"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници

Военната организация на Запада действа лукаво, пише изданието
Обновена: 11 фев 2016 08:24 | 11 фев 2016 07:52,
226
"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници
Снимка: flickr

В сряда министрите на 28-те държави-членки на НАТО одобриха предложението за засилване на военното присъствие на Алианса в Източна Европа.

Военната организация на Запада обаче действа лукаво: осигурявайки не "постоянно", а "непрекъснато" присъствие, НАТО разгръща плацдарм по руските граници, при това без да нарушава договора си с Русия, коментира руското издание "Взгляд", което е близко до Кремъл.

Генералният секретар Йенс Столтенберг подчерта, че разширеното присъствие на войски по източния фланг на Алианса ще бъде осигурявано от мултинационален контингент.

Военнослужещите, които участват в операцията, ще бъдат изпращани в ключовите региони на ротационен принцип.

"САЩ също така определиха по план и увеличаване на присъствието на своите сили в Европа чрез постоянна ротация на бронетанкови и механизирани подразделения", допълни Столтенберг.

Точният брой на войските на Организацията на Северноатлантическия договор в Източна Европа ще бъде опреден тази пролет, но окончателното му утвърждаване ще бъде направено на срещата на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
7
 
! Отговори
Божо преди 8 години
путин създаде икономически гигант, който е първа сила в Галактиката !!! Всички мечтаят да живеят в Русия, даже децата на руските олигарси, но НАТО им пречи да се върнат в Новосибирск :))) путин превърна рублата в най-мощното оръжие, което е създавано от заострения камък насам :))) путин произвежда най-добрите автомобили , най-добрите телефони, най-добрите персонални компютри, а медведев лично произвежда най-добрите ютии/не пистолети/ Макаров в света :))) НАТО иска да открадне руските ютии :)))
67
8
 
7
 
! Отговори
До 98 преди 8 години
Империалистите от русия имат голяма територия, защото за поробили много народи.Част от тях все още са под руско робство, но по въпроса активно се работи!Всяка империя се разпада след като спре да се разраства, а както виждаме последното столетие руския проект само се смаляла ли смалява.Басните за ресурсите *** да ги разправяш на пазара. Всеки знае че само с крадене и лъжи не става, трябва и много работата, а нека си признаем - руснаците не ги бива много да работят..
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
точно двама са " умниците" тук :)
65
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пукат се от яд руските консумативи, че не могат да нападат и завладяват нови земи.НАТО следва все повече и повече да се разширява, като след скорошния прием на Швеция, Финландия и Украйна очакваме желаещи и от средна Азия..Всички бързат да се застраховат срещу руска агресия посредством НАТО, ще се окаже, че вместо да го закрият руснаците му вдъхнаха нов живот настройвайки целия Свят срещу себе си!
64
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е велика дьржава не напразно и най голямата 1/6 от сушата така че англосаксонските планове в Сирия ще бьдат точно методично и без истерика унищожавани всеки ден. Ресурсите на Русия са неизчерпаеми керосин и бомби има за всяка една *** така , че всичко ще е наред уверявам ви .
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До aaa 92 доживях ще кажеш за ссср армията дето е тук от 1944 до 1951 са окупатори
62
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До aaaОкупация е присъствието на руски войски в Крим, Източна Украйна, Грузия и Молдова.Частите на НАТО са на територията на държави съюзници - забележи никоя от горните не е съюзник на кремъл.Повече НАТО в Европа = повече сигурност и свобода за Европейците.Азиатците в Азия!!!
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия точно и методично избива джихадистите който който бягат в ужас обратно в Турция и Ердоган е в ужас толкова терористи на негова територия той ги пропуска в Европа и Бьлгария скоро европейците ще говорят САЛАМ АЛЕЙКУМ АЛЛАХ АКБАР
60
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
при тази агресивност на путин нато е задължено да стовари повече сили да пазят литва латвия естония и полша...... ко да праиш.
59
2
 
15
 
! Отговори
aaa преди 8 години
Присъствието на чужди войски на територията на суверенна държава се нарича окупация.Друг е въпроса ,че България отдавна не е суверенна.Лошото е ,че няколко платени клакьори и колцина зомбирани от западната пропаганда граждани ръкопляскат на този тъжен факт,но като цяло българският народ не може да бъде излъган и има надежда да се съхраним като нация и народ.
58
5
 
8
 
! Отговори
на 22.06.1941 преди 8 години
Цру ще заповядат на НАТО да нападне Русия. Както Адолф Хитлер на 22.06.1941!
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 83 аре към *** хибрит какво правиш в чужда държава нищо чудно че всички искат нато заради помиярии вас
56
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО да тренират спасителни операций!! Ще са им нужни
55
1
 
4
 
! Отговори
МОНИКА ЛЮИНСКИ преди 8 години
издаде книга, която явно е НАСТОЛНО ЧЕТИВО на ДОНДУКОВ 1 и 2
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименармията на асад мани по голям смях от това няма кюрдите няма да ги пуснат иранците им се подиграват алепо далеч не е паднал а исил като нищо ще вземе дийр аз зор преди това
53
1
 
8
 
! Отговори
ЕРДОГАНЯ преди 8 години
си чеше бясно главата в отчаяние, а неговия ПРИЯТЕЛ си натиска парцалите в БАНКЯ
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко това се прави с цел сплашване. Нищо няма да направят, защото НАТО са по-слаби военно от Русия и един такъв конфликт ще покаже слабостта на НАТО. Само се дървят американците.
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО ще направи грешка с това заиграване с братята. Има доста народи в него, които симпатизират на Русия. В един момент ще се окаже, че са обградени в собствените си окопи( образно казано). Западняците ще бъдат отрязани и няма да могат да избягат даже!
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти в Сибир бил ли си бе! Пьрво отиди и ще видиш кьде е *** кьде живеят бели хора и кьде Африканци като тебе
49
2
 
6
 
! Отговори
НАТО К.АПУТ преди 8 години
ще има да викат солджърите полиглоти. Немците ще им помогнат с езиците