Европа избра да затвори очи – чакат я кръв и страдания

Надвиснала е реална заплаха, прогнозира полковник от израелските спецчасти
21 ное 2015 12:55,
251
Европа избра да затвори очи – чакат я кръв и страдания
Снимка: Reuters

"Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания”, прогнозира полковник Гарен от израелските спецчасти. След 32 години в службите и шест куршума в тялото, днес той обучава специалните отряди за борба с тероризма не само в Израел, но и в други държави.

Според него над Европа е надвиснала реална заплаха, която трудно може да бъде избегната, защото някой е "проспал" момента за реакция.

"Щом са казали, че ще атакуват Рим или Лондон, може да сте сигурни, че ще го направят. За две седмици свалиха руския самолет в Египет, имаше атентат в Бейрут, нападнаха и Париж. Разбирате за какви възможности става въпрос. Европа избра да затвори очите си, да запуши ушите и устата си. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави. Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори цялата, лека полека", коментира Гарен пред Нова телевизия.

По думите му това е било ясно още след атентата в Бургас.

"Без железен контрол, безкомпромисни правила и силни тайни служби, няма как да контролирате терористите. Трябва да се биете с тях, както сега прави Франция. Но за тях вече е твърде късно. Защо, според вас всички бежанци идват в Европа? Защото арабските страни не ги искат. Питали ли сте се защо е така? Защото чудесно знаят, че те са заплаха", заяви Гарен.

"Унгария и Хърватска с право затвориха границите си. В този момент към Европа са се запътили 3 млн. мигранти, които Турция спокойно пуска насам, защото и те не ги искат”, заключи полковникът.

По думите му бежанците искат да се внедрят в Европа и се справят добре, използвайки демографията.

"Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7. Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник", каза той.

Полковникът разказа и какво е да живееш всеки ден в страх от нападение.

"Докато шофираш, да се чудиш дали колата, която те засича, не е пълна с експлозиви или пък дали пътникът до теб в автобуса не е камикадзе. Трябва винаги да си готов за евентуална експлозия, стрелба, дори нападение с нож", казва полковникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
2
 
! Отговори
Наум преди 8 години
Европейците имат малко деца защото се разрушават християнските ценности и акцента върху семейството. Холивуд постоянно бълва гнусотии - свободен живот без обвързване, независимост и права на жените, самотни майки, подигравки срещу мъжа като глава и лидер в семейството в филми, реклами и слогани, феминизация - повече жени във "властта", подкрепа за с--о--д--о--м--и--т--и, гей паради, права на малцинствата и т.н. Самоубийствена политика. При исляма жената си стои в къщи и ражда и отглежда деца.
134
2
 
11
 
! Отговори
до 211 преди 8 години
Просто защото са напълно наясно, че ако закачат Израел няма да могат да си намерят място на кълбото след това. За разлика от "толерантните" европейци в Израел не се надупват като ги заплашват или тероризират.
133
1
 
5
 
! Отговори
az преди 8 години
тия германци се побъркаха.. -дойдоха дъщеря ми и зет ми от Германия -той -вегетарианец и веган-не ме питайте какво съм им готвила и на всичкото отгоре купуваха от най-скъпата котешка и кучешка храна да хранят уличните котки на казаните за *** ,и се чудиха защо котките не я ядяли тази храна ,а ядяли моята изхвърлена манджа от предния ден,та сега олеле.. заради глупавата им толерантност..
132
0
 
11
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Тъй вярно, г.н полковник ! Аз, тъпия шаран, го разбрах още когато мистър Буш нападна Ирак !Обяснете го на г.жа А. Меркел !! Ако можете .........
131
0
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
До АнонименАми да точно така 2-3 милион да осемянят европейките. Останалите са или вегани или ..расти.То така е модерно сега :)
130
10
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
А тоя полковник защо като толкова предупреждава не обясни как така ИД никога не нападат Израел, а даже ходят там да се лекуват?!
129
2
 
12
 
! Отговори
Уточнение преди 8 години
До РУШЕННе обръщай на 180 градуса истината. Има сценарий, но той не е на ислямистите. Те са само жалки изпълнители. Просто в Сирия се прави етническо прочистване по проекта "Велик Израел". Освен това там има огромни петролни залежи, от които демократите много се интересуват. Новият световен ред не се е родил в главите на ИД за сведение.
128
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп 199. "Дрънка руска пропаганда" О, каква арогантност, Шопе! Знаете ли, че умен се учи от грешките на други, *** се учи от грешките си.
127
4
 
6
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
И ДА ДОБАВЯ СЕГАШНИТЕ ВОЙНИ НЕ СА ВОЙНИ. ПРЕЗ ВСВ САМО ПРИ ДАДЕНИ ОПЕРАЦИИ СА БИЛИ ПЛЕНЯВАНЕ ИЛИ УБИВАНИ СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ. А СЕГА ЧЕТА ЗА НЕКВИ СМЕШНИ ЦИФРИ. МИ ЧЕ ТЕ В МЕХИКО УМИРАТ ПОВЕЧЕ ВЪВ НАРКОВОЙНИТЕ БЕ! БАСИ ТАША...КА ХАХАХА. ЧЕТА КЮРДИТЕ УБИЛИ 12 ДЖИХАДИСТИ. ХАХАХАХА. СМЕШНО СИ Е ОТВСЯКЪДЕ. ТЕ ПРИ НАС УМИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ КАТАСТРОФИ НА СЕДМИЦА. ИЗОБЩО БЛИЗКИЯ ИЗТОК Е ЕДНА ПАРОДИЯ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Е ВСЕ ПАК НАЛИ ИЗПОВЯДВАТ НАЙ МИРНАТА И ПРАВИЛНА РЕЛИГИЯ :)))))
126
3
 
