Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис

Мъжът се опитал да отнеме пистолет от органите на реда
130
Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис
Кадри: YouTube

Полицаи от Лос Анджелис застреляха мъж, вероятно бездомник, докато той се е опитал да отнеме пистолета на един от тях, предаде Франс прес.

Очевидец на инцидента е направил видеоклип, който стана популярен в социалните медии няколко часа по-късно. Полицията пък съобщи, че записът ще бъде използван в тяхното разследване.

Капитан Андрю Смит от полицията заяви, че полицаите са простреляли мъжа, докато той се е борел на земята, за да отнеме пистолета на един от полицаите. Преди това тейзърът не му е подействал и полицаите са се опитвали да го контролират.

Всичко започнало, след като служителите на реда са получили сигнал за грабеж. При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж.

Записът показва как четиримата полицаи се борят с мъжа сред палатките и кашоните на лагер на бездомници. В един момент се чува думата "пистолет", последвана от около пет изстрела.

Малко след инцидента мъжът е починал в местна болница.

Няколко часа след инцидента обстановката в квартала беше напрегната. Разследването на инцидента ще се води от независим инспектор.

Полицаите, участвали в стрелбата, са временно отстранени от работа, съобщава БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 70А пък на който не му харесва, че не ми харесва да ходи в Северна Корея - там всички са длъжни да им харесва.
51
6
 
18
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Да живее "ДЕМОКРАЦИЯТА"
50
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами там стрелят пред камера от телефон, в Москва камерите не работеха. Тук се знае убиецът, пък и е човек на закона. Ако не беше правил опит да му отнема оръжието, нямаше да има драма и профанизирани изказвания. На който не му харесва да ходи в Русия.
49
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като куче го застреляха. Те така си убиват от 300 години, но сега ги снимат, та излиза наяве. И винаги черните са виновни или бедните.
48
6
 
19
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Новината е стара и не вярно представена четете в други сайтове там според очевидец който е заснел с камера полицейската стрелба той е бил повален на земята и не е видял мъжът да се опитва да вземе оръжието на полицая.
47
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е***и нещастниците, 4 души не могат да озаптят един кльощав клош, да им имам полицията. На тия палките явно са им декоративни, дали щеше да се съпротивлява след като го изперат с гумата през главата? Не, обаче с патлака е по-лесно...
46
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иската да освобождавате *** ли? хихихи Комуниста нема нема и замечтае за големият кафяв хобот на някоя *** .После ще заживеете на съпружески начала в Холандия ли?Или в Америка?
45
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
O SVESHTENNA PROSTOTA...I PONIATIE NIAMATE KAKVO E TUK!VAV KAKAV SVIAT JIVEETE NE ZNAM, IMENNO ZA TOVA SE RADVAM CHE EMIGRIRAH! ZAKONITE SA ZA VSICHKI, NE BI MIRNO SEDIALO NE BI CHUDO VIDIALO...
44
13
 
43
 
! Отговори
уйо преди 9 години
За 1 ден видеото има над 30 милиона гледания. Има множество видеа с брутални убийства извършени от полицията в САЩ. Този клошар го бият дузина полицаи и накрая го застрелват с 5 изтрела като куче, има вида как ритат в главата пребита жена, също и как с юмруци в лицето бият жени, ритани в главата малки деца.....точно за тия ценности ли ще ме учи Плевнелиев и разни любители на САЩ където има над 45 милиона клошари и над 100 милиона крайно бедни.
43
10
 
34
 
! Отговори
Коко преди 9 години
И тея (Американците) проповядват демокрация и равенство на хората по света и критикуват "недемократичните" дбржави. То това е най терористичната дьржава.
42
8
 
28
 
! Отговори
Byzantine преди 9 години
Този клип нищо не е , в тубата има хиляди по - брутални . Положението в САЩ става по - страшно отколкото в Германия на Хитлер . 800 лагера на ФЕМА в страната с милиони пластмасови ковчези (даже не ги и крият) , 30 000 гилотини в казармите (има ги снимани от войници вижте в тубата) , военните имат полицейски правомощия . Конгресмен Рон Пол бие тревога , нещо много лошо ще се случи скоро, дано не съм жив да го видя ама надали .
41
6
 
16
 
! Отговори
Kkk преди 9 години
Az jiveia v amerika veche or dve godini i moga samo da vi kaja che povecheto policai tuk mnogo si viarvat...mnogo sa komoleksirani i postooano nalitat na boi bez prichina... Az ravotia kato ubar noshtno vreme I prednata subota edva ne me previha 10tina policaia za tova che sum vliazul v ednoposochna ulica koitato nikade nqmashe znak che e ednoposochna i ediniat ot tiah koito se vodi nqkakuv supervisor posegna da me udari s fenera si koito e kato palka dobre che se otdrupnah inache shteshe da r
40
8
 
47
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Ооооо, мада факаааа, мада факаааа, мада фака.... великите хамерикански полицаи 4-*** на брой се бориха с един и накрая един от тях реши да не се боричка и за по- лесно го разстреля.Принципи на хамериканската полиция. К'во да прайш!
39
30
 
20
 
! Отговори
САЩ преди 9 години
Точно така се действа в подобни случаи, рубладжии пробити
38
3
 
34
 
! Отговори
ГЕрмания друг път преди 9 години
Ти Германия само на снимка си я виждал май. Зад привидно лъскавата фасада има и много гнилоч. Смееш ли вечерта да се разхождаш срещу Европейската банка? В градинката отсреща. Да, за центъра на Франкфурт говоря. Зад пейките всеки ден можеш да намериш спринцовки. Я се разходи по пазарската улица посред бял ден... Да видим на колко места могат да те ограбят просяци и крадци... Решаваш да отидеш другаде, качваш се в S-bahn-а ... пълно с черни вътре и *** вътре. Понякога въввагона няма и един немец
37
4
 
17
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
"При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж."що за безсмислица е това изречение?Инъче е ясно че друъгия е Човека Долар с който са осъществявали финансови операции
36
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DEMOKRAZIA PO AMERIKANSKI
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NO NALI V AMERIKA NIAMA BEDNI,KAMO LI BEZDOMNIZI.TAM POLIZAITE NIAMAT ORAGIE,IMAT SAMO KOPRINENI RAKAVIZI
34
15
 
18
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
И аз си мечтая всеки ден за САЩ, тук в Германия голяма тъпня. Един път не съм видял полицай да застреля някой. Спокойствие, ред, лъскави мерцедеси - пълна скука....Сега ще подам пак молба - все пак един бездомник са застреляли, мога аз да съм щастливеца който ще заеме неговото място.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TAKA SE GIVEE V AMERIKA-OTGOVORIHA OT AM. POSOLSTVV SOFIA.ZA DEMOKRAZIATA V AMERIKATA SE DAVAT I GERTVI.