Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче

Бойната машина била открадната от военна част в град Чита
19 авг 2015 12:18, Елка Василева
157
Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче
Снимка: архив, Reuters

Пияни мъже с военни униформи се разходиха с БТР по улиците на руския град Чита, пише Lenta.ru, като цитира сайта на МВР в Забайкалския край.

На 18 август вечерта в полицията е подаден сигнал, че пред магазин е паркиран бронетранспортьор, на който се качил млад мъж, изглеждащ пиян. След това бронираната машина тръгнала. По думите на очевидци БТР-ът навлизал в лентата за насрещно движение, създавайки аварийни ситуации.

Служители на правоохранителните органи задържали бойната машина в двор на жилищна сграда. Намиралите се обаче вътре двама мъже, видимо пияни, отказали да излязат. Инспекторите от пътната полиция разбили стъклото, вероятно с чук и измъкнали мъжете.

"На водача на бронетранспортьора са съставени протоколи за шофиране в пияно състояние, а освен това той не е имал право да управлява БТР. Задържаните военнослужещи са предадени във военната комендатура", съобщиха от регионалното управление на МВР.

Пред агенция Чита.Ру местен жител разказа, че бойната машина е била открадната от военна част. БТР-ът е бил задържан от пет екипа на пътната полиция, като преследването на машината приключило едва след като тя се натъкнала на някакво препятствие и спряла.

След медицинско освидетелстване и установяване на факта, че са били пияни, военнослужещите ще бъдат уволнени от армията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Хаха, ***.Това ми напомня за оня откчалник в щатите дето караше танк по една магистрала. :)
90
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВ Русия няма концлагери и никога не имало. А измислиците за Гулаг бяха разпрострянявани от петата колона и НПОтата след 90та - къде са жертвите, къде са убитите и техните близки - досега нико не се е обадил.Това е една тежка, гнусна и арогантна лъжа. Толкова голяма и немислима, та ум не ти го побира.Типично по руски!
89
3
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
СЕГА ПУТИН ЩЕ НАКАЖЕ ТЕЗИ ,КОИТО СА ИЗВЪРШИЛИ КОНТРОЛ И СИ ПЪХАТ НОСОВЕТЕ ТАМ КЪДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА ! ТОЗИ БТР ТАЙНО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ПРОРУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ ,А ОФИЦИАЛНО БТР-ът ЩЕШЕ ДА СЕ ВОДИ ОТКРАДНАТ ,БРАКУВАН ИЛИ НЕЩО ДРУГО !
88
3
 
6
 
! Отговори
до Shark преди 8 години
я им кажи на неверниците кви бомбардировачи имат руснаците. Само който не е излетял той не е паднал :)Кажи им и как за 2 дни ще стигнете до Киев и след още 2 сте в Берлин :)Накрая и някой искандер може да им метнеш.
87
3
 
7
 
! Отговори
Пеленаци преди 8 години
Много бързо забравя българина руския ботуш . надявам се че е при по малка група или при такива индивиди направени от руски части.. за това така им работят и мозъците .
86
4
 
7
 
! Отговори
Доброто преди 8 години
До АнонименЗа Гулаг и Сибир говориме. В Гуантанамо има няколко козоеци. В Русиа е мащаба . колко българи са затрили .. жалко че не помните или не ви плащат да помните .. Но едно Белене ще направиш , ще ти се види като чалга клуба ви на село
85
2
 
8
 
! Отговори
Фори преди 8 години
Америка та Америка ... Аз освен пияни руснаци тука друго не видях. Явно некой го натиска ААмерика по точката
84
3
 
10
 
! Отговори
Космоса преди 8 години
До АнонименНали тва са руски солдати ве, какви Америки тука ви гонят. И водката си е била руска и БТР. Няма следи от ЦРУ или за вас има празни манерки руски . Червен терор да видят децата ви да ви запомнят ..
83
4
 
8
 
! Отговори
Зимната Война преди 8 години
Я прочетете за Финландската война как ушанките за два салама загубили битката . Смешници щалко за един милион руснаци - за два салама Санчо, за два салама.
82
5
 
8
 
! Отговори
Доброто преди 8 години
Поне си имат още концлагери - да ги пращат там . Избивай собствения си народ-това е чалъма
81
3
 
8
 
! Отговори
Четете преди 8 години
Който е чел История - *** не люби .. да го знаете другари
80
5
 
4
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До BeleneКато не ти трябват акъли няма и ти да ръсиш акъл кой за къде да заминава, ясно! И аз се дразня от кухи *** като теб, които само акъл дават, и етикети лепя кой какъв е, а когато им се каже нещо в очите се правят на велики, дразнел се, айде ходи се скрий при някое американско ***.
79
3
 
8
 
! Отговори
За Ватниците с Любов преди 8 години
До АнонименПотъва парахода на Другарите като руска подводница ...
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vodkaако е бил и с мустаци значи е посланика.
77
3
 
8
 
! Отговори
Твари преди 8 години
До АнонименМного дефекти по тебе има . От главата до петите си дефектен . Какво циврите тука . Ще го бъде Евро Съюза и НАТО . щеш не щеш - ще го ядеш с опаковката . само *** останаха в тая държава . Кофти матерял.
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BeleneНа кой му пука за историята на троя живот и къде си си намерил място бе нещастни самотнико, тръгнал в интернет да си излива чувствата, ай сиктир на кой му дреме за теб...
75
3
 
7
 
! Отговори
vodka преди 8 години
Вчера в 8.15 ч. сутринта, от входа на руското посолство излезе пиян руснак по долни ***, с червена тениска с надпис "Россия", военна фуражка и кубинки. Жена му (явно) го дърпаше да не пресича на червено, но силата надви и едвам не го сгазихме. Жалка картинка!
74
6
 
5
 
! Отговори
Belene преди 8 години
До АнонименАз съм си намерил мястото вече .. не ми трябват акъли..дразня се на шамандури като теб дуалистки кибици - ако не си с Русия трябва да си с САЩ и обратното .. ама аз искам да го поставя и на едните и на другите .. и накрая на теб. твари продажни . България това е. Ни ми дреме за Обама ни за Птльо с малаката играчка .. Докато има такива като теб все някой ще ни продаде на някого .. трябва да изчезнеш някъде при братята си .. далече далече
73
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кеф! Соросоидната *** повръща кръв!
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"БТР-а се натъкнал на препятствие и спрял???Е не може да е истина - руски, супер-, хипер- БТР от 8-мо поколение, от който се плаши целия свят и да спре в някаква буца???"...Повръщай кръв, повръщай! Продължавай да се цепиш.