Терористите в Париж стреляли с български "Калашников"

Автоматите са произведени през 80-те години
190
Терористите в Париж стреляли с български "Калашников"
Снимка: Reuters, архив

Автоматите “Калашников”, с които е извършено нападението в Париж на 13 ноември, са българско производство. Това съобщава БНТ, като се позовава на отлично информиран източник от българските спецслужби.

Още по темата
Оръжието е произведено през 80-те години, но не е ясно дали атентаторите са го придобили от България или от страна-посредник.

Много е възможно това да е станало от друга държава.

В момента тече интензивен обмен на информация между българските и партньорските спецслужби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за неграмотниците дето правят дудуци на американците,не се пише дрогари а другари!Явно сте някакви неуки роми,типичен контингент на БХК и Сорос,чужди марионетки,баш па вие взехте от политика да разбирате и бай Тодор да оплювате!Той беше великан,и със СССР зад гърба си България в много области реализираше постижения немислими за днешната оглозгана държава!
65
1
 
7
 
! Отговори
Mен преди 8 години
Интересно, че като търся в Интернет за български АК47 използвани в атентатите в Париж не излиза никаква информация.... От къде го извадиха това?
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, хайде да решите да си закупите калашник!?? Примерно! Как ще стане това, ако не сте в системата!? Е, няма как да стане за обикновен човек! и аз искам 7 девици, ама се простирам, според чергата!
63
2
 
14
 
! Отговори
Чък преди 8 години
И аз искам (поне) един за всеки случай, че не се знае как ще се развият нещата с тея ислямисти.
62
5
 
15
 
! Отговори
boc преди 8 години
Аноним 92, мнноого си надъхан, повече и от Плевнелиев и Борисов, взети заедно, повече и Паси!!!АААА и между другото много си ПРОЗЗДД!!!Майка ми отдавна е мъртва(СВЕТЛА И ПАМЕТ)!Нооо твоята, язък че те е родила(горката женица)!Какъв българомразец е възпитала!!!
61
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саддам беше тъпкан със съветско оръжие, фамилия Асад разполагат само с такова, получавано с десетилетия, Кадафи се хвалеше, че снабдява половин Африка с оръжие, естествено с червен етикет, въобще калашниците буквално може да се дошли от почти всяка точка по света.
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Със сигурност калашника е стигнал безпроблемно до терористите, съдейки по това колко бежанци безпроблемно преминават европейски, шенгенски и т.н. граници.
59
4
 
36
 
! Отговори
Полковник преди 8 години
Опростихме им над 3 млрд $ оръжеен дълг на Ирак които хората от ВМЗ-Сопот и Арсенал-Казанлък спечелиха за България и сега със същото оръжие се стреля по нас и се извършват терористични атаки.Неблагодарен е оръжейния бизнес!
58
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
. 72.Добре , като не е от износа на Бай Тошо ,то е от Бойко , който ходи в Катар да им продава оръжие , а Катар снабдява И.Д ! Още имаме калашник от 1980 !
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С риск да повторя някой коментар щото не съм ги чел ще напиша " ето какво правеха американците които се гръмнаха в бг "
56
2
 
26
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ако бяха Китайски нямаше да има толкоз жертви
55
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво като български, нали автомат без човек не може да стреля, террорист беше френски
54
5
 
8
 
! Отговори
До 79 преди 8 години
За кой хляб пишеш, да не би за онзи червен хляб дето расте по дърветата. Ти мозъчна дейност имаш ли - ни я от тези АК-47 и един цент не сме взели. Ти ако си горд, че някой е работи за нищо, за мен това е доста неприятен факт.
53
0
 
1
 
! Отговори
pileto преди 8 години
До До 75abe viyatar i magla no vi kazvam 4e niyama da ima pove4e teror
52
0
 
3
 
! Отговори
pileto преди 8 години
До boctaka e
51
5
 
4
 
! Отговори
До 75 преди 8 години
Аз не претендирам, че съм умен, обаче каже ми ти велики колос на мисълта, колко *** трябва да си, да даваш, да даваш, да даваш и после пас да даваш, и така до 3.2 млрд. долара, без нищо да ти дадат отсреща? На мен повече ми харесва теорията за благотворителността - РПГ-7 за Кадафи новогодишен подарък, АК-47 за Саддам за рождения ден и така до някакви си 3.2 млрд долара.
50
10
 
35
 
! Отговори
boc преди 8 години
АНТИБЪЛГАРИ, ЗАМЪЛЧЕТЕ!!!Това, че са стреляли с "Калашников" произведен в България през 80-те години, показва, че сме имали оръжейни заводи произвеждащи продукция на над световно ниво (макар и военна)!Това показва, е сме имали работеща военна промишленост, даваща хляб на много хора и носеща пари в ДЪРЖАВАТА, а не в някой частен джоб!!!А сега какво - сега сме съюзници на САЩ, който унищожиха военната ни промишленост, напрвиха ни техни марионетки в Европа в лицето на Борисов и Плевнелиев!!!
49
1
 
2
 
! Отговори
Nadjie преди 8 години
Zatui li sa na parvoto masto v finansovite borsi blgarskite orajia dnes?!
48
0
 
3
 
! Отговори
pileto преди 8 години
До Анонименda ama si biyahme dobre.vsi4ko si ima6e
47
14
 
6
 
! Отговори
До 69 преди 8 години
Бай Тощо овчия мозък беше толкова умен, че успя само за няколко месеца, след като кремълските му господари го изоставиха да фалира България и да ликвидира режима който той предвождаше. Няма да му коментирам и великите мисли, защото те са по-комични и твоите мозъчни напъни, може би за това той ти идол, не знам.