Терористите в Париж стреляли с български "Калашников"

Автоматите са произведени през 80-те години
190
Терористите в Париж стреляли с български "Калашников"
Снимка: Reuters, архив

Автоматите “Калашников”, с които е извършено нападението в Париж на 13 ноември, са българско производство. Това съобщава БНТ, като се позовава на отлично информиран източник от българските спецслужби.

Още по темата
Оръжието е произведено през 80-те години, но не е ясно дали атентаторите са го придобили от България или от страна-посредник.

Много е възможно това да е станало от друга държава.

В момента тече интензивен обмен на информация между българските и партньорските спецслужби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
pileto преди 8 години
До Анонименkitayski sa kazh vi go ve4e te vsi4ko praviyat zatova sa mnogo
45
7
 
6
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До 60Много ти къса паметта. Либия не се изплати заради аферата с българските медици и понеже управляваха разни безгръбначни червени амеби които не посмяха да вземат адекватни действия. Поне Кадафи си получи заслуженото и го нае*аха с байонет преди да му отрежат главата.
44
13
 
6
 
! Отговори
До 68 преди 8 години
Да бе американците са ни накарали да се откажем от парите които виртуално ни дължат Ирак и Либия, а благородните и безкористни другари от БКП десетки години не са разбрали, че им дължат пари.
43
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Тошо ги изнасяше за Ирак !Още ни дължат парите за износа !Че Американците като нападнаха Ирак ни накараха да се откажем от парите !А Банките им с долари се разграбваха !
42
14
 
7
 
! Отговори
До 60 преди 8 години
Не бе България не е подарявала оръжие на никой, просто баш Тошко правешкия овчар със завършен четвърти клас не е знаел, че Ирак и Либия никога нямат дори намерението да ни платят, защото така са се разбрали с кремълските другари.
41
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 8 години
Значи пак ние българите сме виновни:) Не американците, които крадат петрол и налагат диктатури в Африка, не европейците, който пускат милиони терористи в страните си... а ние българите :)
40
2
 
15
 
! Отговори
сс преди 8 години
На бай Тошо бодигарда ги продава, само че посредниците кравари от некадърност се гърмят сами по българските полигони.
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност миналия петък не е имало атентат, а безкористна демострация на благотворително дарени от бай Тошо правешкия овчар стоки от първа необходимост.
38
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От утре започвам бизнес с идил и аз,ще изнасям гикобелоба за терористите ,че много си забравят личните карти по колите бе,да ги пита човек тръгнал да взривява за какво му е лична карта ама на ,тъй казаха по новините и ний вярваме.Пожелайте ми успех
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Оръжието на мир и прогреса" (СПОРЕД БОЛШЕВИШКАТА ПРОПАГАНДА !)беше ОБРАЗОВАНИЕТО!*** вие зелените винаги преиначавате историята....
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега не разбрах другарите как точно оценяват събитията от 13 ноември 2015г. в Париж, може би като благотворително събитие?
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е вярно че нашите произведени в казанлък Калашници са по качествени!!! На границата бях отличника на заставата в стрелбата, имах късмет и ми се падна чистак нов,руски. Другите колеги стреляха с български.. ами, имаше разлика!И в изработката имаше разлика, и приклада беше по удобен. :)
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чувал съм, че българските калашници по качество на изработка бият дори руските, така че не е учудващо
33
4
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 8 години
Харесва ми, много ми харесва идеята да раздаваме АК-47 и РПГ-7 за благотворителни цели, ей така да има, децата да си играят. Без корист, това много ми харесва също, много благородно без корист, да отстреляш няколко милиона души, защото така е решил някой вожд. Вие другарите до толкова сте умствено болни, че ако Фройд беше жив би създал отделен дял в психология, само за вашите отклонения.
32
3
 
12
 
! Отговори
*-* преди 8 години
До АнонименЗащото и *** като ИД разбират,че с това оръжие няма проблеми.С М 16 е оборудван само "елита" на ИД,защото те в бой не влизат,а само се снимат по разни клипчета.
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗащо винаги с Калашник:Защото хубавите ябълки свините ги ядат!Калашника е по-евтин, по-сигурен, по-интуитивен, по-мощен...Защо брадатите не предпочитат москвичи а карат Тойоти? пак по същите причини!
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 33Господин зелен *** пак за пари мислите! Типично за капиталистическата Ви алчност!По онова време калашниците се раздаваха от благотворителност , без користни цели!
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой виждал ли е терорист или бунтовник въоръжен с М-16? Защо винаги с Калашник, защо другари?
28
2
 
8
 
! Отговори
Fazan 86 преди 8 години
Пръвиа от лево дръжи моа АК.Бех школник минометчик-катъра на пехотата(ако нема работа ше са цана у ИДИЛ,с таблица цела кьоравото).Забележите как е протръкан,казаа ми,бая са го носиле джелезото.Убаво беше и го тръкаааме ежедневно-за успокоенее, за влага и за прах.Запазено е.Стреляле сме у плевенско 20-30 патроне за една година.Бие накриво,ала кат джапаш с протегнате ръце иззад стенъта- нема разлика.За качеството имаме лаф:Добар е поп Грую-като те опее нема връщане!Купувайте презервативи,не АК!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Калашников е най-често...Защо ножа е най-честото оръжие при битови инциденти...