Порошенко: Украйна е в истинска война с Русия!

Президентът не вижда военно разрешение на конфликта
Обновена: 20 май 2015 14:02 | 20 май 2015 12:50, Анисия Иванова
415
Порошенко: Украйна е в истинска война с Русия!
Снимка: Bulgaria On Air

Украйна е в истинска война с Русия, заяви украинският президент Петро Порошенко в инетрвю за Би Би Си.

Той предупреди, че украинците трябва да се подготвят и да не дават на руснаците дори шанс за провокация.

Във вторник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призова за край на руските учения в близост до украинската граница и настоя Москва да бъде по-прозрачна, когато става въпрос за военни дейности.

Порошенко заяви, че не вижда военно разрешение на конфликта в източната част на страната.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
20
 
5
 
! Отговори
Бай Кире.. преди 9 години
Да се спори с руските дупедавци на България е напълно излишно.Това са жалки и нещастни хорица, с примитивен мозък и възможности.Безмислено е!
196
2
 
3
 
! Отговори
Спас преди 9 години
До Анонимен 305Поставям ти минус, защото си пропуснал да сложиш кавички на думичките "руската окупация"!!:)))......другото е истина!:))))))))))))))))
195
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАмнести Интернешънъл съобщава за 450 000 цивилни жертви в Ирак. Имат сайт. За Виетнам самите американци признават за 1 000 000, което значи, че са повече..И пак ти казвам, щетите от руската окупация и американската в Ирак и Виетнам са просто смешно несъпоставими, няма никакъв смисъл да го теглиш този локум...
194
2
 
16
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Украинската хунта да спре избиването на народа си!!!!!
193
2
 
10
 
! Отговори
коко преди 9 години
Първата жертва на войната е истината!Кой започна войната всички видяха.последствията на всякъде са едни и същи-ескалация!Че има руски войски в Украйна е по ясно от бял ден.Разбиването на повечето боеспособни съединения на Украйна няма как да е дело на БИВШИ МИНОРИ И ТРАКТОРИСТИ както се изразява Путин.Същия изпълни целта си!След този позорен разгром проамериканската власт бързо ще падне от власт по примера на Саакашвили и Грузинска мечта.Новата власт ще е доста по благосклонна и неутрална.
192
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТикво манипулативна, във всичките изброени от теб конфликта не са загинали повече от 100 човека. А 2 000 000? В 21 век кой пролива невинна кръв, руснаците ли?
191
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМного грешно си запознат. Знае се името на пилота стрелял по Боинга и името на диспечерката отклонила го от курса и намалила височината му за да може да влезе в обсега на украинския самолет. И двамата са избягали от Украйна. А самия факт, че изведнъж цялата западна преса загуби интерес към случая, трябва да ти говори достатъчно...Доказа се, че Боинга е свален не с Бук, какъвто между другото ДНР не разполагат
190
2
 
8
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Всички агенти, войници и наемници от САЩ, Литва, Латвия, Естония, Полша, Швеция, Норвегия и ........т.н., да бъдат изгонени!! Учения на чужда територия да се провеждат след допитване до населението!!! Например в България, натовците -вън!!! И ще има мир!!!
189
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕй, това краварските гъзоблизци лъжете не по-зле от Порошенко...Русия води 35 войни след ВСВ , участва в над 200 въоръжени конфликта и изби над 2 000 000 цивилни граждани, не САЩ, нали?
188
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАми руския Туполев преди 2 години и малайзийският свален миналата година, Защо, не си ли запознат?
187
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъдещето на Европейския съюз е в Руската федерация. Ако Путин ни приеме.
186
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ukrainofillАко под цивилизация разбираш изгарянето на живи невъоръжени хора, избиването на невинни жени и деца, обстрелването с тежки оръжия на жилищни квартали, свалянето на пътнически самолети имаш нужда от спешен психиатричен преглед. А кой всъщност е "***" се вижда и без коментар...
185
9
 
2
 
! Отговори
ukrainofill преди 9 години
До 277--------------Работил съм и съм живял в Украина шест години.Заедно с Прибалтика това бяха кажи-речи единствените цивилизовани места в иначе дивия СССР.Особено Западна Украина-красота и културни хора.Колкото по на Изток се придвижваш в Украина,толкова по диво ставаше-пияндета рускоговорящи и нарастваща тревога.Зомбитата,които пелтечат рашистката пропаганда ги съжалявам-това е утайката на България.
184
4
 
11
 
! Отговори
vaskes преди 9 години
Фашизма си намери нова родина тя се казва... Украина..
183
2
 
7
 
! Отговори
да-м преди 9 години
Дори Юшченко каза, че на света му е писнало от Украйна. Аз бих добавил и от САЩ и общите им лъжи. Жалко за загиналите. Виновните се знаят.
182
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 273Явно не си чел коментарите на ТОДОР ХРИСТОВ,Zeus,ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ,славянин и други знайни и незнайни източни *** ,които чупят *** по няколко пъти на ден !
181
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката: Гостенин от ДНР дошъл при роднина в ЛНР и паркирл неправилно пред гаража на съседа !
180
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Василев 268Другарю Василев,не виждаш ли че РФ е в системна криза!Космическите им ракети падат като гнили круши,свива се бюджета им,режат с по 10-15% от здравеопазването,социалните разходи,образованието,културата,дори военния бюджет е орязан!Харчат се последните $ от валутния резерв и федералния резервен фонд за развитие,до Нова Година или най късно в началото на 2016 г Мечока е чао,остава без денги и навлиза окончателно в 5-10 годишна рецесия !
179
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До на кръст 265Много добър клип са направили в Моссфилм!Виж в тубата и клипа за падащата ракета при пуск на прехвалената С-300 !
178
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ,ТЪЙ ПРОКЛЕТА НА СВЕТАТЯ НИ ХВЪРЛИ ВЪВ ОБОРА ВЪВ ГОВЕЖДИТЕ ЛАjНА.РУСКА СИЛА РУСКА ВОЛЯ РУСКИ *** БЕЗ СЪВЕСТ, ЧЕСТ КАЗВА ВСИЧКИ ЩЕ ИЗКОЛЯ