Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!

Руският вицепремиер предупреди Запада: Не се опитвайте да го сваляте
23 яну 2015 17:05, Елка Василева
403
Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!
Игор Шувалов и Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският вицепремиер Игор Шувалов предупреди Запада да не се опитва да сваля от власт руския президент Владимир Путин и увери, че руснаците са готови да жертват благосъстоянието си и да понесат лишения, за да го защитят, предаде Асошиейтед прес.

Шувалов е най-високопоставеният руски представител на Световния икономически форум в швейцарския зимен курорт Давос. Той е смятан за един от най-богатите хора в руското правителство, отбелязва АП.

Според Шувалов опитите на Запада да бъде отстранен Путин само ще сплотят руската нация още повече. "Когато един руснак усеща какъвто и да е чуждестранен натиск, той никога няма да предаде лидера си. Никога! Ние ще преодолеем всякакви трудности в страната - ще ядем по-малко, ще изразходваме по-малко електричество", каза руският вицепремиер пред участниците във форума.

Думите на Шувалов предизвикаха язвителни забележки в руските социални медии. Един опозиционен активист пусна на сайта си снимки на жилищата на вицепремиера в Москва, Лондон и Австрия, за да илюстрира къде той смята да се подложи на лишенията, за които говори.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
5
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
За Родину, за Путина, вперед!
149
5
 
6
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Без *** Русия не може да съществува, без *** Русия и руският народ ще тъгуват 1000 години !!! Без *** Русия е като Северна Корея без ким не знам си кой !!! Без *** земята ще спре да се върти, а *** ще станат гейропеици и толерасти !!! Без *** петролът ще изчезне ,без *** и България не може да съществува !!! За съжаление тези простотии се въртятв главите на огромен брой заблудени хорица, които си мислят, че кремълското диктаторче мисли за нещо друго, освен ВЛАСТ , ВЛАСТ!
148
3
 
3
 
! Отговори
печени соросоидчета преди 9 години
С топчета месо от хохли, глазура от ТИКВА и ароматна Плевелка!Това драги деца е новата рецеппта на така наречените сепаратисти от ДНР и Лнр!начин на приготвяне: настигате свирепото зверче соросоидче, мачкате го с танкова верига и понеже месото му е още жилаво, като на ***, го доскълцвате с приклад!Вървят добре с водка и черен хайвер!
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВРУСКА ПЕНСИОНИРАНА ***
146
1
 
4
 
! Отговори
чук-чук преди 9 години
Чук-чук Мариопул.
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДълесЕй добре че сте вие , които пишете от Испания , Англия или Пакистан за лошите комунисти (построили за 45 години развита държава) и за добрите демокраДи (разсипали същата ) за 15 ,че да ни карате наистина да заобичаме Путин.Щото като я погледна нашата Плюмка срам ме хваща.
144
9
 
8
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ--262;Жертвите на комунизма са 200 милиона бе комунистически ***.
143
3
 
10
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ--264;Русофило--комунистите забогатявате само с КРАЖБА. Откраднахте 2 пъти държавата. След ДЕВЕТИ и след ДЕСЕТИ.
142
4
 
7
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ--245; Само Русия води война с Украйна.Не виждам други да воюват.От Русия по--голям АГРЕСОР няма.
141
2
 
6
 
! Отговори
ИСТ до справедлив преди 9 години
Бях се зарекъл да не оспорвам глупостта, но ти премина всички граници. Какви половин милион убити сърби от американците. Да не помниш убитите сърби през втората световна война, но не от американците . Най много жертви има в Сребреница - 10000 но сърбите убиха босненци. Запомни че когато пишеш големи глупости, вредиш на чорбаджията който ти плаща. Малки глупости можеш да пишеш.
140
4
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Ама,чакайте да се разберем - така и не разбрах кой и кога е заплашил ,че ще сваля Путин от власт?! Това са си руски тиражирания за трупане на имидж !
139
0
 
1
 
! Отговори
ОТ ГРАНИ.РУ преди 9 години
Русия трябва да се подготви за увеличаване на безработицата,сега е 5.2/?/ процента или 3,9 милиона работоспособни.За много хора сегашната ситуация не се разглежда като шок,но това е погрешно разбиране на ситуацията.Икономическата ситуация в Русия може да стане и по-лоша....Игор Шувалов първи заместник министъп председател на РФ пред икономическия форум в Давос-за РИА НОВОСТИ.
138
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горд народ.Почти във всяко семейство има герой загинал за родината си и за спасяване на света от кафявата чума.Те ще бъдат достойни пред предците си .
137
1
 
2
 
! Отговори
ко40 фон село преди 9 години
ти пък как ще провериш марс ли е или хале. американските научни успехи са дело на целия свят т.е. емигрантите. иначе тия кравари за европа не са чували, кво остава за марс
136
2
 
4
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 241 Ей бальк та нали ако не бяха руснаците американските астронавти щяха да умрат от глад бе
135
1
 
4
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Не Не ще се лишим ний ще умрем за нашия лидер Путин. Тьпи еврогейци. Сьщия коментар ми го изтриха ведньж. Защо?
134
2
 
1
 
! Отговори
до атлас преди 9 години
Глей кой яде дръвцето в момента.По -малко да ядат,повече да пият.
133
2
 
4
 
! Отговори
Атлас преди 9 години
Краварите ще хапнат дръвцето скоро хаха.
132
0
 
10
 
! Отговори
ko40 von selo преди 9 години
значи руснаците са най напред в космическите технологии, но били *** и всички работели в бензиностация. цяла европа 1 сателит не може да прати. а представям си без водка сега къде щяха да са. американците още снимат флага в разни халета. те не могат да излетят, на луната били кацнали
131
2
 
2
 
! Отговори
МОСКАЛА преди 9 години
Ще си го защитим разбира се.Най добрата защита е като го балсамираме и турим до Ленин за да не може Лошия Запад да ни го задигне.Яд ли ви е сега що си бутнахте мавзолея и погребахте вашата МУМИЯ?Можехте да турите там Станишев,Първанов,Доганя и другите ви велики вождове дето ви докараха до кофите за ***.