Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна

Шефът на НАТО: Става дума за сериозно струпване на военна мощ
Обновена: 18 ное 2014 14:39 | 18 ное 2014 14:30, Елка Василева
225
Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обвини Русия, че продължава да дестабилизира Украйна, като трупа военни сили както вътре в Украйна, така и от руската страна на границата, и призова Москва да изтегли войските си, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Още по темата

Става дума за "сериозно струпване на военна мощ", подчерта той, като се позова на информация от НАТО и от други източници.

Шефът на НАТО говори пред журналисти в Брюксел преди срещата си с министрите на отбраната на страните членки на ЕС. Столтенберг призова Русия не само да изтегли войските си от Източна Украйна, но и да спазва Минските споразумения.

"Русия има избор. Тя може да бъде част от едно договорено по мирен път разрешение (на конфликта), или може да продължи по пътя на изолацията", отбеляза Столтенберг, цитиран от ДПА.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
22
 
9
 
! Отговори
до 121 преди 9 години
Абе руска ***, май само ти не си разбрал че делото по ЮКОС завърши окончателно преди 6 месеца.
106
17
 
7
 
! Отговори
до 119 преди 9 години
Нямат достатъчно земя, щом нападат суверенни държави като пладнешки разбойници, значи земята им е крайно недостатъчна, а също така и богатствата са им недостатъчни, затова Путин си въобразява че е новия Чингиз Хан на 21 век и се държи по този разбойнически начин.
105
8
 
6
 
! Отговори
до 112 преди 9 години
Делото тепърва започва.За да блокират имущество трябва да се произнесе съдът. Корабите са военна сделка между две държави а другото е частен съдебен иск.
104
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН,ЧОВЕКА КОЙТО НАВРЯ В *** *** ПАЧАТАРЯ НА ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРИ-ГУЩЕРА РОДШИЛД И РАЗВАЛИ ХИЛЯДОЛЕТНАТА МЕЧТА НА ИЗБРАНОТО ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА-ЮДЕЙТЕ ДА ВЛДАЕЯТ НАД ЦЯЛ СВЯТ ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НОВ СВЕТОВЕН (РЕД) В КОЙТО ЩЯХА С НАПЕЧАТАНИ ОТ ТЯХ ХАРТИШКИ ДОЛАРИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КУПУВАТ ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПО СВЕТА И СЛЕД ТОВА ЕВРЕЙТЕ ДА ЗАГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И БОГАТСТВАТА НА ДАДЕНАТА СРАНА ,ТОВА СЛАВА БОГУ НИ СЕ РАЗМИНА ,ЗАТОВА ТАКА БОЛНО СКИМТЯТ ИЛЮМИНАТИТЕ
103
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
96.Ама твоя анализ е направо супер !Защо не си гледаш Лева ,А си се загрижил за рублата !Русия може да си съществува и без ЕС !Има си и други пазари и сключени вече договори ! Има достатъчно земя , ресурси и население ! Те не искат твоето мнение !
102
3
 
12
 
! Отговори
Анти ЕС преди 9 години
"Богоизбраните" ционистки *** искат пак конфликти, войни, разврат и упадък на народите, за да може да паразитират на гърба им. Всички глобалистични организации - НАТО, ЕС, ОССЕ са техни *** и изпълнители на мръсните планове на Илюминати за налагането на Новия Световен ред.
101
3
 
7
 
! Отговори
до 107 преди 9 години
Мисля , че не е нужно да се разяснява на човек роден около 1964 година защото и аз съм тук. Ако човек роден в този период не е видял унищожаването на България, не е разбрал нищо за игрите в световната политика и не е опознал себе си и свойте идей за по добър живот и по добро бъдеще за децата то няма смисъл да продължава да живее.
100
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Русия има избор. Тя може да бъде част от едно договорено по мирен път разрешение (на конфликта), или НАТО да й се разсърди, да тропне с краче и да не й говори повече, защото Русия не е беззащитна страна в пустинята и не смеем да отговорим с военни средства, а ние не сме истинска военна организация, а трибуна за политически изказвания, отбеляза Столтенберг, цитиран от ДПА.
99
7
 
3
 
! Отговори
рашка с чашка преди 9 години
110 няма нарушение, има регламент за забрана за износ за раша
98
3
 
18
 
! Отговори
Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ преди 9 години
Лъжат юдео-масонските ***. Разлайват кучетата, за да разпалят трета световна война. Такива са им нарежданията от Ротшийлдовите господари.
97
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С наближаването на 2015г еврейчетата управляващи сащ и ес започват все по яко да вият на умряло,щото се задава нещо много неприятнио за тях ,за което и онзи ден премиера на ингилизия Давидчо Камерън във вестник Гардиън заявява:- Идва 2-ра глобална катастрофа ,ако Русия изпълни заканата си да спре да продава нефта и газа си в различна от долара валута,още по тревожно е,че и други страни искат да последват примера на Москва(Иран,Венецуела ,Казахстан)ако това се случи финсновите пазари ще полудеят
96
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
96, абе много тъпо парче си бе ! Абе Русия, откакто се е появила като държава, все й "кроят" тоалета който опсваш, ама все не могат бе ! Абе още не се е появил такъв Версаче ли, Унгаро ли ",Кавали ли, или какъвто е там, дето да направи тази работа ! Няма и да се появи соросод жалък ! Много зъби е строшила Русия и още много ще строши ако трябва !
95
5
 
13
 
! Отговори
до 102 преди 9 години
Да ли са го изклатили ще се види другия месец. Русия ще подаде иск за милиарди и съответно ще го спечели за неспазване на договора. А французите ще бъдат много мощно изклатени, доверието към тях като търговски партньор ще угасне.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А я лично жду от Столтенберга вопль "Русские идут!!!". А потом длительный полт и шмяк на асфальте...
93
12
 
2
 
! Отговори
до 98 преди 9 години
До АнонименТова са бълнувания, повтаряте като мантра Китай, Индия. Един съвет, влезни някъде в нета, където има нощни, сателитни снимки и хубаво огледай къде и колко свети в изброените от теб държави. Докато стигнат нивото на развитие на САЩ и ЕС ще минат поне 50г., ако те стоят на едно място, разбира се. Да, разбирам ентусиазма на хора като теб, това е радостта на бедните и гладните, че други бедни и гладни са смачкали богатите и ситите, но няма как да стане.
92
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
104 защи не се опиташ да еазясниш на човек роден 25 години преди 89Одисей 1
91
15
 
3
 
! Отговори
рашка с чашка преди 9 години
*** го виждам още около година, после в клозета на историята
90
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** рашковци!
89
6
 
14
 
! Отговори
до 96 преди 9 години
Коментарът ти не само е соросоиден но и лишен от здрава мисъл. Путин неможе да бъде смачкан, в момента той е най добрия политически играч в световен мащаб. Невиждам повече смисъл да разяснявам на човек роден след 89 година.
88
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бранник, Украйна в НАТО ли е ?не но на там са тръгнали, тяхно е желанието за помощ от нато, рашките никой не ги иска