Русия няма да позволи да я превъзхождат военно

Предупреждението отправи руският министър на отбраната
Обновена: 30 яну 2015 14:25 | 30 яну 2015 12:50, Елка Василева
393
Русия няма да позволи да я превъзхождат военно
Владимир Путин и Сергей Шойгу. Снимка: архив, Reuters

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Русия няма да позволи други страни да достигнат военно превъзходство над нея и обеща да изпълни план за модернизиране на въоръжените сили, предаде Ройтерс.

"Задачата, поставена от президента - да не допуснем военно превъзходство над страната ни, ще бъде изпълнена безусловно", подчерта Шойгу на заседание на колегията на министерството на отбраната.

Във връзка със създалата се военно-политическа обстановка около Русия в плана за дейността на отбранителното ведомство за 2015 г. са внесени корекции, предвиждащи увеличаване на бойния потенциал на въоръжените сили.

За целта се предвижда да бъдат подсилени групировките на войските и силите в стратегически направления, обясни Шойгу, цитиран от ТАСС.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заблудените глу*паци безрезервно вярват, че в български магазин можеш да си купиш Моцарела и Пармезан само защото така пише на етикета. По същия начин се заблуждават, че щом на блокчето пише шоколад то те ще си хапнат именно шоколад, ако си го купят. Свещена простота.
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТИ, ЗАЩО НЕ СПЕСТЯВАШ В РУБЛИ
160
4
 
9
 
! Отговори
Би трябвало преди 9 години
Платения "демократичен" драскач да внимава, че работното време му свършва.
159
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1$=68.73 рубли. И кво? Сеирът ще настъпи, когато крупието каже:"Обърни картите!". Тогава кво? "Колта" ли ще вадят?~~Този курс го забрави! Вече е над 70 рубли за долар официално, а на черно е 80 рубли за долар.
158
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би трябвало руснаците да се замислят много сериозно, защо живеят по-зле от хората в най-бедната страна в ЕС.
157
11
 
9
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Защо *** не каже - ще ги смажем еврогейовете с перални, прахосмукачки, леки автомобили, компютри, телефони ???? Защо *** не каже на *** - ще направим долара на пух и прах, защото сте диктатори и тероризирате Света !!! Защо *** не каже - ще Ви подложим на икономически санкции, толерасти европейски такива и ще спрете да ядете, моцарела от Мурманск ??? Всички диктатори плашат народите , които подтискат , с "лошия Запад"!!! *** просто има ядрено оръжие, но си е ДИКТАТОР !!!
156
4
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Ако решат китайците да се въоръжават - спукана им е работата. Подобно е и със САЩ. Дори и целия БВП да отделят за въоръжаване няма как да се мерят с такива огромни икономики. Едната не си пуска учените и си ги произвежда, а другата си ги купува на кило и руснаци включително.ШойгуОВ първо да се научи какви са руските (съотв. славянските) имена и после да дърви ***.
155
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Третата поред война за ресурсите на Русия предстои.Първата - на Наполеон предизвика война в цяла Европа.Втората- на Хитлер прерасна в световна война.Третата... ще видим. Вероятно и в Космоса.А ние остава да се надяваме че най-тежкия ответен удар ще е не по базите разположени в разни невзрачни държавички около Русия, а по териториите на истинските агресори.
154
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в България пенсионерите ровят в кофите за ***, насвякъде мръсотия и просяци - евроатлантизъм.
153
6
 
4
 
! Отговори
Кило Моцарела преди 9 години
В Москва струва 167 рубли - 6,70 лева за килограм. Колкото и да ви е гадно, истината е такава.
152
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, братушка, руския език е като БЪЛГАРСКИЯ, а не обратното. Вземи се ограмоти, стига си чел за танкове и базуки.
151
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен е напълно нормално да се подиграваме на руснаците.
150
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кило Моцарелатая цена която сте написали за моцарелата в москва сигурно е за пакетче от 125 грама, в Русия моцарелата насвякаде я проадават на разафсовки от 100,125 и 150 грама
149
6
 
6
 
! Отговори
До шмайзер пастърма преди 9 години
Лозунгите са си лозунги. Но при бай Тошо всеки получаваше чене безплатно. Сега едно чене струва луди пари. Една пломба струва 100 лева, един мост - 300. Това са безумни пари за българина. И българина масово ходи с празна като пещера уста!!! Сега не се зъбим. Сега фъфлим и дробим попара без сирене и без масло!!!
148
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кило МоцарелаУважаеми товарищ, аз за пореедн път се убеждавам че Вие пишете от Рассията и никога не сте влизали в български супермаркет, да Ви кажа за ад сте информрана там в Масковссия отдел :в страните от "загниващия" ЕС в т.ч. и България има хиляди видове моцарела и цените варират от около 3,50 евро за килограм до 20 евро та и повече, зависи от какво мляко е направена, с какво е и т.н ит.н и т.н, снощи си купих моцарела от бивослко мляко за 19 лева, която е една от най-скъпите :)
147
3
 
6
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Дрънкането на оръжие на руската азиатска орда спешно налага да има бази на НАТО в Родината ни.От 1990г Русия не е преставала да анексира и да воюва със всички свои съседи.Винаги добре дошли НАТО!Тук ли е НАТО руски ботуш няма да припари.
146
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Вярвате, че рублата е подценена и долара ще девалвира, но се запасявате с долари, а не с рубли"---------------------------------КОЙ СЕ ЗАПАСЯВА С ДОЛАРИ, БЕ ШУШУМИГО. ХАЙДЕ, ВЪРВИ СЕ ЗАПАСЯВАЙ С ДОЛАРИ, АКО ТИ Е ТОЛКО АКЪЛА. БЪРЗО ЩЕ МИНЕШ. НЯМА ДА ЧАКАШ ПРЕД БАНКАТА, ЩОТО НЕ СЕ ВИЯТ ОПАШКИ ЗА ЖЕЛАЕЩИ.---Има уеб-камери от любимата ти страна. Може да видиш какво става пред обменните бюра там.
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен папагалПросто е - в некапиталистическите страни не пускат - има визов режим. панятна?
144
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли още наивници които вярват, че в русия се живее добре след като инфлацията за една година е трицифрена?
143
3
 
4
 
! Отговори
шмайзер пастърма преди 9 години
до СПРАВЕДЛИВко речи - ноу-хау, това е *** прогнила капиталистическа думичка, кажи го по рускаму"В чест на 9-ти септември да озъбим целия български народ" надпис в стоматологичен кабинет