Меркел сбърка с поканата си към мигрантите

Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото допусне!
Обновена: 20 сеп 2015 10:43 | 20 сеп 2015 10:25,
129
Меркел сбърка с поканата си към мигрантите
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел направи грешка с призива, че всички мигранти са добре дошли в Германия. Не зная тя дали съжалява, но в Западна Европа съжаляват, защото това предизвика огромен бежански поток, обяви пред bTV Славчо Велков, експерт по сигурността.

Той напомни, че България все още не е толкова застрашена от бежанската криза заради страха на мигрантите от режима на регистрация у нас.

Велков не смята, че Турция целенасочено изпраща имигрантите от Близкия Изток към Западна Европа, а по-скоро се грижи за националната си сигурност.

Експертът обаче вижда проблем в това, че България не е част от шенгенското пространство.

Заради този факт държавата ни може да се превърне в буферна зона за филтрация на бежанците.

"Това ще е голямо предизвикателство за националната ни сигурност, ще доведе и до висока степен на епидемиологична опасност", предупреди Велков. По думите му официалната позиция на България трябва да е против тази идея.

Той повтори опасенията и на други анализатори, които твърдят, че много от мигрантите, насочили се към Западна Европа, всъщност са икономически мигранти, а не хора, които бягат от войната.

"В тези групи се наблюдават едни здрави, добре облечени млади мъже", припомни експертът.

Според Велков Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото позволи допусне.

"Трудно ще се случи, ако има общ единен отговор на проблема с бежанците", каза в заключение експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
До Човек: колко ти е голям,за да го лапна и хвърля ли много.Ако имаш приятели групово да ме обладеете кажи.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оди сей, точно с ТТИП ни гласяха "строгата" каишка на врата и донорство за ТЯХНАТА икономика с разрушителни последици за здравето ни и икономиката. За янките няма съюзници, има само донори.
21
12
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
35 Малко по-добре от теб познавам германците и за това смея да твърдя , че те разсъждават като мен
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оди сей, не говори от името на германците, не са те упълномощили, ***....
19
0
 
17
 
! Отговори
зъъъън!!! преди 8 години
Сега е редно след,като е осъзнала грешката си Меркел да излезе и да се разкае пред цяла Европа и да каже,че Орбан е прав и тези"бежанци"да се депортират в собствените им страни.
18
15
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
29 Е няма как да може човек да отговори на всичките ви щуротии .Само ще вметна , че в резултат на бежанската криза преговорите за свободна търговия между Ес и САЩ бяха замразени . Кой има сметка от това и кой няма .Кой има сметка от разпадащ се ЕС и кой няма Кой иска да се разправи поотделно със всяка страна Кому е угодно слаба и разпокъсан Европа Това не е Америка , най-малкото защото на нея и е необходим силен и крупен преговарящ като контрагент .
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да не ни натресат бежански лагери и да станем буферна зона на ЕС, трябва незабавно да станем членове на Шенген. Така ще се увеличи натиска по границата ни, но и възможностите ни за противодействие.
16
5
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Има ли тук пичове с големи хурки да ми напълнят задницата с безработни човечета,както и устичката да ми напълните?
15
22
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
24 извинявай , ти в Германия стъпвал ли си , къде я видя тази окупация имаш ли представа какво значи окупация . Та германците са безкрайно благодарни на Америка за това което направи за тях след войната . Благодарение на Америка се възстановиха и станаха първа сила в Европа и америка ги запази от Съветския комунизъм
14
1
 
8
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Одисейке гейска, дупето държи ли още или вече толкоз е разширено като язовирна тръба?
13
12
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
22 Темата е мигрантите и решението на Меркел ,а България в момента е силно мигрантска страна защото има 2 млн българи зад граница , което е 20% от населението на страната и е равно на бежанците от Сирия като % . Сирия са 23 млн и има 4 млн зад граница Така че за това вмъкнах какво получваме от нашите емигранти и какво изнасят от страната руските имигранти в посока Русия
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия е окупирана страна, бъкана с американски бази. Всеки канцлер преподписва зад океана с назначаването си канцлеракт., с който потвърждава този факт.Трябва да знаем, кой им дърпа конците и да не очакваме от немците решения в полза на Европа. Всъщност по най фин начин ставаме протекторат на САЩ. Те нямат сметка от силна и конкурентна Европа. А инфилтрирането тук на мюсюлмани изисква много пари и хора от европейците, като е доказано, че и третото поколение не се цивилозова.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако нашето правителство се подчини и приеме да стане буферна зона, трябва всички да се обединим и излезем на протест. Не бива да позволяваме това да се случи!
10
3
 
12
 
! Отговори
До Одисей 1 преди 8 години
Русия ни продава газ, а Бг няма какво да и продава какво се чудиш? И как това е свързано с темата за Германия? Изчерпа ли ти се въображението какво да смучеш от пръстите си в защита на тези престъпници? Хайде почини малко и преосмисли какво правиш и защо! Сигурно си се пребоядисвал веднъж и сега не занеш как да се обърнеш отново. Няма проблем много от нас се вързаха на демократичната пропаганда навремето и после проумяха. Да не си публична фигура? И да си, може да се скриеш и покаеш в тишина, никога не е късно!
9
0
 
2
 
! Отговори
sinbat преди 8 години
Eu monarhii i tehnite slugi pes i oon si podgotviat vnosna armia da gi pazi ot lubovta na evropeicite?
8
0
 
18
 
! Отговори
Смегма преди 8 години
Остава и Бакр Ел Багдади да се изсели в Берлин
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оди сей, писна ни от твоята едностранчива и платена от "Америка за България" пропаганда. Разбрахме, че руснаците са изчадия адови, а янките ангелчета с крица на гърба. Да напишеш нещо като БЪЛГАРИН? Защото нито руснаците, нито янките са запремитали за нас, нито ни бръснат за слини, всеки си гледа интереса. Вероятно и ти това правиш с писанията си. Поне се надявам да си продал скъпо душатаси.
6
0
 
16
 
! Отговори
акуд преди 8 години
меркел не е това което беше, германия и ес имат нужда от истински твърд фюрер
5
0
 
15
 
! Отговори
СС преди 8 години
А бе къде е баба Меркел ?
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел няма много място за маневри и никой на нейно място няма да има, освен ако не е готов да поеме огромен риск, понеже от края на втората световна, статута на окупирана страна за Германия никой не го е оменял. Златото им лежи във волтовете на американците и когато си го поискаха преди година, им отпуснаха някакъв миниатюрен процент и не им разрешиха никакъв аудит на останалото. Също така, американските войски и бази не са напускали.