужбата на Кремъл.

Заповедта предвижда тези части да продължат бойната си подготовка на полигоните край съответните бази.

Президентът на Русия "приветства първите контакти между Киев и привържениците на федерализацията с оглед установяване на пряк диалог, в който да участват всички заинтересовани страни", се казва в съобщението.

Още по темата

Русия приканва незабавно да бъдат спрени "наказателната операция" и насилствените действия, да бъдат изтеглени войските и всички натрупани проблеми да се решават единствено по мирен начин, посочва пресслужбата.

Във връзка с продължаващата "наказателна операция" в Украйна напрежението в тази страна нараства, констатира Кремъл, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Ситуацията в Украйна бе обсъдена на оперативно съвещание с членовете на руския Съвет за сигурност, проведено днес от президента Владимир Путин в Сочи преди отпътуването му за Китай, уточни говорителят му Дмитрий Песков. Обсъдени са били и други актуални международни проблеми от дневния ред на преговорите, предстоящи в Шанхай.

Неонацистките сили в Украйна водят война срещу мирните граждани в страната, отбеляза Путин преди посещението си в интервю за китайски медии, пише БТА. С Китай "сме на общо мнение, че е недопустимо да се преразглеждат резултатите от Втората световна война", заяви руският лидер. "Последиците ще са крайно опасни; показват го днешните трагични събития в Украйна", каза той.

"Естествено ще се противопоставяме и занапред на опитите за фалшифициране на историята, за героизация на фашистите и техните помагачи, очерняне паметта и доброто име на героите освободители", увери руският лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
234 ТОВА Е БВП ПРЕЗ ППС , това не е БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО да не говрим за СТАНДАРТА, анадък бе серсемин , това не е за всеки , къде го слагаш Китай като той е след 110 място в класацията а Индия е далеч след него , остави макроикономиката не ти е стихията .
202
0
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До АнонименЩатите на практика са във фалит. Външния дълг на щатите е 106% (Русия само 23%)- америка не може да си плати дълговете с това което произвежда и на практика е фалирала -Е ЗАЩО САМО РУСНАЦИ БЯГАТ В САЩ , А НИТО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ НЕ Е ТРЪГНАЛ ДА ТЪРСИ ПРЕПИТАНИЕ В РУСИЯ ?! ТИ СТАТИСТИКИТЕ НЕ ГИ ГЛЕДАЙ , А ГЛЕДАЙ НАКЪДЕ ЕМИГРИРАТ ХОРАТА !!! НА ТУРСКИ ИМАМЕ ЕДНА ПОГОВОРКА - ПЧЕЛАТА ОТ МЕД НЕ БЯГА !!! АКО В РУСИЯ Е ПОНЕ МАЛКО ХУБАВО НИТО ЕДИН РУСНАК НЯМА ДА БЯГА ОТ РУСИЯ
201
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руската армия явно въобще не е под контрола на Путин. Колко пъти вече обявява, че на границата с Украйна няма войска, колко пъти им нарежда да се изтеглят, ето днес пак им наредил, а те стоят ли стоят. Това президент на Русия ли е, или е лукова глава?
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
231 Това не е външен дълг запомнете го веднъж за винаги и престанете да спекулирате това е Държавен дълг от който над 70% е американски финансови институции .
199
0
 
2
 
! Отговори
до 231 преди 9 години
Изчакай още 6 месеца и тогава сам ще се срамуваш от това дето си го написал, кой щял да фалира изащо.
198
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Щатите ще ги смажат икономически както преди 25 години "Щатите на практика са във фалит. Външния дълг на щатите е 106% (Русия само 23%)- америка не може да си плати дълговете с това което произвежда и на практика е фалирала - сега печати долари които нищо не струват но това ги спасява за момента. Едиствения шанс за америка да оцелее е да сложи ръка на ресурсите не Русия или Иран - но ако се опита ще лапнат дръвцето американците.
197
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 211Ша ти набомбя минусите
196
0
 
1
 
! Отговори
до 224 преди 9 години
Ами че той Путин беше мъж на столетието, но преди това си беше платил солидно на списанието което го постави на първо място. Ти ми цитираш тук никому неизвестна организация, която най-вероятно е накаква фирма на ФСБ и от това изведнъж правиш генерални заключения.
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
224 Нищо такова мой човек , търси заблудата при теб а по ПОКОУТЕЛНА СПОСОБНОСТ дори и да не е СТАНДАРТА тя пак е някъде между 50-то място и 60-то , Щатите са най-напред от Големите държави и са в десятката , Германия изпадна от 20-тицата , къде се ръгате като и хал хабер си нямате А аз ти говоря за най-универсалния индекс така нареения СТАНДАРТ за ПОКУПТЕЛНА СПОСОБНОСТ през ППС отчитайки разликата в цените , валутите и населението.
194
0
 
