"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници

Военната организация на Запада действа лукаво, пише изданието
Обновена: 11 фев 2016 08:24 | 11 фев 2016 07:52,
226
"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници
Снимка: flickr

В сряда министрите на 28-те държави-членки на НАТО одобриха предложението за засилване на военното присъствие на Алианса в Източна Европа.

Военната организация на Запада обаче действа лукаво: осигурявайки не "постоянно", а "непрекъснато" присъствие, НАТО разгръща плацдарм по руските граници, при това без да нарушава договора си с Русия, коментира руското издание "Взгляд", което е близко до Кремъл.

Генералният секретар Йенс Столтенберг подчерта, че разширеното присъствие на войски по източния фланг на Алианса ще бъде осигурявано от мултинационален контингент.

Военнослужещите, които участват в операцията, ще бъдат изпращани в ключовите региони на ротационен принцип.

"САЩ също така определиха по план и увеличаване на присъствието на своите сили в Европа чрез постоянна ротация на бронетанкови и механизирани подразделения", допълни Столтенберг.

Точният брой на войските на Организацията на Северноатлантическия договор в Източна Европа ще бъде опреден тази пролет, но окончателното му утвърждаване ще бъде направено на срещата на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Космос , ядренна енергетика, орьжие руснаците не може да ги стигнете
127
4
 
4
 
! Отговори
кокоspa преди 8 години
До АнонименСамо да ме светнеш в коя технология са напред:в ядрената,в медицинската,в ДВГ тата,сеско стопанство,химия,компютърно производство,металокерамика....че нещо ми убягва.Може би в технологиите за манипулация!!!!
126
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Shopp161Изглежда ти ментално си назад с хилядолетие след като си позволяваш подобни коментари.Умнико пак ти давам примера с Чукча, Сибир Уазката и Мерцедес Г-Класа. Дори да подариш на чучкча мерцедеса той ще го кара до първата повреда и след това тути финито. Най-малкото защото конвоя дето може да донесе резервни части ще дойде чак след няколко месеца. Уазката с чук , флексожена и *** Ин Ата ще се оправиКоя технология е по-нужна на Чукча А?А Уазка произведена с метали с качество от Мерц
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правете разлика когато става вьпрос за ширпотреб перални прахосмукачки хладилници и тн а когато става вьпрос за 1/6 от сушата тук се искат технологии който имат само руснаците друзя маи
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шоп я кажи сега що високотехнологичните американци ползват руските ракети до МКС и раптора им пасе трева?
123
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я кажи сега що няма натовски бази в Крим хихихи
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква украйна те гони бе те шахтьорите се справят сами , ти виш ко става в Сирия вместо да се правиш на луд
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кипьр както и Бьлгария са в НАТО защото са турски
120
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ако сьм на Путин ще вляза с армията в Европа и ще чукам всички на ред ще започна от Бойко и Росен
119
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Shopp 150Шопе запитал ли си се защо САЩ станаха световна сила от 1900 до 1935? Защото:1. За да покрият енергийните нужди на развиващата се промишленост и икономика за следващата година трябваше да направят инвестиция от 1до3% от миналогодишните разходи.(за Европа 7-9% Русия 15%)2. Имаха евтини суровини от Южна Америка.Ако Германия и РФ се сдушат Германия ще има евтини ресурси от РФ и евтини ЕНЕРГИЙНИ ресурси а РФ ще има МАСОВ достъп до технологии с десетилетие изпреварващи техните.
118
1
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
За съжаление, една велика нация - американците - в момента работят за туркофилите. Дано, с идването на Тръмп, се осъзнаят - КОЙ Е ДОБРОНАМЕРЕНИЯт ЧОВЕК В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ И кой, иска да върне границите на османската империя. Не го вярвам, че американците са се уплашили от терористичните актове на 11 ти - който е побеждавал японците, той не е страхлив - но ми се струва, че са наивни, жалко.
117
1
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Аз няма да обсъждам военните и НАТО, има си специалисти, но ще посоча само два примера, а вие си направете извода - кой пази границите на България сега - кой трябва да я охранява и второ - наскоро се заинтересувах , какво е станало с Кипър, че е разделен - ОКАЗА СЕ, че Кипър е в НАТО, а същият демократиче алианс е поволил разделянето му и то при наличие на английска база - ЩЯХ ДА ПАДНА, не ми се вярваше. Правя извод - НАТО се интересува само от територията на Русия, а това въобще не разбирам.
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО вече няма пари да издьржа толкова бази по света плюс армия *** който затьват в пясьците с хамерите на това отгоре милиарди бяха прьснати в Сирия а там както и в Крим НАТО хапна дрьвчето да не говорим за 20 трилиона дьлг на Америка та за това алианса ***
115
1
 
8
 
! Отговори
Смех! преди 8 години
Натовските мишоци обкръжават бърлогата на баба Мецундра и цвърчат застрашинелно.
114
1
 
7
 
! Отговори
До Odysseus преди 8 години
Защо не отидеш да го кажеш пред някой взвод на висок глас? ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ, БОЙЦИ С ШКЕМБЕТА НА ДЪРТИ ЧИЧКОВЦИ - ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И СМЕШКИ НА ПАРАДА!При НРБ за такъв парад щеше да има смъртно наказание за палячовците...
113
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да тьпаци бяха служил сьм в бг армия за което до ден днешен ме е яд загубиха ми две години от живота селски старшини и тьпи майори
112
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кьв взвод те гони бе ! Кьде да отида и да го кажа това като няма армия?
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО и сега са тьпаци а сега бежанците като ги осеменят още по тьпи ще станат
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя. Аз ще тикажа за какво се готвят. Русия има най големите природни ресурси какво струва само едно езеро Байкал с неговата чиста вода когато нефта е по евтин от водата гори поля низини планини и тн сега и северният полюс усвояват раширяват територия там сьщо има много ресурси а атомен северен флот има само РУСИЯ и това кара англосаксонците да умират в ранна вьзраст от инфаркти и злоба
109
1
 
10
 
! Отговори
тя преди 8 години
НАТО трябва да умре като организация , която унищожава мирни държави и прави от тях развалини1 НАТО- най- големи терористи в света! Ако няма НАТО ще настане мир и спокойствие!