Стюардеса е първата разпозната жертва от ЕърЕйша

Жената е идентифицирана по значката и от пръстови отпечатъци
Обновена: 1 яну 2015 15:36 | 1 яну 2015 15:31,
14
Стюардеса е първата разпозната жертва от ЕърЕйша
Снимка: Reuters

Днес бе идентифицирана първата жертва на самолетната катастрофа. Това е стюардесата Хаяти Лутфиа Хамид, разпозната по значката на червената й униформа, както и от пръстовите й отпечатъци.

Тялото й беше предадено днес на семейството й на кратка церемония в полицейската болница в Сурабая - индонезийския град, откъдето е излетял самолетът, след което беше погребано в родното й село.

Още по темата
Това съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Изследователски кораб, два индонезийски и южнокорейски самолет възобновиха търсенето на още останки от изчезналия самолет.

Корабът е оборудван с локатор за черни кутии и  със сонар, който може да открива метал и да предоставя триизмерни кадри от водата. Това би могло да помогне за откриването на корпуса на самолета, каза Татанг Заенудин, заместник-ръководител на спасителната операция.

Самолетите вече са в зоната на издирването. Надяваме се, че търсенето по море и от въздуха ще помогне да открием още останки от самолета, допълни Заенудин.

Метеорологичните условия продължават да са неблагоприятни и да затрудняват издирвателните работи. Морето все още не се е  успокоило и вълните достигат до 3-4 метра, а ветровете са с пориви до 70 км в час.

Две отломки, за които се смята, че са от самолета, са били извадени от водата от кораба "Бунг Томо" на индонезийския флот в залива Кумай близо до Централен Калимантан, съобщи телевизия "Метро". На едната се вижда логото на авиокомпанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: самолетЕърЕйша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕърЕйша за джуналисти ЕЙШЛАЦИ :)за останалите си е ЕърАзия
8
0
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
До номер 6:Правилна забележка,благодаря,но иначе погледнато Индонезия и Малайзия е...нещо като България и Македония.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За съжаление хумористичния тренд се задава от пикочно-половите анекдоти на Слави Трифонооов....
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 3, вица ти нито е на място, нито е смешен. А ти си едно подобие на човешко същество, мисля че и една *** е на по- високо еволуционнo ниво от теб.
5
1
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Гошо...Тъпототри големи самолетни катастрофи за една година с индонезийски самолети------------- Гоше, за тебе Индонижа, Малейжа, май е одно и тоже, а? Я *** си апни малко кисели краставици да ти се избистри главата. Не е за тебе таа работа, мисленьето, зае6и го.
4
3
 
5
 
! Отговори
ха,ха,ха, преди 9 години
Браво,3-поздрави за чудеснияти актуален лаф!Много важно дали е наистина твой,дали и кога си го чул някъде-имаш нашите аплаузи за бързата и точна реакция!ЧНГ на теб и близките ти и през цялата година да си все така находчив и да поднасяш приятни за четене неща тук!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манталитетът и мисленето на неотразимите т.нар.бг медии се въртят все около Айше. Иначе светът козва и разпознава ЕърейЖ-ЖЖЖЖЖ-а. Ама отг Айшето по-длибоко нема. Па нема! Нито от лАптопа на лАпнишараните.
2
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Много стана,три големи самолетни катастрофи за една година с индонезийски самолети.Какво е това не знам,но явно има причина и тя трябва да бъде...отстранена.Ужасът на тези хора,били в падащите самолети е неописуем.Спрете полетите,до изясняване на картината,а тя сигурно не...ясна,но няма кой да я види.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да е силна бурята не може да свали самолет веднага. Все щяха да имат време да изпратят сигнал за бедствие. Това е първото и най-важно нещо, което трябва да направят ако са в беда. Защо такъв сигнал няма? Има нещо много гнило...