САЩ и Г-7 категорични: Не искаме пак Студена война

Демократичните страни няма да се поддадат на опитите на Русия
8 юни 2015 07:19,
74
САЩ и Г-7 категорични: Не искаме пак Студена война
Снимка: Архив Reuters

САЩ и другите страни от Г-7 не искат връщане към Студената война, заяви днес говорителят на Белия дом Джош Ърнест, цитиран от ТАСС.

"Г-7 е група от демократични страни, привързана към набор от общи ценности", каза пред репортери Ърнест, който придружава американския президент Барак Обама на срещата на върха на Г-7 в Германия.

По думите му тези държави се стремят да насърчават тези ценности в целия свят.

"Предполагам, че има някои, в частност президентът (на Русия Владимир) Путин, които се опитват да върнат или отново да разпалят манталитета на Студената война. Но това определено не влиза в плановете на САЩ или другите страни от седморката", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
21
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Хем не искат нова студена война (на думи), хем я правят (на дела). На думите им ли да вярваме или на делата им ? Това американско заявление е типичен пример на двойни стандарти.
30
2
 
22
 
! Отговори
карагъч преди 8 години
Явно че не искат студена война. Явно искат топла война, щом непрекъснато се доближават до границите на Русия и е обграждат с бази. В това число и в България.
29
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не на русия!
28
3
 
22
 
! Отговори
лицемерие преди 8 години
Като не искате , защо тласкате света натам ?????
27
15
 
7
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
A защо, след като САЩ и ЕС не стават за нищо и там няма ценности, всички вие карате западни коли, слушате западна музика, гледате западни филми, ползвате вражи американски Айфони и Айпади, почивате в Европа и Америка, изпращате децата си да учат и живеят в Европа и Америка, обръщате спестяванията си в долари и евро, ползвате банкови карти VISA или MasterCard и т.н., и т.н. Списъкът на вашето лицемерие може да се продължава до безкрайност... хахаха. :)))
26
9
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
До SSСпокойно, ще ООООООчаства :))
25
4
 
29
 
! Отговори
Актуален и Велик преди 8 години
До дневния ред, който пише: Дневния ред на Г-7: Първа точка: Владимир Путин; Втора точка: Владимир Путин; Трета точка: Владимир Путин; Четвърта точка...====Владимир Путин е във всяка точка на дневния ред, значи реално присъства в Бавария. Невъзможно е да го изолират.
24
4
 
15
 
! Отговори
SS преди 8 години
А защо в Г- 7 не очаства Китай?
23
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kaжете си го в прав текст: Не искаме "студена" а "изпепеляваща" война!
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ФАЩ и Г-7 категорични: Не искаме пак Студена война - кой ви пита, нещшастни?
21
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В ЕС няма ценности! Има - *ията, патологичната алчност и пр.
20
4
 
37
 
! Отговори
вие питате преди 8 години
Вие питате: Как американската държава постига американските ценности?Ние отговаряме: По три начина, първо с бомбардировки, второ с бомбардировки и трето с бомбардировки.
19
2
 
6
 
! Отговори
Ленин преди 8 години
Всекиму своето. Няма да се дадем във властта нито на илюзиите, нито на унинието. Да не се боим да си признаваме грешките, да не се боим да ги поправяме чрез многократни и повторни усилия и ние ще бъдем на самия връх.В
18
2
 
20
 
! Отговори
Ленин преди 8 години
Капиталистите ще ни продадът и въжето, на което ще ги обесим.
17
5
 
31
 
! Отговори
до номер 17 преди 8 години
Грешка в мисленето, другарю номер 17! В ЕС няма ценности! Мутрите ли са ценност? Бюрокрацията ли е ценност? Корупцията ли е ценност? Липсата на нравственост ли е ценност? Фашисткия режим в Куев ли е ценност? Бедността ли е ценност? Зависимостта от американската империя ли е ценност? Алчните и крадливи банки ли са ценност? 400 000 евро в годината за КриСталина ли е ценност?
16
3
 
29
 
! Отговори
добряци преди 8 години
След като западняците са такива добряци и ценители на европейските ценности, защо не изпратят излишъците си от месо, плодове и зеленчуци, риба и всичко останало забранено от руските контра-санкции, за Донбасс. За страдащото от войната мирно население?
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реално------символите няма да ни стигна да изредим "ценностите" на тези лицемери от снимката.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сталин: Кой ви пита, цървуле демосрадски?
13
4
 
17
 
! Отговори
без Г-7 преди 8 години
STOP G7
12
3
 
30
 
! Отговори
реално преди 8 години
"Г-7 е група от демократични страни, привързана към набор от общи ценности"....какви ценности---Тайни затвори на ЦРУ...Подслушване на обикновенни граждани...Гей култура....Производствуо на биологическо оръжие в военни лаборатрии на Пентагона...Бомбандировки на мирни жители съз забранени бомби--фосфорни,касетъчни и с обеднен уран...Организиране на кървави преврати в десетки страни....Създаване на терористични организации-Талибани,Ал Кайда,И.Дърдава,Ал Насури..Та за кави ценности ми говорят ТЕЗИ??