Русия готви нов хуманитарен конвой за Украйна

Москва е уведомила Киев за намеренията си
25 авг 2014 12:29, Елка Василева
32
Русия готви нов хуманитарен конвой за Украйна
Сергей Лавров. Снимка: Reuters

Русия е изпратила до външното министерство на Украйна нота, с която информира, че смята да подготви нов хуманитарен конвой за съседната държава, заяви на пресконференция руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Русия планира новият конвой за Украйна да бъде изпратен по същия маршрут още тази седмица, каза Лавров.

Русия е предложила списък с товарите, подготвяни за изпращане. "Готови сме да работим в най-тясно сътрудничество с Международния комитет на Червения кръст", добави руският първи дипломат.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
анализ преди 9 години
Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере 21-ви век и да се разграничи от алкохолизираните мужици . . .
21
0
 
1
 
! Отговори
свако преди 9 години
До Анонимен 5 А ти ако закъсаш, ще чакаш да ти помогнат с червен хайвер, стриди и шампанско?
20
0
 
1
 
! Отговори
кака Мара преди 9 години
До Анонимен 17 Така се смях!!! Браво на теб, значи ще ядеш, ще сереш и ще плюеш? Супер! Покани цялото си семейство , и ако можеш и съселяните си да свършат заедно с теб тази работа, щото доста неизкупена продукция от Русия има в Европа, може да се озориш, да потънеш в *** без да постигнеш крайния резултат. ...!))) Така или иначе, пожелавам ти успех!
19
0
 
1
 
! Отговори
Кака Мара преди 9 години
До Анонимен 21 Всеки мисли в рамките на своята поквара. . Ай-ай , не е хубаво да цап-царапаш (кажи под секрет, какво "носиш" вкъщи от работното си мясно? ) Стига само да не работиш в обществена тоалетна - тогава може!))))
18
0
 
1
 
! Отговори
Кака Мара преди 9 години
До Шоп 22А кой знае, може би в лицето ти приличаш на обърнат ***, но дори и такъв ... вероятно някой те харесва)))! Но по-скоро си комплексар ...и все пак приличаш на казаното по-горе, защото хубав и умен мъж няма да обсъжда само външността на някой (между другото Лавров е много хубав мъж!) без да се интересува от умствените му възможности и дадености. Значи и тук си кругла нула. Недей да завиждаш!)))
17
0
 
1
 
! Отговори
свако преди 9 години
До Ex, Путин Путин до 23 А, недей да оплакваш нито Путин, нито руския народ! Ти да не би да си заместник на Псаки?))) По-добре гледай в твоята чиния и не се кахъри , че съседът ти яде нездравословна, според теб, храна ))) Всъщност, опитай да му го кажеш...))) А що се отнася до Лавров, не знам как ТИ изглеждаш, но съм сигурен, че не можеш да му стъпиш и на малкия пръст, дори и много-много да се постараеш. Така че не бъди смешен, а по-добре *** и пийни по едно с приятелите си...)))
16
0
 
2
 
! Отговори
пенко преди 9 години
Страхуваш се а ! Друг външен министър- с такъв респектиращ " феш - фешън"...а ?Не се плаши 23 нямя руска инвазия в света /само в Арктика/,ама какъв "фешън" е Надето, ционистката маймунка, "чупикитки" от БСП , "гушата" Аштън, "демона" КондоМлиза"-другите дори на са ... не са ... да "брато" респектиращ е Лавров а...а ?
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее братска Русия,освободителя наш,единственият пазител на семейните,морални и православни цености!Да живее Русия!90 процента от българският народ ви подкрепя и е с вас!Имаме една малка част наши сънародници,който скачат срещу вас,но тях ще ги изпратим на екскурзия в Кюрдистан,та да видят от какво сте ни освободили,че явно паметта им е кслаба,щом скачат срещу вас!
14
8
 
4
 
! Отговори
Ex, Путин Путин преди 9 години
Виж физиономията на Лавров др. Путин.То цялата му осанка и лице показва, че е гнусна, лъжлива личност.Такава ти е и цялата политика др. Путин. Вместо да се биеш на ляво и на дясно, виж защо хората в Русия живеят средно до 59 години. Може ли да направиш нещо за този народ, вместо да се репчиш -- твоя случай е "на гол тумбак, чифте пищови".
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ще ги плюя путягите, ще ги плюя до смърт! И ме е страх -и ме е яд - стават все по-силни гадовете мръсни! И путин -дигнал бил рейтинга -Какъв рейтинг бе ,какъв рейтин сред руски ***! Меркел му се сваляла ,Обама му се плашел...да бе ...да ! Нищо не може да и направи /на Европа /със санкциите . Европа ще си изяде произведеното -дори и да се посере!А аз ще плюя и плюя !
12
21
 
4
 
! Отговори
10 преди 9 години
Май перисталтиката на *** им заработи. Очаква се посиране. Снабдете се със съветска преса. Ще ви трябва.
11
3
 
32
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Вече минаха на уведомителен режим-кой ще ги чака тези лигльовци хохлите!Което трябва да стане,ще стане и без тях!Достатъчно ги търпяха! Колкото до предполагаемите "кражби" на оборудване,спомнете си какво изнесе хунтата веднага след преврата по тъмна доба-съкровището на Украйна!Защо Порошенко си продава бизнеса?Май се готви за бързо бягство!И не ми говорете за конфликт на интереси(като е президент) щото се нагледахме на такива политици у нас-кой си продаде бизнеса?
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 10: Русия си има всичко необходимо,пари,оборудване,инженери,огромна научно техническа база,за да заместят напълно украйнските си доставки!Доставяха си някой елементи от Украйна -първо защото бяха съвместни проекти и второ изнасяше им цена качество!Но ако някой си мисли че Русия не може без украйнските заводи дълбоко се лъже!
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братушки,велики сте!Обичам Русия,велика държава,велик народ!
8
1
 
33
 
! Отговори
Александър преди 9 години
За глупците и техниката, която Русия "открадна" от Украйна: конвоят щателно е проверяван камион по камион и на влизане, и на излизане. Няма нищо, което Русия да не може да си произведе сама. Например- най-добрите заводи за пластмаси за оръжейната промишленост останаха в Украйна, но Русия веднага направи по-добри. Двигателите за хеликоптери и някои турбини, които Русия получаваше от Украйна и бяха СЪВМЕСТНО ПРОИЗВОДСТВО, вече се произвеждат в руски заводи. Русия може всичко, а и правдата е с тях!
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 10Каква теника бе човече. Там не е останало камък върху камък след обстрелите на нацгвардията.
6
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно е, че предишния конвой не е достатъчен за да пренесат с него в Русия техниката от военните заводи в Луганск и Донецк Трябват още 200-300 тира за да откраднат всичко което е останало под благовидния предлог - ПОМОЩИ. Путин, Путин, колко си прозрачен. Като джам, не те виждам даже.
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя път ще бъдат доставени с Ту-190 върху Киев!
4
1
 
13
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
2, лети не с патици, а с заплашени от изчезване жерави и открива антични амфори в залива на древната Фанагория на Таманския полуостров.
3
4
 
10
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
Русия ще достави 38 тона хуманитарна помощ и на Китай.