5
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КОЛКО КИНТИ Е СТРУВАЛ ЕДИН ДЕН ВОЙНА НА ВЕРМАХТА И КОЛКО СТРУВА СЕГА НА МАДА РАША И НА КРАВАРИТЕ! РАЗЛИКАТА Е СИГУРНО СТРАШНА. ДЕМЕК ВЕЧЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ ВОЮВА. ПРИЧИНАТА Е И МЕТОДИТЕ. НА БРАДАТИТЕ ХИЧ НЕ ИМ ИЗЛИЗА СКЪПО, ОСВЕН ТОВА ПАРИЧКИ ИМ ДАВАТ СА, КАТАР, КУВЕЙТ И РЕД ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ И МИРНИ СИЛИ ХАХААХАХ. ЗАПАДА ВЕЧЕ ВОЮВА ДИСТАНЦИОННО, НО ТОВА Е МНОГО СКЪПО. ЕДНА РАКЕТА И САМОЛЕТ КВИ ПАРИ ИЗЛИЗАТ НЕ Е ИСТИНА. Я ИМ ПУСНИ ПО ЕДНА ТОЧКА У И ЧУШКОПЕК И ЯКО АРТ ПОД
125
1
 
11
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
КОГАТО И ДА ГИ ПОГНЕМ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО! ТРЯБВАШЕ ВЧЕРА!
124
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 8 години
На нищо друго не се надявам, освен на страха на политиците за собствените им ***. Ако направят нещо правилно в политиката с така наречените "бежанци", които всъщност са най-обикновени престъпници - нарушители на държавните ни граници (което по закон е престъпление), то ще да е само от страх.
123
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 8 години
И въпреки всичко евреите въоръжават тази създадена от тях ИД, - да не би те да си произвеждат тези оръжия, да не би да ги купуват?! Но това не пречи да се дърдори че евреите са един вид странични наблюдатели, и този висш полицай си говори истината. Тази, дето му е дадено да я прочете пред журналистите.
122
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така, брадатите джихадисти излязоха достатъчно умни за да прозрат поне 2 истини:- Европа е място в което живеят страхливи напудрени ***, които предпочитат да си купуват свободата, вместо да се борят за нея, а свободата за съжаление не се получава даром и няма цена- Защо да воюват да завземат Европа, като е по-лесно да се изпратят 3-4 милиона млади и здрави *** да осеменят колкото европейки им пуснат, а те европейките както знаем са с "широки и демократични разбирания" ...
121
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Колкото и да не съм положително настроен към Израел и политиката му в Близкия Изток, казаното от техния полковник е изстрадана и изживяна истина, а това за демографията е математическа пропорция, която не се нуждае от доказателство - ако не се вземат незабавни мерки Европа след по-малко от 20 години ще е ислямизирана не с войни, а по чисто демографски начин.
120
0
 
26
 
! Отговори
До 186 преди 8 години
О, неразумний, това което пишеш за Европа е плод на силно промития ти мозък. От тези 500 милиона "еврогейци" *** за зеле не става. Всички са се *** от страх и откакто станаха терористичните атаки в Париж само повтарят в несвяст глупости от рода на "Аз съм Шарли", "Аз съм парижанин". Така ще преборим тероризма на куково лято. Нашия велик революционер Каравелов го е казал ясно и точно: "Свободата не ще екзарх, иска Караджата."
119
2
 
4
 
! Отговори
42 преди 8 години
ТОВА СА ТЕ. ДВОЙНСТВЕНИ, НАБУТВАТ ТИ МАТЕРИАЛИЗМА, СПИРАТ ТИ СПОСОБНОСТТА ДА МИСЛИШ ОТ ПРЕЗАДОВОЛЕНОСТ, А ПОСЛЕ ТЕ КРИТИКУВАТ, ЧЕ СПИШ И СИ ГИ ПОСЛУШАЛ. ПОЗНАЙТЕ ЗА КОЙ ЕТНОС ИДЕ РЕЧ.
118
0
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Добре би било нашите управляващи кратуни да слушат и гледат по 10 пъти на ден това което каза израелския полковник защото е проста и ясна истина, която може би има шанс да бъде разбрана от нашенските дебилни, крадливи, алчни и корумпирани политици. Ако от друго не разбират, поне дано страхът да ги вразуми защото при един атентат никой не знае дали самия той или близките му няма да се озоват на грешното място по грешното време.
117
2
 
30
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
КАЗАЛ Е ИСТИНАТА ТОЗИ ПОЛКОВНИК.ТУК НЯКОЛКО ТЪПАНА НЕ ИМ ХАРЕСВА ИСТИНАТА И ПИШАТ ПРОСТОТИИ!
116
0
 
21
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
мрачна констатация на високопоставен ционист прав е за съжаление щатите са готови да жертват европа ясно е вече че отрочето им идил търпи крах след арабската пролет БРИКС стяга здраво хватката