Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"

Официалните резултати ще бъдат огласени на 13 април
Обновена: 11 апр 2015 12:12 | 11 апр 2015 12:08, Анисия Иванова
234
Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин стана личност на годината в класацията, съставена от читателите на американското сп. "Тайм". Той разделя първото място с 6,9 процента от гласовете с южнокорейската певица Си Ел от групата 2NE1, получила същия брой гласове.

Гласуването се е състояло на официалния сайт на изданието и във всичките му акаунти в социалните мрежи. То е завършило в петък в 23.59 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ или в 6.59 часа днес по московско време, предаде ТАСС.

В първата тройка е попаднала още една представителка на шоубизнеса, известната американска певица Лейди Гага.
Папа Франциск е на десета позиция в Топ 100 с 1,5%. Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са заели 11-о и съответно 12-о място с 1,5% и 1,4%.

Сред другите световни лидери, намерили място в класацията, са канцлерът на Германия Ангела Меркел с 0,9%, председателят на КНР Си Цзинпин и президентът на Сирия Башар Асад също с 0,9%. Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е с 0,8 %. Далай Лама е на 7-о място с 1,7% от гласовете.

Резултатите от класацията са предварителни. Официалните ще  бъдат огласени на 13 април, след като сп. "Тайм" извърши окончателното преброяване на гласовете. Самата редакция на сп. "Тайм" ще огласи своята класация на 16 април.

Седмичникът "Тайм" излиза от 1923 г. Рейтингът Топ 100 на  най-влиятелните личности в света се публикува от 1999 г. Често мненията на читателите и на самото издание не съвпадат.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Законът в САЩ позволява арестуването и разпити чрез измъчване на всеки само по подозрение без да са предявени обвинения и без разрешение от съдия. Американските концлагери са пълни със задържани които системно са подложени на мъчения. Протестиращите от Уолстрийт изведнъж се изпариха. САЩ се тресе от убийства и протести на расова основа. Масово следене на интернет и подслушване на телефони. САЩ = диктатура. САЩ = обикновен фашизъм.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А с оня там габонеца, габонец ли беше, ганаец - кво става с габонеца.
49
4
 
1
 
! Отговори
товаришч преди 9 години
Дрогери, Русия винаги освобождава държави от техните народи...Такава е руската традиция. Кат Русия няма друга,тъй коварна на света.
48
3
 
2
 
! Отговори
А танкист преди 9 години
Към ПутинАз съм перхидролено човече на тревата мил другар с кафеникаво елече и белокос овчар.На Путин той се врече,на овцете господар. И от България се отрече.На джуджето голям олтар.Нашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час.
47
2
 
5
 
! Отговори
Нашист преди 9 години
Браво на Владимир Владимирович! И той е човек на годината според "Тайм", като Адолф Хитлер през 1938 година. Браво!
46
2
 
2
 
! Отговори
демократ преди 9 години
сп. "Тайм" нещо са объркали.Най известния певец е Путин, а най влиятелната дама е корейска певица..ха..ха
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари, ... нека го кажа с думи прости така че дори вие да ме разберете:Дните на диктаторчето на снимката са преброени, както са преброени и вашите дни ...на дъртите комунисти по чисто физиологически причини, на платените атакисти - защото това е последния им парламент !Колкото до любимия ви другар путин ... очаквайте го скоро в ролята на Кадафи - напикан и разплакан !
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 62и 63Да не ви се е явил духът на немцов? я го попитайте защо цру и пентагите са убили кенеди, да ии попитайте за числата от тотото, че сметките ми за ток колкото на депутат заплатата са набъбнали
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РУСКИТЕ ВЛАСТИ ПРЕЗ ИЗМИНАВАЩАТА СЕДМИЦА ОБЯВИХА ,ЧЕ РУССКАТА ДЪРЖАВА ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ ЗАЩИТАВА ХРИСТИЯНИТЕ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ПО ВСЯКЯАКЪВ НАЧИН .А САЩ ВИНАГИ СА ЗАЩИТАВАЛИ САМО *** ВРАГОВЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ИЗРАЕЛМ,САУ АРАБИЯ,КАТАР И БАХРЕЙН И ИД ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ,ТЕ ЩАТИТЕ ДАЖЕ СЪЗДАДОХА ВРАГОВЕТЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари, ... нека го кажа с думи прости така че дори вие да ме разберете:Дните на диктаторчето на снимката са преброени, както са преброени и вашите дни ...на дъртите комунисти по чисто физиологически причини, на платените атакисти - защото това е последния им парламент !
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РУСИЯ И ПУТИН НОСЯТ НАДЕЖДА И СВОБОДА ЗА ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ ОТ ЧИФУТСКАТА САТАНИНСКА ЧУМА.
40
3
 
8
 
! Отговори
ЛОГОС преди 9 години
НИТО СЪМ ***,НИТО РУСОФИЛ,АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И КАТО ТАКЪВ МРАЗЯ БЕЗПЛАТНО ЮДЕО-МАСОНСКАТА КЛОАКА САЩ И ЩОМ ПУТИН СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РОДШИЛДОВИТЕ ВЛЕЧУГИ ,ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ Е ЧОВЕКА -НАДЕЖДАТА ЗА СВЕТА И ЗАТОВА КАТО ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК ,КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ПРАВОСЛАВНА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ И АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ..
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НОРМАЛНО Е ЛИДЕРЪТ НА НАРОДА СПАСИЛ ТОЛКОВА НАРОДИ ОТ КОЛОНИАЛИЗЪМ...............нормално е да си пиеш хапчетата рано сутрин
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
призовавам всеки който пише за путин ВИНАГИ да пише това име с малка буква !
37
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
путин може и да е убил Немцов, но с това проблемите му не се решават, а само започват.
36
8
 
3
 
! Отговори
Пепеляшка преди 9 години
Путин е най-високия и красив и умен президент....След като уби опозицията и Немцов.Май всеки ден пита своето огледалце на ГРУ?..ха..ха
35
0
 
1
 
! Отговори
стоян петров преди 9 години
Родоотстъпник, няма да заложиш на Русефф, ами на Трите хикса!
34
1
 
11
 
! Отговори
То се знае преди 9 години
Тези от "Таим" сега ли разбраха??? Че то се знае от няколко години това...Я вижте в западните форуми какво пишат--Путин е 1 от няколко години там....И все повече почват да ненавиждат САЩ.Та тъй г-да ***....даже бившите съюзници на САЩ ги мразят.......
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KAPITALISTITE I IMPERIALISTITE GO MRAZIAT,NO NARODITE GO OBICAT.
32
4
 
5
 
! Отговори
Чичо Ади Шикългрубер преди 9 години
Да ви покажа ли корицата на "Тайм" с човек на годината, 1938?