0
 
! Отговори
до Боби преди 9 години
Не ти е вярна информацията, заблудил си се с грешни данни. S-300 FamilyNATO reporting name:SA-10 Grumble, SA-12 Giant/Gladiator, SA-20 GargoyleIn service 1978present
193
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия е толкова далеч по Стандарт за пкупателна способност през ППС , дор Европейския съюз като цяла барабар и с нашите голи тумбаци постига индекс=100 а Русия е = 68 , да не говорим за Германия и останалите страни от Западна Европа понеже такива *** като нас все ги дърпат надолу.-----------------------От 215 нещо запецнахте с хвалбите за Русия и извинявайте но сте много смешни с тези танкове и ракети като започнете да ги цитирате , Щатите ще ги смажат икономически както преди 25 години .
192
0
 
3
 
! Отговори
@215 преди 9 години
215: "Русия е толкова далеч по Стандарт за пкупателна способност през ППС'Заблудил си се, не ти е вярна информацията. Русия е 6та по покупателна способност (purchasing power parity). International Monetary Fund, World Bank, Central Intelligence Agency (ЦРУ) - и трите дават Русия на 6то място за 2013, сега русия е на 5то - източник: википедиа List of countries by GDP (PPP) per capita
191
3
 
0
 
! Отговори
до 220 БМ-30 преди 9 години
Е посмали ***. Ти сега почваш да лъжеш повече от Путин. Недей така чадо ще вземеш хляба на Путин.
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
217 Не това го дават глобално но е на равно разстояние между Турция и Южна Корея и е мнооооого далеч от отличниците
189
2
 
2
 
! Отговори
БМ-30 преди 9 години
За повече от 10 год. управление това е първият провал на В.В., който провал обаче плащат с кръвта си хората от Южна Украйна! Путин блафира с онова "разрешение за използване на въоръжените сили" дадено от държ. Дума, бандеровците-майдановци, обаче не се хванаха и сега етнич. руснаци са обстрелвани с картечници, миномети, гаубици, САУ-та, въртолети всичко което все още може да стреля в укр. армия ..господ да им е напомощ след като Русия предпочита пазарлъците със запада пред пряката военна помощ!
188
0
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До АнонименЗащото лъжеш, никога не си бил в Германия. Там на социални помощи е на минимума колкото да не почнеш да мародерстваш. Освен това те проверяват редовно и ти предлагат постоянно *** работа и ако откажеш спират помощаТЕ ТИ ПРЕДЛАГАТ РАБОТА , НО НЕ МОГАТ ДА ЗАДЪЛГАТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА НАЗНАЧИ НА РАБОТА ТОЧНО ТЕБ ! ТВОЕТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е САМ ДА СИ ТЪРСИШ РАБОТА И СЪЩО ТАКА ДА ПОДАДЕШ БЕВЕРБУНГ ТАМ КЪДЕТО СА ТЕ ПРАТИЛИ И ДА ИМ ДОКАЖЕШ ,ЧЕ СИ ПОДАЛ БЕВЕРБУНГ ! ОТ ТАМ НАТАТЪК- БОЖА РАБОТА !
187
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
214 Е значи ще си паснете , няма лошо нека има любов на земята Не на войната
186
4
 
1
 
! Отговори
210 преди 9 години
Покупалната способност на Русия като цяло е точно колкото на Зимбабве. Индекс 68 има само в Москва и Петербург.
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност няколко 50-годишни С-300 спряха американците от Сирия---------------------------------------------210 Аре стига бе ей какви американци в Сирия бе , нали ако имаше америкЦИ ТАМ ЩЕШЕ ДА ИМА ШОК И уЖАС
184
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Русия е 6та по покупателна способност в света, Германия е 5та - тоест почти равни са по покупателна способност.---------------------------------210 аре малко по сериозно Русия е толкова далеч по Стандарт за пкупателна способност през ППС , дор Европейския съюз като цяла барабар и с нашите голи тумбаци постига индекс=100 а Русия е = 68 , да не говорим за Германия и останалите страни от Западна Европа понеже такива *** като нас все ги дърпат надолу.