Сепаратистите отхвърлиха предложеното примирие

Според тях Порошенко няма власт в източните райони
21 юни 2014 15:45, Екип на Bulgaria On Air
191
Сепаратистите отхвърлиха предложеното примирие

Сепаратистите в Източна Украйна отхвърлиха мирния план на президента Порошенко. Държавният глава предложи огънят да бъде прекратен за 7 дни, но сепаратистите отговориха, че Порошенко няма власт в Източните райони.

Както Dnes.bg съобщи, украинският президент Петро Порошенко в петък обяви едноседмично примирие и спиране на огъня срещу проруските сепаратисти, но и ги предупреди да не използват това време, за да се подготвят за нови военни действия.

"Днес, на 20 юни, трябва да започне прекратяването на огъня. То ще продължи до 27 юни", обяви Порошенко. Срокът от седем дни е "повече от достатъчен, за да започне процесът на разоръжаване и създаването на буферна зона по границата между Русия и Украйна", добави Порошенко.

В Москва отхвърлиха примирието като ултиматум срещу сепаратистите, а не като мирно предложение.

Порошенко, който встъпи в длъжност преди три седмици, нареди на армията да спре огъня.

Киев поиска от Русия да обясни защо увеличава концентрацията на жива сила и военна техника до границата с Украйна, съобщава МВнР на Украйна, цитиран от Интерфакс.

Още новини от света вижте в сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
20
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Ще победите, братя - бандеровската *** е обречена!
116
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛораПутин е решил да извърши внезапна всеобхватна проверка на Централен военен окръг. В съответствие с неговото разпореждане войските на Центр.военен окръг са приведени в пълна бойна готовност.----браво на него, никой друг нямаше да се сети
115
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да 154 Нещо си нервен ,скоро ще имате парад гей такъв
114
3
 
21
 
! Отговори
дълбок сън преди 9 години
"Срокът от седем дни е "повече от достатъчен, за да започне процесът на разоръжаване и създаването на буферна зона по границата между Русия и Украйна", добави Порошенко."*** ***.След такъв ултиматум,за безусловно,без предложение за преговори изземване на оръжието,кой е този луд,който ще се хване на въдицата?Вие ли бе,***?
113
0
 
1
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Путин е решил да извърши внезапна всеобхватна проверка на Централен военен окръг. В съответствие с неговото разпореждане войските на Центр.военен окръг са приведени в пълна бойна готовност.
112
2
 
9
 
! Отговори
Владимир Самбиста преди 9 години
До Украинец ,относно Европа ,достатъчносте там ,публичните домове са пълни ,за следващата пратка ще ви се обадят !За сега си стоите там ,и се молете руснаците да не ви затворят границата ,че ще умрете от глад !
111
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВладимирБраво Украинец ,ти си истински украинец ,всички са ви виновни ,защо не ви дават газ без пари ,вие и срещу България скочихте ,А националната гвардия какво прави и от кои е съставена ,а в Одеса руснаци дойдоха влязоха в дома на профсъюзите и се самозапалиха тържиествено ,ти за бавно развиващи ли не имаш нас хохол мвърляв!------щом ще слушаме джуджетата от кремъл какво казват,трябва да е без пари
110
0
 
2
 
! Отговори
до 150 преди 9 години
дори и да не следиш със сигурност това е първата мисъл която може да дойде на човек поне един път писал в форумите.
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Adam1966На 7 от сепаратистките водачи Злия Чичо Сам е наложил санкции/ ще могат да си живеят само в РФ след като ги прогонят, дано не се се изпържили да вложат мангизите на запад защото са чао/замръзяват ги янките във фризера на Злия Чичо Сам...>>>------предполагам че живота им ще е рай там
108
2
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 9 години
Браво Украинец ,ти си истински украинец ,всички са ви виновни ,защо не ви дават газ без пари ,вие и срещу България скочихте ,А националната гвардия какво прави и от кои е съставена ,а в Одеса руснаци дойдоха влязоха в дома на профсъюзите и се самозапалиха тържиествено ,ти за бавно развиващи ли не имаш нас хохол мвърляв!
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 144смешко ти си глупав, просто изтриха василев а то беше за него-----нали не си мислиш че следя кой кога и какво е написал ?
106
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до134направо изби рибата,искаш да кажеш че в африка трябва да се продават диаманти без пари? в аляска злато без пари , в франция вино без пари, ама ти си бил много глупав бе.-------не знам каква риба съм избил, ама като е нещо от аляска е ПРОБЛЕМ че струва пари, единствено когато е от милите руснаци трябва да се плаща :)
105
5
 
4
 
! Отговори
Братска русия преди 9 години
До До 127--138 ;По време на руската инвазия в Афганистан БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕРТВИ СА 73. По колко им платиха рашите тогава.
104
1
 
3
 
! Отговори
до 144 преди 9 години
*** ти си глупав, просто изтриха василев а то беше за него
103
2
 
4
 
! Отговори
до134 преди 9 години
направо изби рибата,искаш да кажеш че в африка трябва да се продават диаманти без пари? в аляска злато без пари , в франция вино без пари, ама ти си бил много глупав бе.
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте коментар 131 до 131Ееей, на маймуни заприличахме я този сайт, ей!-----хаахахахаахаха, това се опитвам да обясня от одеве ама го трият :)
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 127Четох, че давали по 300$ на ден--------Това *** къде го чете в опорните точки в Юта ли?------някъде из *** вестници го пишеше...
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
извинявайте тюфлеци, ама трябва някъде да си изкарвам негативната енергия.вие сте най-лесните...
99
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те не са сепаратисти и са прави да не искат ткъв вид "примирие".
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1311 1 до 131преди 17 минутиава кирливо недоносено човече ша *** на свинята *** скоро..-----до себе си ли пишеш